Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość włosomaniaczka załamana

czy wypada w wieku 19 lat

Polecane posty

Gość gość
a co ma kogo kłuć ?? :D raczej śmieszy :D bo ten cały Twój dziecięcy problem jest nazwyczajniej śmieszny.

Gość gość
masz rację, śmieszniutki jezddd :P

myślałam że siwienie to tylko sprawa genów.. może co nieco więcej byś napisała o tym żywieniu bo mnie to bardzo zainteresowało ;)

śmieszny ;D? a wasze odpowiedzi są w tonie bulwersu..coraz bardziej kłuje ;D?

Gość gość
tak z innej beczki a,propos wieku to ostatnio słyszałam rozmowe w tramwaju dwóch nastolatek które idą od września do liceum : jedna mówi-a z kim masz matmę? na to druga:-z taką w ciemnych włosach pierwsza: ale z tą młodą czy starą? druga:-z tą starą po 30 -tce.Także nie dziwcie się drogie panie że nastolatki mają taki tok myślenia,eh kiedyś sama tak pewnie uważałam teraz mam 33 latka czuję się i wyglądam chyba całkiem nieżle ale uświadamiam sobie pomalutku,że mam już z górki:) pozdrawiam wszystkie i więcej luzu drogie panie:):)

Dobrze, nikt tu nikogo nie chciał urazić (tzn ja nie chciałam, nie wiem jak reszta ) , wiele osób się obrusza a najzwyczajniej w świecie dla danej osoby ktoś kto ma 20 lat więcej jest "starszy" i tyczy się to każdego wieku, jesli bym miała 30 lat i bym napisała ten post to podejrzewam że takie same głosy bym usłyszała od pań mających 10 lat więcej...

Gość gość
nom dokładnie, nastolatki nas postrzegaja (panie w wieku 30+) jak starsze panie :D Myślą sobie, że jesteśmy już takie powazne i dorosłe :D Ja też tak kiedyś myslałam :)

Gość gość
oczywiście że tak:) nie przejmuj sie docinkami

Gość kittyy
Droga włosomaniaczko, widże że zwżały wszystkie kobiety +20 :) I nie bardzo Cię rozumieją Moim zdaniem kobieta jeśli ma zadbane włosy, to zawsze opłaca się je zapuszczać. Masz 19 lat, myśle że Twoje włosy rosną ok 1 cm na miesiąc co najmniej (raz więcej, raz tyle), jeśli je regularnie podcinasz urosną Ci w rok choćby około 10 cm. To całkiem sporo. Stawiaj na jakość Twoich włosów. Pamiętaj o regularnym podcinaniu, pamiętaj że lepiej obiąc cześciej a mniej niz wiecej a co dłuższy czas. Włosy gdy są osłabione łamią się i stad złudny efekt że włoski nie rosną. Podcinając je co ok 4 miesiące 1/2 cm uzyskasz fenomenalny efekt. Zapuszczanie zajmie Ci maksymalnie 2 lata. Włosny wbrew pozorom rosną znakomicie do ok 30 roku życia, poźniej oczywiście procesy się rozwolniają, wszystko zależy od odrganizmu. Z pewnością opłaca Ci się włoski zapuszczać Bardzo ważne jest tez odżywianie się, duzo tłuszczy w postaci orzechów, migdałów, soki, witaminki, zróżnicowana dieta przede wszystkim. Pozdrawiam :)

Gość gość
mój syn np ( ma 10 lat) to mówi że mi się nie wypada wygłupiać bo jestem już na to za stara...:) mam 34:)

Gość gość
Jak miałam naście lat to wiecznie kłamałam ze mam wiecej :) Brat mi wtedy powiedziła, ze teraz sie postarzam, a później bede się odmładzała :D i faktycznie miałam taki etap ze tak było. Teraz tez mam 33 i zawsze szczerze mówie ile mam lat, wiem, ze zabrzmi to nieskromnie, ale lubie słuchac jak mówia ze wygladam na mniej :P I mam długie włosoy :D

Gość gość
2013-08-20 22:06:07 gość- ja od córek czesto słyszę, ze zachowuje się jak dziecko i ze inne mamy tak nie robia :D

Gość gość
ale się zrobiło ciekawie z tematu włosów na temat wieku kobitki jednak potrafią:):)

-> Kittyy No nie wierzę ! ktoś zrozumiał mojego posta <3 Dziękuję bardzo za odpowiedź, własnie na takie słowa otuchy czekałam :)

Gość gość
kityy- a skąd tyś to wyczasnęła, ze włsoy lepiej rosna do 30 stki ???? Jeśli dieta jest odpowiednia to włosy też beda rosły zdrowe i grube do póżnego wieku.

Gość gość
No właśnie ja mam 33 jak już wspominałam zresztą:)i rosną jak zwariowane nie nadążam farbować...

Gość gość
no co jest? ciekawie było:)

cóż tkiego ciekawego było ? :)

Gość gość
żadne złośliwości z mojej strony:) ciekawy temat..włosy potem wiek

Gość gość
Nie ważny wiek i długość włosów:)kobietka zawsze musi się zmieniać i dbać o siebie a będzie ok:)

musi się zmieniać ;D?

Gość kittyy
Moja Droga, napisałam, że wszystko zalezy od organizmu. Dołóż sobie to że duża częśc kobiet w wieku lat 30 ma dzieci, niestety ale wiąże się to z wyczerpaniem pewnych zasobów w organiźmie, poprzez ciąże, dodatkowa nie każda kobieta w wieku >30 lat ma tyle czasu na dbanie o siebie, co dziewczyna w wieku "włosomaniaczki" Darujcie sobie kobietki złośliwości i szukanie zaczepek w każdej wypowiedzi.

Gość gość
zmieniać tzn. kolor włosów długość szukać eksperymentować żeby się podobać taka już nasza natura,to co podoba Ci się teraz za kilka lat już nie będzie zmienią ci się upodobania to tyczy się fryzury ubioru itp.jak byłam w wieku szkolnym obiecałam sobie że jak będę już starsza i założę rodzinę to będę się ubierac na luzie tzn.na sportowo adidaski itd. w tej chwili nie wyobrażm sobie żeby tak było...oj takie tam

Gość gość
to nie są złoścliwe komentarze ! Najzwyczajniej nie lubię jak ktoś rozpowrzechnia niperawdziwe informacje. Kobieta wyczerpuje zasoby w organizmie bo rodzi dzieci ? Jakie zasoby, czego ? Dziewczyno większych bzdur w zyciu nie czytałam. Jesli kobieta odżywia sie w zbilansowany sposób, dostarcza swojemu ciału wszystkie potrzebne witiaminy i mikroelmenty to niczego nie wyczerpuje. Wystarczy skupić się na swojej diecie i wszystkie procesy beda przbiegały tak jak trzeba. Tylko pierwsze trzeba zrozumiec czym jest człowiek i co powinien jesc, co natura dla niego zafundowała, bo na bank nie jest to chleb z pasztetem i szklanka słodkiej herbaty.

Gość kolorowa toshibka
A czy kobieta która urodzi dziecko/ dzieci ma tyle samo czasu na zadbanie o siebie co 19 latka ? wątpie. Zje sobie chlebek z pasztetem i nie będzie myślała nad robieniem soków owocowych czy koktaili bo będzie miała wazniejsze sprawy na głowie

Gość gość
oj oj chyba ktoś tu się wymądrza nie mając pojęcia o tym co pisze........

Gość gość
Jak będziesz miała dziecko/dzieci to sie przekonasz że to nie przeszkadza w żaden sposób w dbaniu o siebie przepraszam kochana ale troszkę mnie poirytował twój wpis

A ja mam 23 lata, włosy długie - sięgające już prawie talii, i wszystkim się podobają, poza moją babcią, która wciąż pyta, kiedy je zetnę. Nie wiem, czy to zazdrość, czy faktycznie może mi już 'nie wypada' jej zdaniem :D

Gość gość
A kto tutaj pisze o kokttajlach ??? Chyba nie masz jeszcze dzieci, ze takie bzdury piszesz. Naczytałaś się pierdołek i powielasz. Ja mam trzy córki i czas dla siebie zawsze znajduje, bo zadbana i zadowolona z siebie mamam to szczęśliwie dzieci. To sprawa dobrej organizacji.

Gość kittyy
Mam 31 lat i 2 dzieci. Przez ciąże się odzywiałam pod okiem specjalistów, włosy mi mimo wszystko wypadały, i wolniej rosły. co powiesz na ten temat?