Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tymrazemznowuja

Dobrze ze wyjechalem z gdyni dzien przed ta bijatyka

Polecane posty

Gość Tymrazemznowuja

Bylem na plazy miejskiej w gdyni dzien wczesniej....na szczescie podczas mojego pobytu nie natknalem sie na zadnych n******ych meksykancow ani kiboli....:classic_cool:

Gość gość
Pomylilas gdynie z egiptem?

Gość PRO_KURA_TOR
cieszymy sie twoim szczesciem... zwlaszcza sluchajac sfalszowanych relacji medialnych

Gość Tymrazemznowuja
Sfalszowa relacje medialne mam gdzies. Obie grupy i meksyki i kibice ruchu byli n******i.

Gość PRO_KURA_TOR
jak widac masz wszystko gdzies za wyjatkiem wygody pod wlasna d**a gratulacje :)

Gość Tymrazemznowuja
A pijani ludzie sa niebezpieczni. Szczegolnie w tlumie. Tam na plazy ucierpieli nie tylko kibice/meksyki ale osoby postronne . Lataly piesci , butelki itd itp Nawet jesli zaczely meksykance to z relacji swiadkow wynika ze obie grupy byly pijane, agresywne, szukaly zaczepki ZANIM sie spotkaly na plazy miejskiej i zaczely bic.

Gość Tymrazemznowuja
Tak. Naduzywajacych i niekontrolujacych siebie ludzi mam gdzies. Bo wyobraz sobie placku ze mam np male dziecko z ktorym jestem na takiej plazy gdzie nagle lataja noze i butelki po piwie

Gość PRO_KURA_TOR
nic sobie nie musze wyobrazac czytam cie, ze szczegolnym uwzglednieniem zdania "Sfalszowa relacje medialne mam gdzies." i zycze ci wiele szczescia bedzie ci potrzebne

Gość Tymrazemznowuja
Wszystkie relacje medialne sa sfalszowane mniej lub bardziej. Bo kazde medium potrzebuje kase by funkcjonowac. I bardzo latwo dane medium uzaleznic. Sciemy pisza tak samo gazeta wyborsza jak i gazeta polska. Tylko jest to niesprawdzalne bo musialbys byc w kazdym miejscu, sytuacji itd o ktorej np te dwa media pisza sprzecznie. Sprytny readktor naczelny i nie ma zadnych konsekwencji dla manipulacji i braku rzetelnosci.

Gość Tymrazemznowuja
Pewnie czytaj jedna gazeta i myslisz ze nie jestes manipulowany...

Gość gość
Tymrazemznowuja - najpierw piszesz, że dobrze, że ciebie tam nie było (czyli nie widziałeś) a potem piszesz jak było ("Obie grupy i meksyki i kibice ruchu byli n******i.") Albo jesteś jasnowidzem albo debilem. Stawiam na to drugie.

Gość Tymrazemznowuja
O tym pisza akurat wszystkiemedia i z relacji ludzi ktorzy byli w gdynie tego dnia i mieli okazje spotkac albo kibicow ruchu albo tych meksykancow zanim doszlo do bijatyki to potwierdzaja. Telefony na policje byly zarowno ze skarga na kiboli i na meksykow zanim obie grupy spotkaly sie na plazy. Co ty myslisz ze okret meksykancki podplynal pod plaze miejska i marynarze wyskoczyli napastowac slowianskie kobiety a kibice sie teleportowali ze stadionu na plaze? Obie grupy juz wczesniej sprawialy klopoty i byly skargi poczytaj sobie. Z tym ze na plazy kibice odpoczywali i nie wywolywali zaczepek ... A meksykance szukali guza i dostali wp*****l zasluzenie

Gość gość
To meksykanscy wikingowie najechali na nasz kraj ;( kibice patrioci bronili granic i kobiet ;(