Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego polskie dziewczyny nie depilują rąk

Polecane posty

Gość gość

i nie gadajcie jakiś durnot, ze do depilacji odrastają mocniejsze, bo to naukowo obalony mit, a przy depilacji woskiem lub depilatorem wręcz przeciwnie odrastają coraz słabsze i cieńsze

Gość gość
ja depiluje bo psują widok

Gość gość
mi moje wlosy sa potrzebne, chronia mnie przed kurzem i zimnem

Gość gość
bo mi nie przeszkadzają.

Gość gość
ja lubię ten zapach z włosów jak się nie kąpię przez tydzień. poza tym ksiądz mówił, że tak jest zdrowo.

Gość gość
Bo milo nam jest jak jeszcze zostaje nam cos z czlowieka pierwotnego :D nie jestesmy plastikowymi lalkami, ktore wlosy maja tylko na glowie. Ogarnijcie sie troche ludzie, nie wszystko musi byc gladziutkie i blyszczace :)

Gość gość
c*pka powinna

Gość a dlaczego niby
A dlaczego faceci poza kawałkiem twarzy nic nie depilują? Przeciętna kobieta goli/depiluje łydki i pachy oraz zapewne brwi, część kobiet lekki wąsik, inne golą uda, tyłki, brzuchy. Ja akurat golę wszystko - nogi calutkie wraz z udami, pachy, niestety na brzuchu mam kilka włosów więc także, okolice intymne także. Ale ręce? Ja bym była zadowolona jakby mój facet golił np. nogi ale skoro tego nie robi to trudno zatem i ja przystopowałam trochę. Jak zasugerowałam mojemu facetowi aby golił pachy i genitalia to chyba tego nie zrozumiał, później powiedziałam wprost to się oburzył że to niemęskie. To ja też przestałam golić. Po jakimś czasie genitalia ogolił a pachy zostały. Ja z kolei nogi golę raz na tydzień, pachy dwa razy na tydzień i nie spinam się z tym tak jak kiedyś. Teraz częściej dbam o siebie nie dla swojego faceta tylko dla ludzi wokół. Patrząc na niego i jego starania się dla mnie doszłam do wniosku, że nie ma sensu dbać o siebie aż tak, skoro nie działa to w obie strony.

Ja bym chyba śmiechem zabiła faceta,który ma gładkie,ogolone nogi czy jajka na zero.Facet ma być facetem a nie ciotą.

Gość a dlaczego niby
a kobieta ma być kobietą! natura jedno i drugie obdarowała włosami więc nie rozumiem dlaczego gładkie cisło ma być kobiece a owłosione ma być męskie. poglądy biorące się z gazet są naprawdę żałosne.

Gość a moim zdaniem to
każdy powinien o siebie dbać i tyle. nie rozumiem jak od kobiet można wymagać aby każdy cm kwadratowy miały gładki a facet to oblech który najczęściej ryja nie umie nawet ogolić i robi to raz na tydzień jak nie wcale. ja podobnie - nie golę się jak mój facet tego nie robi bo seks który daje mi wrazenie uprawiania go w obecnosci puszczy amazońskiej gdzie każdy kłak ociera o moje gładziutkie miejsca intymne to obrzydlistwo. Odmówiłam seksu dopóki nie zgoił tego buszu.

Żeby zrazić do siebie polskich facetów (szczegolnie tych z pedofilskimi zapędami) a zachęcić gorących, nowoczesnych południowców którzy są przyzwyczajeni do tego, że kobiety mają włosy:classic_cool:

Gość gość
Dlatego, ze swiat jeszcze nie zszedl calkowicie na psy. Ja depiluje raz na ruski rok jak mi sie zachce, ale uwazam to za glupote i przeladowanie reklamami golarek i depilatorow.

Gość gość
Oc***ales?

Gość gość
Bo mam delikatny, ledwo i tylko w ostrym słońcu widoczny bardzo jasny puch. Może dwumilimetrowy i rzadki, niewyczuwalny w dotyku. I bardzo go lubię :) A wszystkim moim mężczyznom dotąd się podobał, porównywali go do skórki brzoskwini.

Gość ja lubie jak dziewczyna nie
goli rak

Znam dziewczyny które depilują, zazwyczaj są ciemnowłose dziewczyny i robią ze względów estetycznych. I nie widze w tym nic dziwnego. :)

Gość ale czesto panny gola
rece na sile, bo taka moda, mimo ze nie maja owlosionych

Gość ale czesto panny gola
maja lekkie jasne owlosienie, ktore wyglada ok. a golac wygladaja stucznie i plastikowo

Gość gość
Ludziom już się na prawdę jebie w głowach Ręce depilować i co jeszcze , może czoło? Swoje powinieneś wydepilować żeby słowo cymbał ładnie lśniło

Gość gość
ale jak ktos ma ciemne dlugie owlosienie to chyba lepiej zgolic

Gość malo ktora dziewczyna musi
rece golic

Gość gość
Ja jako kosmetyczka mam zboczenie zawodowe do owłosienia i niestety w dzieciństwie bawiłam się taty golarka i ogoliłam sobie ręce na których nie było zbyt dużego owłosienia ,ale po kilku latach mi odrosły i musiałam coś z tym zrobić bo nie dość ,że były ciemne to jeszcze długie fuuujj ,ale na szczęście depiluje ręce 2 razy w miesiącu i jest wszystko ok ;) Obrzydzają mnie kobiety z długimi włosami i wygląda to okropnie;/

Gość platyna1234
Popieram kazda kobieta ktora dba o siebie depiluje kazda czesc ciala ktora tego wymaga

Gość gość
hahaha, po co depilowac rece:o?!? sam sobie depilu idiocie

Gość gość
Ja nie depiluję, bo po prostu nie czuję takiej potrzeby. Depiluję pachy, nogi, miejsca intymne i brzuch (mam tam wg mnie zbyt widoczne włosy, z którymi nie czuję się dobrze), a rąk nie i nie zamierzam. Wiele kobiet tego nie robi, więc włosy na rękach nie są uważane powszechnie za oznakę zaniedbania czy coś nieestetycznego. Nie mam tych włosów bardzo widocznych jak u faceta, owszem, widać je, ale nie są tragiczne. Mój facet twierdzi, że są fajne (sam poruszył ten temat, więc nie powiedział tak, żeby mnie nie urazić ;)), a mnie nie chce się ich depilować, więc tego nie robię, proste. :)

Gość gość
K***a mac mózg sobie wydepiluj pustaku , albo psychiatrę zmień , bo ten cię okłamuje. Polscy faceci i co poniektóre lalunie są tacy zacofani , że aż brak słów.

Gość very sad
A ja ręce depiluję, bo jestem brunetką i włoski były widoczne. mocniejsze nie odrastają, pewnie jakbym była blond ze szczątkowym zarostem nie depilowałabym.

Gość gość
E tam mi się nie chcę. Cieszcie się że nogi golimy.