Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zaraz ide do biedronki napiszcie mi co tam warto kupic

Polecane posty

Gość gość

Z artykulow zywnosciowych. Do piatku musze sie sama wyzywic. Czyli na dzis,srode i 2 kolejne dni. Potrzebuje jedzenia na 4 dni. Mam w domu makaron do spagheti i sossss myslalam by kupic mieso mielone, czy mieso z biedronki jest ok? Jak je przyrzadzic? Bede do tego potrzebowala przypraw? Wina? Jesli tak to jakiego? Czy w biedronce sa markowe produkty?

Gość gość
ja p*****le idź, oblukaj co na półkach jak ci pasuje to weź nie to nie. Myslisz, ze ktos ci tu bedzie asrotymnet wypisywal.

Gość gość
Mięso z biedronki jest ok....tylko wybierz dużą sztukę...

Gość elektronikełełe
8-pak Tyskich. :classic_cool:

Gość gość
podpaski, tampony, gumki

Gość gość
z choinki się urwałaś ? skąd mamy wiedzieć co lubisz jeść ? Akurat wina to bym w Biedronce nie kupowała dobre są sery żółte w plastrach w dużych opakowaniach, osełka, polędwica wędzona z kurczaka w plasterkach na kanapki, serki wiejskie w dużych rodzinnych opakowaniach, ale nie w każdej Biedronce świeże, ja lubię też warzywa na patelnię, super są frytki karbowane, pyzy z mięsem, kostka z mintaja, ciasto francuskie i masa krówkowa bakallino kakaowa, kiełbasa myśliwska pakowana po 3 sztuki, salami pieprzowe w plasterkach i szynka szwarcwaldzka, boczek wędzony do jajecznicy ....

Są markowe produkty. Możesz kupić mięso- np. pierś lub mielone- podsmażasz i dodajesz ten sos. W wersji bogatszej: masz tam też sporo warzyw, zrób sos z cebulą, pomidorami czy papryką, dokup ser żółty i posyp :)

Gość gość
a mięso jest świeże i sztukowane od razu, ale w przeliczeniu na kilogram się nie opłaca, za drogie

Gość gość
o no i dzieki,że mi napisałaś, bo akurat lubię frytki, a pewnie bym o tym zapomniała, jakieś mrożonki, pierogi też, kiełbasa, salami lubię, ale nie bede jeść mięsa z osiołka ;( 😭

Gość gość
Ty chyba oszalalas jesli myslisz ze to salam to z osla :O przeciez to nie salami tylko swinia albo krowa.salami koszowaloby 20x wiecej.i to w pl i tak trudno dostac

Gość gość
dzieki Polly! akurat nie mam cebuli a lubie smak cebulki w potrawach, przyda sie do spaghetii jak i ser do sypania, a co do mięsa, nie musi być świeże byle bym tylko się nie zatruła :P może być takie pakowane, chyba po 6-8zł jest za 500g czy za kilogram no jakos tak