Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdslcn3rf438fn

facet 198 cm opinie komentarze

Polecane posty

Gość gość
ciekawe, ciekawe :-)

Gość gość
zbyt wysoki, normalne rozmiary ubrań kończą się na 188-192 cm

Gość gość
?? Głupoty gadasz totalne. Mam te 197 cm i problemu z ubraniami nie mam żadnego. Więc skąd masz te informacje? :P

Gość gość
Chyba w sklepie dla żyraf. Teraz dużo jest sklepów dla dziwaków w szerz i wzdluż xxxxxl

Gość Fanka wysokich facetów
Ja kocham wysokich od zawsze sama mam 160cm - zawsze nosze szpilki mój najniższy facet miał 192 cm obecny ma 202 cm prawdziwy facet zaczyna się dla mnie od 190 cm

Gość miraela
Mam 163 cm i gdyby nam się miło rozmawiało taki wzrost kompletnie nie przeszkadzałby mi w dalszym rozwoju znajomości w kierunku partnerskim. Nawet bym się próżnie i bóg wie po co chwaliła jaki to jesteś wysoki i fajny :D

Gość gość
Ty chyba jakieś kompleksy masz? haha Nie w sklepie dla żyraf, a w każdym normalnym sklepie. Nie ma żadnego problemu... szkoda, że tak mało wiesz :))

Gość sdslcn3rf438fn
"Fanka wysokich facetów" Wow 42 cm to sporo, ale sympatyczne są takie różnice wzrostu. A ja jak pisałem lubię malutkie dziewczyny sam mając 198 cm :D

moj facet też lubi, ale jak tu czytam zawsze znajdą sie małe karyple, którym wydaje się, ze wysoki facet to dziwadło. Dla mnie dziwadło to facet 175cm - karypel

Gość miraela
Dobrze wiedzieć, bo sądziłam że większość wyższych kolesi nie zwraca uwagi na takie pchełki :D

Gość Jij
a mi się to właśnie podoba :D mam 163 cm i chciałabym mieć kiedyś naprawdę wysokiego faceta :D Czułabym się tak drobna przy nim a i nawet podskoczyć bym mogła, żeby mu buziaka skraść :D a co! :D a w łóżku? Myślę, że nie byłoby problemu ;)

Oni kochają takie "pchełki" małe do pieszczoty duże do roboty

w łóżku nie ma żadnego problemu:) nawet jest baaaaaaaardzo fajne wysocy faceci maja wszystko proporcjonalnie większe dłonie, stopy......

Gość Jij
hehehe dłonie, stopy i ... ;)

no wszystko jest fajne i duże:D

Gość sdslcn3rf438fn
"Fanka wysokich facetów" Haha, jakaś zależność z tą proporcjonalnością faktycznie jest. Ale tak jak mówię, po prostu pociągają mnie takie malutkie dziewczyny :)

Gość gość
Mam 170 cm wzrostu, mój były miał 2 metry i był za wysoki.obecny partner ma 186 cm is jest idealny.

Gość GOŚĆ88
Jestem facetem i mam 185 cm wzrostu. Dziewczyna dla mnie zaczyna się od 170 cm w górę. Reszta to kompletnie aseksualne karły których w tym kraju niestety nie brakuje.

Gość sdslcn3rf438fn
Mam 170 cm wzrostu, mój były miał 2 metry i był za wysoki.obecny partner ma 186 cm is jest idealny. A rozstaliście się z powodu wzrostu? :D

Gość gość
ja mam 158 a moj facet 191 i dajemy rade, takze mysle, ze do takiej 165 spokojnie mozesz uderzać :P

poza innymi zaletami wysocy mężczyźni są bardzo delikatni, co sprawia, że można poczuć się jak w niebie....... normalie sie rozmarzyłam:)

Szczerze mówiąc nie podobają mi się tacy, mam kilku kolegów w grupie o podobnym wzroście i zbyt fajnie nie wyglądają. Tracą trochę taką pajakowatoscia, tyczkowatoscia, nie wiem jak to wytłumaczyć. Nie mają zbyt fajnego ciała może dlatego. Najlepsi to tacy 175-185 maks

Gość sdslcn3rf438fn
Fanka wysokich facetów A jak tu nie być delikatnym wobec takiej malutkiej, kochającej kobietki? :)

Gość gość
Fanka wysokich facetów to koles. dalej dajecie się nabierać na te prowo

Gość sdslcn3rf438fn
To chyba ty jesteś jakimś zakompleksionym 170 cm facetem haha :D

Gość mudzahedin
Nie wiem czy tacy są fajni czy nie. Wiem tyko ze wśród moich znajomych tacy nie mają brania, albo mają takie jak faceci 160-170. Największe powodzenie mają tacy około 183-185 zauwazylem

Gość Jij
Zielona Torebko - z patykowatością Ci się kojarzą? No fakt są tacy, co to 2 metry mają i ważą 70 kg, to wtedy faktycznie tragedia, bo się wtedy wygląda jak anorektyk :P Ale jeśli facet byłby dobrze zbudowany, to jestem jak najbardziej na tak! :D

Gość gość
Przecież to widać że piszesz pod conajmniej 2 pseudonimami, wysoki i fanka wysokich mają identyczny sposób / charakter wypowiedzi. i te emoty

nie jestem facetem co za pomysł???/ bez sensu

Gość sdslcn3rf438fn
Że niby ja? haha Po cholerę miałbym to robić? Ja założyłem temat i zaprosiłem do rozmowy, nie interesuje mnie co kto myśli. Śmieszny z ciebie człowiek :D A emoty stawiam zawsze. :D