Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julia _____

GRUPA WSPARCIA dla zawziętych i samotnych spalaczy tłuszczu

Polecane posty

Gość Julia _____
Jak Wam dzionek mija??? Ja już po obiedzie i 2 śniadaniach :) śniadanie : owsianka II śniadanie owsianka :D Tak, zjadłam 2 owsianki/// a raczej dokończyłam tą co przed porannym wyjściem do dentysty jadałam Obiad: suróweczka domowej roboty, 3 łyżki kaszy kuskus, sola pieczona (posypałam odrobiną pieprzu, przyprawy do ryby i odrobinką mozarelli i pycha) na kolację... hmm wypadałoby zjeść jakieś owoce :)

Julia, dokladnie, lepiej isc do dietetyka, bo inaczej tylko czekac na jojo i to niemałe. Ja mam dosyc dlugie wlosy, prawie do pasa wiec kolczyki i tak sie gubią miedzy nimi, a raczej nie mam w zwyczaju spinac włosków:) Ja to jeszcze nie wiem co ubiore, ale raczej bym wolała wybrac cos z kreacji które juz posiadam bo na tą chwilę fundusze mi nie pozwalają na zakupowe szaleństwo. Masakra a mnie choróbsko rozłozylo, nie mam pojęcia co sie dzieje.... Goraczka, dreszcze, a skóra to az mnie boli.... Także dzis musze odpuścic skakanke:( echhhh w lecie gorączka? Moze to jakis wirus, obym szybko wydobrzała:(

Gość Julia _____
Mysia - to może być grypa, albo jakiś wirus, moja przyjaciółka z Olsztyna pisała, że 39 stopni ma i leży :( Więc to musi coś w powietrzu być. Ja mam jedną sukienkę ale jest w kiepskim stanie. Na wesela nie chodziłam prawie wcale. Ja padam, byłam u gastrologa, bo z jelita mi krew leci, ale bez zabiegu nic się na da sprawdzić :(

Witam was. Mysia nie poszlam na dziesieciodniowa troche przemyslalam sprawe a mimo to mam 1,5 kg mniej. Super jjem do godz 18 narazie daje rade. Julia widze ze u ciebie niezbyt. Moj sasiad dopiero mial goraczke i jakies omamy ale przeszlo mu za 2 dni. Jestem wypoczeta i pelna zapalu do odchudzania. Od jutra bede zapisywac wszystko co zjem to moze byc fajna sprawa. P**drawiam wad kobietki.

Hej gdzie sie podziewacie? Ja sie strasznie stesknilam za wami. Bardzo lubie czytac co tam u was. No i po wakacjach. Dzieciaki do szkoly -dla mnie fajnie bede miala godzinke dziennie na cwiczenia. Jestem pozytywnie nastawiona. Warzywa zaczynaja bywac czesciej u mnie na stole. Dobry poczatek. Do swiat grudniowych musze wazyc 68 kg czyli ok 11 kg musze zgubic . A marzenie to 62 ale za daleko wybiegam do przodu. Ide spac. Rano na zakupki cos jeszcze dzieciakom dokupic do szkoly. To milej nocki. Do jutra pa.

Zaczynam dzionek. Witam panie. U mnie sloneczko sie przebija moze bedzie dzisiaj cieplo. Sniadanie. Pol serka wiejskiego plus jajeczko. Na obiadek dzis robie cukinie z piersia i pomidorem. Pychota i malo kaloryczne. Jak u was ?

Gość Julia _____
Czeeeść!! Ja miałam jakąś jednodniową jelitówkę, przeleżałam w kłębek caały dzień :O ale jest już lepiej :) Na sucharku i wodzie jestem :( Chyba padało bo mokro jest, aż z domu nie chce się wyjść. Ja dziś na obiad mam rybkę :) jeszcze upiec muszę tylko i pychaaa!!! A co tam U Was? Ania, nie zostawiamy Cię, spokojnie :) Ale gdzie Mysię podziało??

Gość Julia _____
Jem 4 albo 5 razy dziennie i powiem szczerze, że nigdy nie jestem głodna... Ale malutkie porcje. Brzuch bardziej płaski mam :)

A ja wlasnie wyjelam z piekarnika placucha drozdzowego ze sliweczkami. Wyrosl mi jak glupi jest olbrzymi. Pewnie zjem kawalek potem bo nie wytrzymam. U mnie od poniedzialku zacznie sie prawdziwe odchudzanie bo dojda cwiczenia. Juz nie moge sie doczekac. Dostal maila na swoja poczte ze oferuja mi tabletki z zielona kawa na odchudzanie podobno rewelacja ale nie biore niczego z internetu mam to w nosie. Slyszalyscie o takich tabletkach ?

Gość Julia _____
Ja zawsze przed treningiem brałam therm line 2, wypociłam się na maxa i miałam więcej energii :D o innych nie słyszałam, moja psiapsióła łyka jakieś z akacją czy coś... ale jej to chyba nie pomoże skoro na śniadanie wcina spaghetti albo 4 jaja w majonezie i zero ruchu...

Witajcie dziewczyny. Choróbsko mnie troche ograniczylo i odcieło od swiata... Jestem taka zął, juz 3 dni nie cwiczylam wezcie mnie pocieszcie:( Na szczescie juz czuje sie lepiej i mam zamiar jakos nadrobic te zaległości.. Acz ciezko bedzie bo choróbsko sie skonczylo ale za to mam okres:/ Julia, jak tam kwestia jelitowa? Cos wiadomo? Super ze brzuszek sie robi plaski, ja juz 5 cm zgubiłam:) Ania, wszystko co mailowo przychodzi to oszustwo i naciąganie, chcesz to idz do sklepu z suplementami i kup konkretny skuteczny srodek, pan sprzedawca na pewno Ci doradzi.

Gość Julia _____
Jestem jak balon, dziś szkarłatny przypływ :O i oczywiscie mam różne zachcianki na słodkości albo śledzie...Z jelitami poszłam, myślałam, że to jelitówka i ten krwotok to od podrażnienia. Lekarz powiedział że bez zabiegu się nie obędzie, to mogą być żylaki odbytu. Nie ćwiczę od tygodnia bo źle się czuję i mam nadzieję, że nie będę utyta... ważne, że nie podjadam słodkości. Nie wiem czemu, ale w powietrzu czuję zapach grzybów :D jakoś jesiennie mi :) 3majcie się Kochane!

Gość Julia _____
Mysia - cieszę się, że już lepiej się czujesz :) Ania - najlepiej poszperać z suplementami w aptece :)

Hejka witam. U mnie ok ale troche pojadlam tego placucha drozdzowego. Dzisiaj kosciolek obiadek potem znajomi i spacerek fajnie minelo. Jutro dzieciaki do szkoly i dobrze bo przez te wakacje strasznie sie rozleniwilam. Teraz juz jakies obowiazki beda. Ja wybieram sie na gastroskopie 16 wrzesnia. Strasznie sie boje . Nie wiem jak ja ta rurke polkne. Od wtorku cwiczenia. Julia ja dzisiaj na spacerku tez czulam jesien w powietrzu. Miejmy nadzieje ze bedzie jeszcze cieplo. Pozdrawiam was......

No ja juz po sniadanku i po obiadku na obiad zjadlam barszyk z bialej kapustku. Stqiedzilam ze nie bede jadla slodyczy i jjem do 18 . Do tego od jutra cwicze i niech sie dzieje co chce nie bede sie katowac durnymi dietami. A co tam u was?

Gość Julia _____
Ja zaliczam lekarzy samych, dziś w menu ginekolog :O Ania - właśnie bardzo dobrze! Zrezygnować ze słodyczy i jeść zdrowo, najlepiej 5 razy dziennie malutkie porcje. Mi dziś lekarz tłumaczył, że organizm ludziki jest tak skonstruowany, że co 3 godziny trzeba jeść bo inaczej odkłada "na gorsze czasy". Ale małe porcje i dietetycznie oczywiście. I generalnie przyczyna mojego tycia też jest - jajniki. Czyli hormony. U mnie pada, wieje, paskudnie, dzieciaki nie mają za ciekawego rozpoczęcia roku.. :(

Gość gość
Green Coffee 1000 zielona kawa w kapsułkach-skuteczne odchudzanie!!! Tysiące zadowolonych klientów. Sprawdź sama na: www.sklep-vitality.pl

Gość Julia _____
a czemu tu tak pusto? :(

Gość Julia _____
Mam nadzieje, że chociaż u Was dobrze. Pożarłam się z facetem - nie przeproszę go, mam swój honor. Moja dieta, hmm nie przekraczam 1200 kcal ale to co jem nie jest zdrowe :( źle się czuję, buzują mi hormony, nie mogę spać, więc piszę...

Hejka. Julka nie wiem jak ty ale ja uwazam ze w kazdym zwiazku jakies zgrzyty musza byc. Ja osobiscie nie umiem i nie lubie sie klocic wiec jak jest cos nie tak to piwiem co mam powiedziec wydre sie na mezulka oczyszcze napieta atmosfere i zaraz gadamy. Szkoda czasu . U mnie dieta chyba niezle nie wazylam sie ale zaczelam jesc wiecej owocow i warzywek. Najgorzej z tymi cwiczeniami. Wczoraj mialam zaczac i nic. Nie chce mi sie po prostu cwiczyc. Jestem gruba i do tego strasznie leniwa. Bedzie ciezko. Mam nadzieje ze dajecie rade. Pozdrawiam serdecznie.

Gość Julia _____
NIe trać wiary Ania! A myślałaś może żeby kupić np stepper i ćwiczyć w domku? Pół godzinki i 300 kcal mniej :)

Gość gość
Witajcie! Co do diety polecam bloga : http :// slim-style. blogspot. com/ (z boku wybrac: moja wlasna i sprawdzona dieta) :D Jest to blog mojej kolezanki, znajduja sie tam niskokaloryczne posilki i przepisy!! Pozdrawiam :)

Czy ten steper naprawde daje jakies rezultaty? schudna po tym uda? Ile kosztuje? nie wiem gdzies sie troszke podlamalam.

Gość Julia _____
Kupiłam (raczej dostałam na prezent) steper. Mam kłopot z boczkami i udami najbardziej. I powiem szczerze, że najlepsze efekty miałam jak na rozgrzewkę 10 minut na skakance skakałam a potem na steperku 30 min. Przez miesiąc chyba zgubiłam w boczkach 4 cm a ćwiczyłam 4 razy albo 5 w tygodniu. I te partie ciała jakimiś żelami smarowałam wyszczuplającymi, chyba ziają czarną, nie jest drogi ten słoiczek... Pamiętam że wtedy wolałam w domu ćwiczyć, nie miałam czasu biegać na siłkę, kurs na prawo jazdy robiłam :P

No witam. Widze ze nikogo tu juz nie ma. Moja dieta tak sobie jeden krok do przodu a dziesiec w tyl. Mam nadzieje ze u was lepiej. Pozdrawiam.

Gość Julia _____
Moja też w tył poszła ;( TRAGEDIA !!!!!!!!!!!

Julia poddajemy sie czy walczymy? Musialybysmy wiecej do siebie pisac zebysmy mogly sie wspierac. Potrzebuje kogos takiego zeby bylo mi razniej. Bylam dzisiaj z synem na basenie i ja juz nie chce tak wygladac. Wstyd mi za siebie.co ty o tym myslisz?

Gość Julia _____
Mysia nas zostawiła :( Myślałam, że wszyscy poszli. PISZEMY! :D Ja zaczynam od jutra na nowo bo dziś była i pizza i czekolada i koktajl :( czuję się jak śmietnik... taki stres przed egzaminem jeszcze :( Jutro rano owsianka. I basta! :)