Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od niedawna spotykam się z bardzo przystojnym facetem

Polecane posty

Gość gość

Ma ładną bużkę, koleżanki mi zazdroszczą i z tej strony to duży plus ale on doskonale zdaje sobie sprawę ze swojego wyglądu i gdy na przykład się pokłócimy to on rzuca tekst w stylu "jak tak bardzo ci się to nie podoba to możemy zawsze się rozstać". Wkurza mnie tym strasznie, czasem zachowuje się jak by miał to czy będziemy razem czy nie w d***e. Bywa zarozumiały i zawsze próbuje mi udowodnić że to on jest panem sytuacji. Macie jakieś rady dla mnie ? Jak nakłonić go by się zmieniał, by okazywał zainteresowanie a nie obojętność.

Gość gość
miej w******e a będzie ci dane

Gość szczera do bólu___
Aż chciałoby się rzec ,,Ten typ tak ma". Być z bardzo przystojnym facetem to zapewne przyjemne uczucie (tak jak wspomniałaś, chociażby koleżanki skręcające się z zazdrości) ale ma swoją cenę. Osobiście nie znam faceta, który podobałby się wielu kobietom (typowy ,,obiektywny" przystojniaczek) i nie korzystał z tego przywileju. Tak tak, być przystojnym/piękną, mieć z tego tytułu ogromne powodzenie u płci przeciwnej to as w rękawie, który można wykorzystać w dowolnym czasie, w dowolny sposób i niemal zawsze działa. Jeżeli oczekujesz zmiany od swojego Adonisa, to niestety Cię brutalnie poinformuję, że zmiany tej się nie doczekasz - chyba że na gorsze. Facet po prostu wie, że jak nie Ty, to znajdzie się inna i od każdej będzie oczekiwał bardzo wiele, nie dając z siebie nic, bo zwyczajnie może sobie na to pozwolić. Tak więc jeżeli chcesz mieć facecika do lansu, to zaciskaj zęby i znoś jego humorki, olewactwo, wielkie wymagania łóżkowe i wyglądowe, podrywy innych panien i inne miłe bonusy, to jest cena którą musisz zapłacić by być z tym facetem, droga panno.

Gość gość
Gdyby mi facet powiedzial "jak ci nie pasuje to zawsze mozemy sie rozstac..." to bym odpowiedziala: wiesz, masz racje i trzasnelabym drzwiami. Jak mu zalezy to bedzie zabiegal jak nie .. to po co byc z takim facetem.