Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żona Cesarza Napoleona

Co sądzicie o kosmetykach INGLOT

Polecane posty

JW. uważacie że warto (jeśli tak to jakie) ???

Gość PapillonNoir
Od siebie mogę polecić cienie , kupuję je pojedynczo jako wkłady do paletki. Są dobrze napigmentowane i na bazie trzymają się długo;)

a tusze do rzęs??? Szminkę mam jedną, dostałam w prezencie od kuzynki jeste super dlatego ciekawam opinii o innych kosmetykach tej firmy :P

Gość gość
to jest mocna marka, ale dość droga. Uzywałam lakierów do paznokci i mogę polecić. ambitna firma, stawiam ją ponad eris.

Właśnie chciałam kupić sobie tusz, lakier i puder ... i zastanawiam się... moja szminka to rewelka wg mnie, ale już nie raz przejechałam się na obietnicach producentów i jeszcze jako alergik... :O

Gość gość
tak, jest to marka luksusowa wbrew pozorom i niedowiarkom ,bardzo ceniona w Ameryce stad tam piekny sklep INGLOT bo my niedoceniamy tego co mamy ja sama tez ;( . jesli chodzi o lakiery do poznokci to sa lepszej jakosci niz dior i chanel! to nie zarty gdyz czytalam raport sama nie maluje paznokci wiec nie mam porownania. natomiast z kolorowych kosmetykow uzywam tych dior i chanel moze dlatego, ze sama mieszkam poza Polska i tu nie ma tej marki a poza tym cenowo inglot poza POlska jest bardzo drogi ze wzgledu na jakosc i ceny sa tylko tyci nizsze niz inne luksusowe marki.

Gość gość
Czasem kupuję cienie inglot. Lakiery mam wrazenie, ze pogorszyła się ich jakośc, kupowałam 4 lat temu i były ok, a rok temu trafił mi sie egzemlarz, który miał oleistą konsystencję i nierowno rozprowadzał sie na paznokciach. Nie chciało mi się isc reklamowac, bo to parę złotych. Teraz uzywam lakiery innej firmy.

Gość gość
lubię mascarę long and curl :) kiedyś miałam fioletową :)