Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy Was tez denerwuje bombardowanie facebooka zdjeciami dzieci pierwsza kupcia

Polecane posty

Gość gość

mnie to irytuje! nie wiem, co chwile mam na tabluy zdjecia dzieci typu pierwsza kupcia julci, synus siedzi sam na nocniczku, albo np podczas posilku cale umorusane i komentarze typu: ojojoj ale mi smakowalo, ojoj mamunia dala takie smaczniunie, jaka juz jestem duza/duzy itp:p normalnie no wkurza mnie to ze ktos dodaje gole "pupcie" dzieci na fb i takie zdjecia ktore nic nie wnosza. rozumiem ze rodzice maja potrzebe pokazania dziecka swiatu, ale dlaczego akurat w takich sytuacjach jak "kupcia srupcia". nie jestem przeciwna dzieciom - sama jestem w ciazy, ale nie mam potrzeby dodania zdj dziecka 15 min po porodzie, ani relacjonowac przebiegu porodu, pologu itp publicznie na fb. ani golego dziecka..

Gość gość
mnie też to wkurza..

Gość gość
ostatnio mój kolega dodał zdjęcie swojego obiadu..porażka:(

Gość dvggdfg
tez jestem w ciazy ale czasem mam ochote usunac FB. Co wejde to same zdjęcia 'jula je pierwszy obiadek, 1 nocniczek kubusia, pierwsze kroczki Szymcia,usmieszek Józefa i tak w kółko no masakra...

Gość Babka z piasku
Inna kwestia... ludzie wstawiający gołe dziecięce pupy itp... robią pożywkę dla pedofilów. Mnie też drażnią takie rzeczy, żeby sprzedawać własną prywatność publicznie, a potem rościć sobie prawo do zachowania prywatności jak dochodzi do sytuacji gdy sąsiadka nam mówi " coś to twoje dziecko za żółte kupki robi, niedobrze".

Gość gość
dokladnie! uff myslalam ze tylko ja mam taki stosunek do tego:p poprostu mnie to dobija. zazwyczaj tez czyjes dziecko nie jest dla nas samych takie "atrakcyjne" jak dla rodzicow tegoz dziecka i poprostu takie ubrudzone po uszy dziecko wypluwajace pokarm mnie nie rozczula

Gość gość
facebook okryje sie wieksza nieslawa niz nk, potrzeba jeszcze troche czasu

Gość gość
smiechy hihy a moja kolezanka dala osttanio swoj test ciaoy na fb najpierw tam nszczala a teraz dala na fb... ja ma taki sam stosunek do tego jak wy

Gość gość
Mnie poraża ujawnianie się w związkach szczególnie par żyjących na kocią łapę. A jak taki sie rozpadnie to co, następny? Likwidacja konta najlepsza

Gość gość
pierwszy zabek.. szkoda ze nie ma mody dawania jak sie robilo to dziecko hheheh

Gość gość
tylko czekac na zdjecia z porodowki w pelnym rozwarciu

Gość gość
moje kolzenka dala filimik 20min po porodzie...zas inna dala zdj z samolociku na porodowce...

Gość gość
między innymi dlatego usunołęm konto polecam ps. naszej klasy nigdy nie miałem

Gość gość
ja mimo wszystko lubie miec konto na fb. az tak mi to nie przeszkadza zeby usuwac. zawsze z kims pogadam na czaxie, przesle zdj czy cos. tak mnie tylko zastanawia, czemu tak ludzie robia. mam nadzieje ze "to"sie nie pojawia w gratisie w dodatku do dziecka

Gość gość
Brońmy swej intymności. Póki jestesmy młodzi wiele mamy w przysłowiowym nosie. Ale niedługo własne dzieci albo "moralna" koleżanka tudzież "seksualny" humorysta pokażą nam własne foty przez nas samych zamieszczone, potem usunięte, a przez innych skopiowane i szczętnie przechowywane. Posłużą niejednemu jako dowód naszego prowadzenia się w młodości. I tak ten świat własnie schodzi na psy - nie ubliżając psom...

Gość gość
Trzeba mieć w ogóle sieczkę we łbie aby zakładać profile na tych klasach, fejsbukach i innych tego typu stronach. Przecież sprzedajecie tam wszystkie dane o sobie i rodzinie wszelkiej maści służbom ale też i złodziejom, zboczeńcom, świrom i prześmiewcom. Bez sensu !!! Sam założyłem na NK ale maksymalnie zblokowane konto aby móc oglądać co wyprawiają tam inni

Gość gość
co prawda to prawda j.w. miejscie się na baczności. dajecie innym miliony do portfeli sami obnażacie się ze wszystkiego, z kasy też