Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ooppp

Pismo w LUSTRZANYM odbiciu

Polecane posty

Gość ooppp

kiedyś widziałam taki program będzie dobre 10 lat że to niby wielkie halo nawet nie wiedziała, jestem osobą praworęczną i bez problemu umiem pisać odwrotnie i prawą i lewą ręką. Nigdy tego nie trenowałam i robię to tak samo szybko jak w normalny sposób. Wtedy po prostu po programie chciałam zobaczyć czy faktycznie to trudne, nikt z mojej rodziny tego nie umiał powtórzyć przynajmniej nie tak jak ja czyli wyraźnie i szybko. Ale do rzeczy nie piszę tego by się chwalić, bo nawet sama zapomniałam o tym na prawie 10 lat. Ale teraz od jakiegoś czasu robię to bezwiednie, tzn jak coś czytam czy ogólnie tak wiecie jak się mazgroli po kartce gdy się siedzi na nudnym spotkaniu. Nie raz nie mogę się opanować siadam w domu i muszę zapisać całą kartkę prawą ręką tylko w odbiciu lustrzanym , zaczęłam się zastanawiać czy to nie jakiś problem z głową, serio tym bardziej że ostatnio 2 razy konsultowano mnie z neurologiem z powodu kłopotów zdrowotnych z oczami nie związanych z zaburzeniami okulistycznymi. Może jest tutaj więcej takich osób ??? trudno znaleźć coś w internecie tam jest tylko o dzieciach które są leworęczne itp

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować