Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OOlloo

Pękła prezerwatywa

Polecane posty

Gość OOlloo

Kochałam się z chłopakiem i pękła nam prezerwatywa. Najpierw pieściliśmy się oralnie, on doszedł. Poszedł sie umyc i potem normalnie z prezerwatywą. Poczulismy oboje ze pekla i od razu wyciagnal. Nie mial wytrysku. Bylo to w koncowce moich dni plodnych lub zaraz po nich, bo okres mialam miec za 11 dni. Teraz mam straszne schizy. Boli mnie podbrzusze, czuje klucia w pochwie, sikac mi sie chce co chwila, mam jakies zolte uplawy. Strasznie sie denerwuje:(

Gość gość
no a co spoznia ci sie okres?

Gość gość
Zarzyj tabletke do72h po albo czekaj cierpliwie na okres

Gość OOlloo
nie, planowo ma byc za 6 dni, ale te wszystkie objawy

Gość gość
schizujesz, po 5 dniach nie ma takich objawow a jak sie bedziesz stresowac to okres sie spozni.

Gość gość
te wszystkie objawy to skutek stresu i zbliżającej się miesiączki. NA PEWNO nie objawy ciążowe:-) na te za wczesnie .

Gość OOlloo
na tabletke 72h po juz za pozno. Ten stosunek byl 5 dni temu. No schizuje wiem, zawsze tak jest.

Gość OOlloo
Ale to parcie na sikanie to skad? Az mnie sciska przy wejsciu do pochwy. Co za uczucie paskudne

Gość gość
to ciąża urojona ;)

Gość OOlloo
No dzieki :)

Gość gość
Dziewczynko wszytsko dobrze ciazy nie bedzie - brak wytrysku-brak ciazy. I nie wierz w te brednie ze 2 plemniki moga zaplodnic.

Gość OOlloo
Moze teraz sie troche uspokoje, choc ciezko bedzie.

Gość gość
mam tak samo jak Ty tyle że z tą różnicą że nie zauważyliśmy i koniec był w środku

Gość gość
Widzicie jakie słabe zabezpieczenie wybieracie.Czy chciałabys jezdzić dziś syrena,Tak prezerwatywa ma się do nowych zabezpieczen.

Gość gosciowa
Mi sie tez to wlasnie (tzn.przedwczoraj) przytrafilo. Z tym, ze u mnie byl to 9dc, owulacja za jakies 5dni. Tez schizuje,boli mnie podbrzusze jak nigdy dotad. Nie pozostaje nic innego, jak tylko czekac do @. Jesli dostane, to koniec z gumkami! Durex mnie zawiodl. Zaczne brac tabletki anty.

Gość gość
Nam tez pekl Durex centralnie w dzien owulacji - po 3h byla tabletka Ella One i skonczulo sie dobrze. Nie kupujcie Durexów, polecam Unimil Skin - nielateksowe.

Gość mimimiii
Autorko, nie panikuj. Nie ma żadnych objawów ciąży po paru dniach od stosunku. To co widzisz u sebie po prostu sobie wmówiłaś, poza tym jak było 11 dni do okresu to prawdopodobnie bylo juz po dniach płodnych, a jak się będziesz denerwowac to tylko opóźnisz okres.

Gość gość
do gość 20.08.13 no ale ja generalnie stosuje tabletki tylko zrobiłam sobie 3 miesięczna przerwę bo wątroba się zaczęła odzywać i taki pech. ale przed tabletkami stosowałam gumki 8 lat i nigdy nigdy nie pekla

Gość gość
wy chyba w biedronce to kupujecie a potem płacz i schiza/ Autorko tak jesteś w ciąży, będą czworaczki .Nie wiedziałaś ,że od pieprzenia się w ciążę zachodzi?

Gość gość
do wpisu wyzej nie w biedronce tylko w aptece

Gość gość
Nie uzywajcie gumek stosujcie woreczki foliowe.

Gość gość
Bzykanie wymaga lepszej antykoncepcji .Kochać to mogą się męzatki.Panny się bzykają

Gość gość
do gościa wyżej pieprzysz jak poparzony/a a że niby kochać się mogą tylko mężatki często jest tak że właśnie mężatki się bzykają bo miłość wygasła a sex tylko z obowiązku. a co z tego że jesteś Panną i uparwiasz sex kochasz swojego partnera jestes z nim szmat czasu beznadziejnie gadasz

Gość OOlloo
Dalej nie czuje sie za dobrze. Wczoraj wzielam furaginum czy jakos tak, no i jakby mniej bolal brzuch i sikac mniej chodzilam. Pojawiaja sie klucia jeszcze jakies i jakby mrowienie wokol pochwy. Jeszcze 4-5 dni i powinien byc okres. Czuje ze to malo prawdopodobne zeby cos mialo sie wydarzyc, ale ja to taka jestem panikara w takich sprawach ze szok. Momentalnie mam stres.

Gość gość
no to moze masz cos z pecherzem

Gość gość
Mężatki się kochają regularnie,a panny bzykają często i namiętnie,dlatego gumki nie wytrzymują.Tirówki pewnie zabezpieczone się sprzedają.Dlatego dziewczyno pewniej się zabezpieczaj po wpadniesz i będziesz wtedy rozpaczać i pisać na forum.

Gość OOlloo
Dalej jednak mam stres. Zawsze przed okresem miałam sucho a teraz jakos dziwnie mokro jest, ale nie taki sluz, tylko mokre plamki, zoltawe, niewiele tego. Chyba nie wytrzymam do tej niedzieli.

Gość OOlloo
Naprawde uwazacie ze nie mam co sie martwic? Wczoraj przed spaniem poszlam zrobic siusiu i zauwazylam jasno czerwone plamy na papierze. Dzisiaj juz sa brazowe. Ja chyba oszaleje. Okres powinnam w niedziele dostac:(

Gość gość
To początek okresu.