Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość123123

Czy istnieje ryzyko jakiekolwiek ciąży

Polecane posty

Gość Gość123123

Dzień dobry. Mam pytanie. Czy jest możliwość zajścia w ciążę jeżeli mój chłopak miał kropelkowanie, po czym dotknął mojego krocza. Mój chłopak się podniecił, na majtkach miał ok. 3 kropelek, penis chyba był suchy. On go poprawiał ze 3 razy,zapiął rozporek, później wyjął telefon z kieszeni, przytulając się, miał dłoń na moich plecach(koszulce), po tym wszystkim zaczął mnie pieścić po kroczu. Miałam spodenki oraz majtki. Po ok. 5-6 minutach on mnie pieścił palcami właśnie tej dloni. Zapomnieliśmy o tym oboje, wszystko działo się na jego podwórku, po przyjściu do domu zmieniłam bieliznę oraz się podtarłam.(ok. 30 minut później) Czy istnieje jakieś ryzyko? Byłam niemal, że pewna, że nie możliwe jest zajście w ciążę, ale wczoraj trochę postraszyli mnie na forum. Dodam, że jestem dziewicą, oraz, że wcześniej nie pozwalałam dotykać mu siebie w miejscu krocza. Wczoraj również o to pytałam się "eksperta", który odpowiedział mi, że nie ma mozliwości zajścia w ciążę, ale co strach i niewiedza robi z człowiekiem.

Gość gość
no pewnei gratuluje bedziecie rodzicami

Gość gość
Gratuluje dzidzi ;-)

Gość Tymrazemznowuja
Ile ty masz lat? Jakby rodzice sie wkurzyli to jako dziewica wcisniesz ta sama bajeczke ktora maryja wcisnela niwnemu jozefowi.....

no wlasnie ile ty masz lat i co to za pojecie "kropelkowanie"? o matko.... nie, nie mozesz byc w ciazy, nie przesadzaj. nie uczylas sie jak dochodzi do zaplodnienia? przeciez o tym ucza w 4 klasie podstawowki... no chyba ze jestes mlodsza...

Gość gość
na pewno jest mlodsza...masakra!!!