Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odchudzanie_do_slubu

Odchudzanie do ślubu

Polecane posty

Hej, poszukuję dziewczyn, które podobnie jak ja - odchudzają się do ślubu :) to taki rodzaj wzajemnego wsparcia - mogę także wymienić się numerem gg i chętnie powspierać się na priv. Kto chętny?

do zrzucenia mam okolo 23-27 kg, ślub sierpień 2014

a Ty ile maszdo zrzucenia??

hej IzulkaBuziulka :) slub to wazne wydarzenie - kazda z nas chce wygladac pieknie :) jestes na jakiejs konkretnej diecie?

YellowTea - ile masz do zrzucenia?

polecacie jakieś konkretne diety? byłyście kiedyś na jakiejś konkretnej diecie, która pozwoliła Wam sporo schudnąć czy nie miałyście tego problemu?

Stosowałam kiedyś dukana schudłam dużo było fajnie ale poważnie się rozchorowałam właśnie od diety i przytyłam tyle co schudłam. na diecie konkretnej nie jestem tylko staram się mniej jesc i cwicze. schudłam 3 kilo ale pojechałam na urlop i 2 wróciły bleee. Dla narzeczonego powiedziałam że jak nie schudne to przełożymy ślub ;P

tez bylam kiedys na dukanie w 9 mscy schudlam 18,5 kg, a w ciagu 2och lat od diety przybyło 30 kg - istne jojo :( z tych 30 kg udalo mi się zrzucic 10 kg w ciagu roku - mam uraz i niechec do Dukana, probowalam tej diety jeszcze kilka razy nie jestem w stanie wytrzymac dluzej niz 3-4 dni......

ja też próbowałam nawet 3 razy., Za pierwszym było oki za drugim miałam tylko 5 do zrzucenia i udało mi się ale z takim skutkiem że przez dwa tygodnie musiałam siedzieć w domu bo mdlałam około 3 razy dziennie czasem miałam kilka omdleń dziennie. za trzecim razem wytrzymałam miesiąc i schudłam tylko kilo. Nie chcę dukana już nigdy. Kupiłam dzisiaj aqua slim bo przed urlopem też piłam, biegam czasem. ćwicze ewe i krece hula hopem. od poniedziałku tak się wzięłam ale potrzebuje dużo czasu żeby jeden kilo marne kilo schudnać ;(

Gość gość
Jak chcesz schudnąc na stałe, to przejdź na odzywanie paleo i uprawiaj jakiś sport. Ja czerpię wiadomości z Tłustego Życia, jest to blog osoby która przetestowała różne diety. Mi ona pomogła i nie ma jojo.

Gość gość
ale te panie chca tylko schudnac do slubu a potem to juz im nie zalezy...

Gość gnijącaPannaMłoda
Ja chętna! :)) Mam do zrzucenia jakieś 10kg do września 2014 ;) Ale przede wszystkim zależy mi na wymiarach :)

do slubu to ja chce chudnac - a potem utrzymywac wage ;)

Dokladnie:D ja uciekam,lece spalac kalorie z moim mezczyzna:** mam nadzieje ze temat przetrwa! Milego wieczoru kolezanki!:D

Gość gnijącaPannaMłoda
Ja też chcę po ślubie utrzymywać wagę - to chyba logiczne ;) Ale ślub jest motywacją bo chcę pięknie się prezentować tego dnia ;)

gnijacaPannaMloda - czemu taki nick? co wymyslimy, zebys schudnac? :D

Gość gość
Tak was czytam i sie zastanawiam... Chcecie schudnąć po 7-10kg co teoretycznie zajmie wam 2-3 miesiące zdrowej diety no ale co potem? do ślubu zostanie ponad pół roku a po drodze święta zima itp jak zamierzacie utrzymać wagę? mam nadzieje że zaczniecie ćwiczyć to by ułatwiło sprawę a nie tylko diety cud :)

Gość gnijącaPannaMłoda
Ja na przykład nie chcę stosować żadnych diet cud. Kilka dni temu ograniczyłam lekko kaloryczność (w sensie trochę poniżej zapotrzebowania), zaczęłam jeść regularnie, słodycze sporadycznie (powiedzmy pasek czekolady zamiast tabliczki), nie jeść chipsów ani żadnych fast-foodów. Do tego ograniczyłam smażenie, jem dużo warzyw. Ostatni posiłek staram się jeść tak 3h przed snem. No i od kilku dni biegam codziennie (na razie pół godziny) i co drugi dzień wykonuję na przemian ćwiczenia na nogi i tyłek i na ramiona i brzuch ;) Kiedyś tak ćwiczyłam i byłam szczuplutka ale niestety dużo stresów i mało czasu swoje zrobiło (i oczywiście moja głupota bo nie będę zrzucać winy na czynniki zewnętrzne).

Gość gość
gnijąca bardzo racjonalnie podeszłaś do diety w takim razie życzę wytrwałości w postanowieniach :) oby reszta brała z Ciebie przykład wtedy jojo nie grozi tylko ćwiczenia po diecie należy kontynuować żeby trzymać formę, ja dzięki ćwiczeniom przetrwałam po diecie okres jesienno zimowy no i też nie wróciłam do złych nawyków a to chyba najważniejsze w tym wszystkim, a z tymi ćwiczeniami to wcale nie szalałam tylko 30-40min dziennie 3-5 razy w tygodniu, szkoda że większość tu odchudzających się na forum o to nie dba bo co komu po diecie i wymarzonej wadze jak ciało flaczeje ;)

Witam z rana:D gnijaca zgadzam sie z Twoja wypowiedzia. Ja tez nie chce zadnej diety cud,po prostu chce ograniczyc jedzenie i poprawic moja figure:) od dzisiaj zaczynam ''deske'':D