Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiarta

czy kupilibyscie mieszkanie 48 m majac 2 malych dzieci

Polecane posty

Gość gość
sytuacj amieszkaniowa gorsza niz w rumuni

Gość gość
sytuacj amieszkaniowa gorsza niz w rumuni

Gość gość
48m to bardzo malo, dziewczyno moja sypialnia ma 42 m i w pelnym umeblowaniu na taki metraz nie wyglada a co dopiero cala chalupa 48m:D, jaja

Gość gość
Ja bym kupila. Mieszkam z mama i mezem na 60m2 i ciasno nie jest-za miesiac rodze. Tez sie meczymy troche. Ale aby budowac dom nie bylo wyjscia. Juz nie moge sie doczekac, a jeszcze ze 3 lata tak pomieszkam zanim sie do tego domu wyprowadzimy. Jakbym miala mozliwosc z mieszkaniem to bym sie nie zastanawiala ani minuty! Wlasne to wlasne...ale my dzialke dostalismy i mamy dojscie do materialow na dom taniutko...wiec stawiamy dom(co juz mi uszami wychodzi) bierzcie mieszkanie i uciekajcie na swoje od rodzicow! I modlcie sie za mnie abysmy w 3 lata ta budowe skonczyli i tez sie wyprowadzili:p.

Gość jaja jak beretyyyyyyyyyyyyyyy
jak czytam to z 80%kafeterianek stawia domy:D, potem pisza że pracuja za najnizsza krajowa albo wcale i ledwo zyja od 1 do 1-go:D ale na kafe kazda dom stawia:D

kurcze troszkę mnie dziwisz, w moim mieście mniejsze mieszkania są droższe niż wieksze...

Gość gość
No patrz stawiam swoj dom. Dzialke dostalismy za darmo od tescia bo ma kilka maz pracuje jako wyzej postawiony na budowie a za kase z wesela plus zaoszczedzone z czasow kawalerskich zrobilismy stan surowy otwarty 110m z dachem dwuspadowym. Ale mi wielkie bogactwo, no i ze mieszkam z mama w mieszkaniu-normalnie pieniadze mi uszami wychodza. Zwlaszcza ze po wakacjach i zrobieniu w domu zostalo nam na kontach razem z 5 tysiecy. No wielkie bogactwo. Moge sie jeszcze pochwalic 10letnia toyota ktora jezdze z peknietym zderzakiem:D

Gość w zyciu bym nie kupila
48 metrów i 2 dorosłych z dwójką dzieci? ja mam na razie tylko narzeczonego i kupiliśmy 60 metrów i się martwię ze się z 2 dzieci w przyszłości tam nie pomieścimy:/ a co dopiero 12 metrow mniej:O

Gość czarna owca w rodzinie
ja bym nie kupila...ale znam duzo rodzin,gdzie w 4 osoby mieszkaja w 2 pokojach... nie kazdego stac na wieksze mieszkanie i nie kazdy ma na nie perspektywy na przyszlosc,zeby poczekac i odlozyc kaskę:)

Gość gosiarta
widze ze wiekszosc by kupila cena to 180 tys jest do tego maly ogrodek jeszcze

Gość gość
my w 3 cisniemy sie w jednym pokoju, bierz te 48metrow! to bardzo fajne mieszkanie, zazdroszcze i zycze powodzenia.

Gość gość
Jasne, skoro dzięki temu macie wyprowadzić się od rodziców, to bierzcie! Szczerze - ja bym nawet kawalerkę brała, takie mam doświadczenia z mieszkaniem razem z teściową....brrrrr :O

Gość gość
Jakbym nie miała innego wyjścia to tak, ale jakbym mogłą poczekać albo wybierać to nigdy w życiu, na 4 osoby to mało, plus każde dziecko powinno mieć swój pokój (chyba, że zanim starsze osiągnie te 8-10 lat mieszkanie zmienicie? maluchy jeszcze razem przewegetują, nastolatków sobie nie wyobrażam).

Gość gość
po co odkopujecie temat sprzed roku?

Gość gość
Małe to mieszkanie. Bedzie wam ciasno . Jeśli bierzecie kredyt to lepiej dołożyć i choć o te 10m więcej kupic

Gość gość
Moja mama ma 3 pokoje i taki metraż ,ja uważam że nie jest źle ,lepiej mieć takie swoje i własne z czasem możecie się zamienić na większe ludzie sie zamieniają .Ja gdybym mieszkała ze rodzicami to nawet na 30 m bym poszła chociaż moi rodzice są ok ale ludzie po ślubie nie powinni mieszkać z rodzicami czy z teściami nawet najlepszymi .Więc nie zastanawiaj sie kobieto kupujcie swoje M .

Gość gość
my mamy 3 pokoje, też ok 50 m i powiem tak-jeden pokój w którym śpimy i służy do przyjmowania gości i każde z dzieci ma swój. Sąsiedzi mają ten sam układ, dwójkę dzieci to zrobili jeden wielki salon i chyba dzieci są w większym pokoju a oni mają sypialnie w mniejszym.

Gość gość
mój brat z żona i dwiema córkami mieszka w takim mieszkaniu,już kupę lat.nie mają zagraconego domu,mimo,że kochają ciuchy,to po każdym sezonie robią przegląd i wyrzucają co niepotrzebne.