Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 25lat i chciałbym poznać nastolatkę tylko gdzie

Polecane posty

Gość gość

nigdy nie mialem dziewczyny i chcialbym taką w wieku 16-19

Gość gość
W dyskotece.

dlaczego chcesz poznać taką młodą dziewczynę? Nie mam nic przeciw takim zachowaniom, jestem tylko ciekawa dlaczego:) Jak mężczyźni na to patrzą. ale szczerze jestes przecieżanonimowy.

Gość dobryZnajomy
Zalatuje to pedofilia!

Gość gość
Nie, są bardziej wesole, nie myslą o d*perelach jak problemy w pracy, zepsute auto etc, poza tym podobają mi sie młodsze.

Gość gość
dobryZnajomy- najpierw dowiedz sie co to jest pedofilia a potem wypowiadaj na forum ignorancie. Nie znam cie ale juz czuje, ze jestes szarą masą otumanioną przez media.

Gość heheszki
Siema koleś, mam 24 lata, wygląd 17 latki, lubię oglądać bajki, grać na kompie i włóczyć się po mieście, nadaję się?

Gość gość
Jestem! Mam 18 lat :D

Gość dobryZnajomy
Doczytaj baranie kto to jest ignorant I pedofil a potem sie wypowiadaj!!!

Po co się kłócić :) Nie ma o co..:) A wracając do tematu, nastolatkę chyba najlepiej na prawde w klubie. chyba, ze szukasz spokojnej- tam jej nie znajdziesz. :)

Gość gość
Co Wy od niego chcecie jak wy lecicie na starszych facetów/chłopaków to jest dobrze a jak chłopak szuka młodszej to zaraz jakieś krzyki.sfrustrowane 30+. typowe. Same mając tyle lat miałyście starszych chłopaków a teraz robicie afere.

Gość gość
25 latek z 16 to nie pedofil :O 16 letnia dziewczyna ma już piersi, okres, coś w głowie, szerokie biodra, owłosienie łonowe i nie wygląda jak dziecko :O

Gość dobryZnajomy
Jak nie pedofil to kto? :/

Gość heheszki
Ja jako 16 latka uważałam takich 25 latków za dorosłych z dużym stażem. Wskoczysz takiemu na barana i stary kręgosłup mu pęknie :D

Gość gość
Napisz na e maila

Chłopie nie słuchaj kup albo wypożycz ekstra brykę i podjedź pod jakiekolwiek liceum .

Gość gość
dobry znajomy doczytaj kretynie trochę kodeksów osoba powyżej 15 roku życia może uprawiać seks to raz po drugie od nie pisze o seksie tylko pyta się gdzie taką osobę spotkać po trzecie nawet jeśli chce związku to nie oznacza, że mają zaraz uprawiać seks.

Gość zadam pytanie
Autor sam jest na poziomie nastolatka i ze starszą nie miałby o czym porozmawiać. 20+ mają wymagania, a młode siksy nie

Gość heheszki
Zapewne większość 20 latek jest mądrzejsza od większości 16 latek i nie ma co się tu oburzać.

Gość dobryZnajomy
Dla niezorientowanych pedofil nie musi uprawiac seksu!!!!

Gość gość
no ale moi drodzy, przecież to nie tajemnica ze mężczyźni wolą młode jędrne dziewczyny i to z jakąś tam pedofilią nie ma nic wspólnego, skoro w świetle prawa moge uprawiać sex dlaczego nie ..... Ja też lubie młode dziewczyny bardziej niż stare pudła,,, a tak nota bene w dzisiejszych czasach młode dziewczyny w łóżku mają wieczej doświadczenia niż stare szafy 3-dezwiowe :-)... jest tu ktoś kto do piekarni chodzi i prosi o stary chleb czy bułeczki ???? każdy woli świeże

Gość gość
"nie myslą o d*perelach jak problemy w pracy, zepsute auto etc, poza tym podobają mi sie młodsze." Hahahaha, no to będziesz musiał stary, zmieniać takie co 3 lata :D

Gość gość
Piszecie, że te 16 to nie dzieci, bo nie wyglądają jak dzieci, bo mają cycki i takie tam. Moja koleżanka jako 11 już miała 160 cm wzrostu i cycki, nic tylko rwać :) Ależ oczywiście, że to są dzieci z umysłu i z wyglądu także. Osoby mające około 25 i więcej niech wejdą do pierwszego lepszego liceum i przyjrzą się tym młodziutkim twarzom, same dzieciaki dookoła :P A autor niech zostanie nauczycielem, w ten sposób spotka najwięcej tych małolatek, będzie mógł z nimi rozmawiać bez podejrzeć, prosić o zostanie na przerwie itp.

Gość gość
Pedofil!

Gość gość
Nastolatki zauwarzą starego pryka tylko jak nadziany