Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość włosomaniaczka załamana

czy wypada w wieku 19 lat

Polecane posty

Gość włosomaniaczka załamana
aha, miało być o włosach

Gość oliiwa
Ty jeszcze jesteś?:)

Gość kolorowa toshibka
i masz czas zajmowąc sie sobą ;) ? robić makijaż, układać fryzury, robić sobie spa w domku ?

Gość oliiwa
Nic takiego nie pisałam...ale ja mam na to czas bo mój syn ma 10 lat

Gość kolorowa toshibka
ale czego nie pisalas?

Gość oliiwa
no z tym spa ,bo myślałam że pijesz do mnie o to:)

Gość kolorowa toshibka
najbardziej szkod mi tego że matka córeczek poszła sobie bez pożegnania, kurde szkoda tak zejść ze sceny przegranym i nawet się nie pożegnać :( przykro mi bardzo jako jej internetowej rywalce, bo widzę że nie było warto wymieniać swoich opinii z nią ponieważ i tak uciekła i stchórzyła, milcząc, znikając. Każdy z nas ma swoje racje i mam nadzieję że ta pani spi sobie teraz spokojnie a nie jest rozszarpywana przez nerwy z mojego powodu. Dobranoc wszystkim.

Gość oliiwa
oczywiście że jak mój syn był malutki to tego czasu było duuużo mniej ale starałam sie bardzo żeby znależc czas dla siebie ..mam jedno dziecko niestety więc nie wiem jak jest przy dwójce i więcej także się nie wypowiadam a ty ile masz?

Gość oliiwa
No jak tak to dobranoc

Gość gość
kolorowa toshibka- eeee noo ta ostatnia wypowiedź do gościa to chyba nie o mnie ??? :D dlaczego miałby mnie szrpać nerwy, bo nie kumam ? ;D Napisałam "dobranoc" wcześniej, więc pożeganłam się ładnie, ale później jeszcze sobie nawijałam, jedak z miłego pisania sobie z wami, wybił mnie mąż, wypierdzielił mnie z kompka :)

Gość gość
A przepis na peeling z kawy można znaleźć w necie, jest tyle kombinacji, że można poszaleć. Ja zwykle robię taki w najprościejszej wersji :P KAWUNIA, OLEJ, KILKA KROPLEK CYTRYNY, ŁYŻECZKA MIODU :) wcieram ile wlezie, w twarz i ciałko, po takim peelingu już nie potrzeba żanych balsamów, bo cialko jest tak super nawilżone. TAki peeling najlpeiej wykonać pod prysznicem, bo łatwiej doprowadzić łazienkę do ładu, z wanną jest więcej problemów i większy syf na około ;) Dodam jeszcze, że ostanio do tego peelingu dodaje kilka kropel CEBION-u, ogólnie dodaje też kilka krople do oleju kokoswego którym smaruję twarz na noc, ale można też wkrapiać do kremu. >Działa rewelacyjnie, po co wydawać na jakieś serum fafnaście złotych jak można za groszę kupić np cebion i masz witaminke "c" za kilka gorszy :P

Gość gość
zagmatwałam troszkę ale chyba wiadomo o co mi chodziło :D Oczywiście peeling można zorbic z samej kawy i oleju i tez działa świetnie. Noo to zmykam, bo piszę sobie sama z sobą :)

Gość jefbghbgrvferbg
a po co chcesz te włosy zapuszczać ?

Gość olimorsek
elgancko sie was czyta :D

Gość linis
Masz 19 lat i piszesz że jesteś starszą kobietą.... :/

Gość karolina piękno i uroda
Wiek 19 lat jest idealny aby rozpocząć to co ja robię. Zapraszam do współpracy każdego kto chce osiągnąć finansową wolność. Pomogę Ci stworzyć swój własny biznes:) Nie musisz rezygnować ze swojej starej pracy, moją ofertę możesz potraktować jako dodatkowe zajęcie, hobby... Pomyśl o przyszłości i zabezpiecz swoje dzieci, ponieważ ten biznes jest dziedziczony. Nie wytłumaczę Ci tego przez internet, ponieważ potrzebuję kawałek kartki i długopis, więc zapraszam Cie na kawę:) A póki co zajrzyj tu:) www.pieknoiuroda-fm.pl

Gość kolorowa toshibka
DO gość: Oj przepraszam Cie Kochaniutka, nie podejrzewałam, że jeszcze coś napiszesz, dlatego nie wchodziłam na temacik. ;) Co do używania oleju kokosowego, to niestety ale mam na niego uczulenie ;< Napisałaś, że mogę zrobić ten peeling z "olejem" to może być olej Fabiola? Buziaczki Mam nadzieje że jeszcze tu zajrzysz :*