Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ale goście z meksyku dostali po papie

Polecane posty

Gość gość

cieszy mnie to niezmiernie. zasrani "macho" w pięciu na jednego trafili wreszcie na kogoś kto zrobił z nimi porządek. oczywiście nasze spsiałe władze twierdzą że "to goście" więc mogli sobie robić co chcieli. pewnie jakby jakąś pannę tam zg****ili to by pan prezydent uznał to za "niefortunny incydent który nie powinien wpłynąć na dobre stosunki polsko-meksykańskie". brawo kibole!!!!!!

Gość gość
gówno nas to obchodzi, wypertalaj prawiku w podskokach

Gość gość
to s********j jak cię nie obchodzi, cwelu.

Gość gość
zasrane łyse polskie tzwele cały dzień łazili po plaży i szukali zaczepki to w końcu znaleźli najlepiej by było tych meksykańsów jednym promem z łysymi na księzyc wysłać byłoby mniej gówna na planecie

Gość gość
cwelem to jesteś ty i ci się nawet pedale podoba.

Gość gość
aaa to ty pewnie jeden z tych łysych jesteś to wspaniałe uczucie czekać na urlop cały rok a potem pojechac na plaże i mieć do czynienia z ze stadem bydła bez mózgów hooj z meksykańcami, codziennie przez te odpady normalni ludzie nie mogą spokojnie odpocząc po robocie bo zasrana hołota z gównem zamiast mózgu chodzi stadami i pierdzi wokoło to jest problem

Gość gość
czemu cie nie widać na nagraniach, pewnie sie wschowałeś jak meksykanin na ciebie warkknąl tak to jest że najbardziej tchórzliwe łyse pedały najgłośniej potem krzyczą ajajaj byłem tam byłem, tylko mnie nie widać bo mnie ręcznik wiaderko od piasku zasłania

Ja trenuję siłę i mma, żeby też bronić polskich kobiet przez bydłem z zagranicy. Wszyscy polscy faceci powinni to robić.

Gość gość
tk Looooser. Tylko łyse polskie tzwele nawet jak obronią kobietę to spirdoooLą temat. Bo najpierw pół dnia będą łazić po miescie i plaży i bydło wyczyniać. I nie mneksykańcom żadnym tylko swoim. A potem wielkie zdziwienie że kazdy nastawony do nich tak a nie inaczej.

Gość gość
cwel zawiedziony że go jakiś meksyk w d**ę nie wyroochał więc ma żal do kiboli :D

Gość gość
idź się schowaj za wiaderko

Gość gość
mam nadzieję że tych łysych kiboli s*********w wyłapią i wsadzą do paki. Jak bym miał broń pistolet to sam bym każdemu kolana przestrzelił. Potrzebna jest nam taka Margaret Thatcher ona by wzięła takie bydło za pyski i byłby spokój.

Gość gość
taki tchórz i gówno jak ty to se może najwyżej lufę w d**ę wsadzić.

Gość gość
wystukał odważny odważne litery na odważnej klawiaturze w odważnej norze łysego tzwela idź powiedz mamie że odwazne śniadanie zjadłeś i może odwazny talerz zabrać

Gość gość
gołymi rękoma z taką bandą nikt by nie miał szans ale mając pistolet i kilka magazynków to strzelałbym po nogach

Gość mimimiii
Nie wiem czy łazili po plaży cały dzień i jak to tam wyglądało, ale gdybym to ja była na plaży i zacząl się do mnie dobierać jakiś meksykanin a ktoś kto stanąłby w mojej obronie dostałby jeszcze nożem czy czymśtam w brzuch, to nie miałabym najmniejszego problemu z określeniem tego po której stronie jestem. Bardzo dobrze zrobili a meksykanie powinni dostać odpowiednią karę. Aha, nasz cudowny minister Sienkiewicz który stwierdził że należałoby separować kiboli od normalnych obywateli też się nie popisał swoją światłą wypowiedzią... Mogli sobie być na tej plaży jak chcieli i mieli do tego takie samo prawo jak każda inna osoba która tam była, jeśli ktoś uważa inaczej niech wskaże odpowiedni przepis a nie pieni się i wyzywa ludzi od cweli.

Gość gość
Jak jest mecz to takie przyjezdne bydło prowadzi się na mecz i po meczu odprowadza na peron. Policja dała ciała

Gość gość
ani ty ani ja ani nikt inny nie postawilibyśmy się grupie 57 podpitych, wytrenowanych, nachalnych facetów. oni na tej plaży mogli by robić co tylko chcieli gdyby, szczęśliwie dla nas, nie trafili akurat na kiboli. i z tego się cieszę. tylko ty jesteś za głupi/a żeby to zrozumieć. może byś zrozumiał jakbyś musiał bezsilnie przyglądać się jak obmacują twoją siostrę, dziewczynę czy koleżankę a ty jedyne co możesz to dostać po ryju bo powstrzymać ponad 50 chłopów to choćbyś był chuckiem norrisem nie dasz rady, skończony idioto.

Gość gość
"Mogli sobie być na tej plaży jak chcieli i mieli do tego takie samo prawo jak każda inna osoba" Z tym się zgadzam. Problem jest nie w tym że stanęli w obronie tylko w tym ze ci obrońcy na codzień głeboko w doopie mają to co napisałas powyżej. Niezaleznie od pochodzenia. Robili to co robili cały dzień czyli odpierdalali maniane i przypadkowo wyszli na wielkich meczenników o godność kobiecą. Pffff. Chyba nigdy nie przebywałaś w pobliżu hordą łysych tzweli na plaży. Nie ma to nic wspólnego ze współprzebywaniem szanujących się ludzi i wspólnym wypoczynkiem To są tzwele. Nie musze sie pienić żeby to stwierdzić

Gość gość
cwelem to najwyraźniej jesteś ty. zapewnie jacyś kibole kiedyś cię w******li w d*psko i dlatego teraz przy każdej okazji na nich ujadasz, choć ewidentnie w tym wypadku bardzo dobrze się stało że byli tam gdzie byli bo nikt inny meksykańskiego bydła by nie powstrzymał.

Gość gość
widać w Polsce pełno rasistów. Oczywiście. Jak widzi się Meksykanina to trzeba go bić.

Gość gość
dobrze już dobrze zamów u mamusi odważny obiad

Gość gość
mówi chłopczyk który na widok paru kiboli sra w portki :D no i pewnie że "w polsce pełno rasistów" bo nie pozwalać się klepać "gościowi z meksyku" po d***e to rasizm jest :D ty byś się pewnie nadstawiła od razu ale jak widać nie każda laska ma marzenie żeby ją obcokrajowiec w******ł.

Gość gość
z odważnymi kartofelkami nie zapomnij o dzielnej sałatce i bohaterskim kotleciku

Gość gość
spoko, mam trochę nieustraszonego proszku moja niezwycięzona pralka w mig sobie z tym poradzi

Gość gość
możesz odrazu podrzucić swoje majty i czapkę i jedna i druga na doopie w pobliżu gówna siedzi moja nieutraszona pralka cię zachwyci

Korwin mówi, że jak będzie wojna, to kibice będą walczyć, a nie metro wychowani na mtv i tvn.

Gość OnetWiadomości
Zdaniem Prokuratury Rejonowej z Gdyni, która nadzoruje postępowanie w sprawie niedzielnej bijatyki na plaży w Gdyni, to strona polska była tą, która atakowała meksykańskich żeglarzy. Takie wnioski pojawiły się po analizie materiału z miejskiego monitoringu. W sprawie wypowiedział się prokurator Witold Niesiołowski, który miał osobiście przeglądać materiał dowodowy w postaci nagrań z miejskiego monitoringu. - Na tym etapie ustalono, iż stroną "atakującą" byli obywatele polscy, natomiast stroną pokrzywdzoną byli obywatele Meksyku - mówił prokurator Niesiołowski na antenie Polskiego Radia.

Gość gość
To są bzdury. Meksykanin podszedł do grupki dziewczyn i po prosił o ogień. I wtedy bandyci ze Śląska zaatakowali.

Gość gość
"Meksykanin podszedł do grupki dziewczyn i po prosił o ogień." x to chyba tylko u nas tacy "grzeczni" bo wczoraj do trójki napisał koleś który spotkał marynarzy z tego statku w jakimś innym kraju. napisał coś w tym stylu: "...nie ma dla nich znaczenia czy obok stoi mąż albo chłopak. choć sam nie jestem agresywny (z zawodu jestem informatykiem) to naprawdę miałem ochotę przyłożyć któremuś po tym jak w nachalny sposób podrywali moją dziewczynę..." i taka jest prawda o tych "ofiarach kiboli". wyskoczyli w 50 i liczyli na to że będą sobie mogli pokozaczyć. bo kto by przeciwstawił się zorganizowanej grupie 50 byków? ale "nieszczęsne ofiary" miały trochę pecha bo na plaży akurat siedzieli kibole którym w to tylko graj. jak to się kiedyś mówiło: szukali nasi "goście z meksyku" słomki do oka to znaleźli cały snopek.