Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc121212

Spozna mi sie okres jestem dziewica uprawialam petting

Polecane posty

Gość gosc121212

Czytałam o tym na forach, ale sama już nie wiem co jest prawda co nie. Mam 16 lat z chłopakiem nie chcieliśmy narazie 1 razu bo petting jest wystarczający. Zawsze podczas dni płodnych mam wzmożoną aktywność seksualna w tym miesiącu trudno mi było określić kiedy mam te dni. Okres miałam regularny od ponad roku cykl po 27-28 dni. Jedynie raz po alkoholu i raz przez stres dostałam wcześniej, ale później wszystko wracało do normy. Petting z chłopakiem uprawiam od roku i nigdy nic się nie stało. Zawsze dochodziło najpierw któreś z nas i po tym myliśmy dokładnie ręce i wracaliśmy do zabawy. Raz po robieniu chłopakowi ręką dotknęłam lekko łechtaczki po czym się ocknelam i przestałam to robić. Czy jak zrobilam chłopakowi Dobrze ustami pocałowal am go i on wtedy zaczął robic dobrze ustami mi czy moglo tak dojsc do zapłodnienia? Czy powinnam sie martwic ? Chlopak mowi ze to przez ten stres w tym miesiącu bo prawie zerwalismy i duzo sie oplakalam i ze to przez alkohol. Nigdy nie mial wytrysku na pochwe. Zawsze mylismy rece i uważalismy. Czy jest możliwe ze plemniki sie jakos dostaly do pochwy ? Czasami pobolewa mnie brzuch tak jak na okres ale z niego ani widu ani słychu. Robilam masaze brzucha gorąca woda. Kladlam termofor na brzuch, gralam w pilke i jezdzilam na rowerze bo na niektórych forach pisali ze to pomaga. Jestem na poszukiwaniu malwy. Moj chlopak mowi ze nie ma opcji zeby sie cos stalo a ja mam co do tego watpliwosci ; (

Gość gość
jesteś w ciązy. gratuluje.

Gość gość
Dziecko popij sobie matczynego mleka i zapytaj o zabezpieczenie.Matka wszystko ci przekaże.