Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BrunetWieczorowaPora

Po 3 latach zniknela zupelnie namietnosc I co teraz

Polecane posty

"Zdobywcy"??? Jesli rozumiesz to poprzez ciagle zdobywanie swojej kobiety, staranie sie o jej wzgledy to tak jestem zdobywca ;) Czy ja kocham??? Ludzie naduzywaja tego slowa nie znajac chyba do konca jego znaczenia. TAK kocham ja jak nic innego na swiecie!!! Jest dla mnie wszystkim.

Gość gość
skoro jest dla ciebie wszystkim i ty dla niej też to nie ma powodu do narzekań. A jeśli namiętność przycichła mów, rozmawiaj, konkretnie, Ale też ciesz się że jest dobrze

Gość dagusiaaa
wiesz jak to mówią: nie używane zanika. Może powinniście się kochać częściej i bardziej spontanicznie. W jakim ja byłam miłym szoku, jak jechaliśmy po zakupy a mąż skręcił w leśną drogę powiedział: jestem na Ciebie napalony od rana, jesteś najseksowniejszą kobietą na świecie.Czy mogę chociaż Cię dotknąć. Seks był mega. Takie spontany są czasem potrzebne.

Ja nie narzekam. Probuje tylko wskrzesic namietnosc w naszym zwiazku.

Gość dagusiaaa
namiętność to właśnie czasem takie spontaniczne akcje, bez świec i zaplanowanego wieczoru.

Gość gość
super spontaniczny sex... to też pomysł. My ostatnio w przebieralni na basenie wspaniała sprawa. Zastosuj to może

Gość dagusiaaa
albo ostatnio jak mąż robił kolację to weszłam do niego, zamknęłam drzwi i mówiąc że sięgam po garnek zaczęłam go tam ssać i całować. Jak się wprowadza takie akcje to namiętność nie ucieka.

Gość gość
geje sa wspaniali i kochaja swoich mezczyzn

Z seksem wszystko u nas ok. Hmm moglo by byc czesciej no ale... nie moge narzekac. Mam kobiete ktorej do seksu nie ciagnie ale to powiedziala mi juz na poczatku naszej znajomosci I zaakceptowalem to. Na poczatku bylo troche ciezko sie przyzwyczaic do tego ze nie sypiamy zbyt czesto... ale jakoscia nadrabiamy ilosc :)

Gość gość
dlaczego piszesz że dużo rzeczy w domu robiłeś "za nią"? To wszystko w domu jest jej obowiązkiem, a ty możesz czasem pomóc o ile masz ochotę? Pewnie wyniosłeś śmieci jak chciało ci się bzykać tak? Myślałeś że to załatwia sprawę? Jeśli pracujecie oboje, to powinniście WSZYSTKO robic na zmianę czyli gotuj co drugi dzień, odkurzaj, odstawiaj wszystko na swoje miejsce, zbieraj, segreguj, wstawiaj i rozwieszaj pranie i wiele wiele innych czynności. Dbaj "jak kobieta" haha.

Fajne rzeczy opisujecie ale niestety spontaniczny sex to niestety nie z moja parnerka.

Gość gość
to jest miłe jak czasem facet coś za mnie zrobi albo dla mnie. Chociaż nie ma z tym problemów... no może ostatnio ale cóż. Skoro na sex nie narzekasz, skoro ją kochasz... może po prostu to inny etap związku po prostu

Gość dagusiaaa
wiesz BrunetWieczorowaPora- wydajesz się być bardzo w porządku facetem. Ja nie jestem jakaś perwersyjna. w związku jestem już 13 lat i też miałam etapy kiedy namiętność jakoś odpływała. piszę o spontaniczności w zbliżeniu bo u mnie to na prawdę podziałało. Tp oczywiście nie ma byc tak cały czas, ale od czau do czau pokazanie komuś, że jest meeeega sexy to poprawia temperaturę związku

Gość dagusiaaa
Polecam też kupić fajne zapachowe świece i olejek do masażu taki rozgrzewający. Zrób jej taką niespodziankę. Powiedz, że chcesz ją odprężyć.

Do gosc 10:19; podzial obowiazkow w naszym domu jest rowny, razem sprzatamy, prasujemy, gotujemy. Robie w domu duzo wiecej niz przecietny mezczyzna ale sprawia mi to zazwyczaj przyjemnosc.

Gość gość
Hej facet otrzasnij sie. Gotujesz, prasujesz chyba cie p*****lo! Prawdziwy facet takich rzeczy nie robi!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
A co robi prawdziwy facet,bo nie wiem???

Gość gość
Jedno wiem napewno NIE gotuje, NIE prasuje I NIE sprzata!!!!!!!!!! Kazde odstepstwo od tej zasady to NIE facet!!!!!!

Gość dagusiaaa
uhuhuhuuh, ale bzdury. prawdziwy facet tez gotuje, sprząta , pierze. to nie ujmuje męskości a wręcz jej dodaje. facet ,który odpowiedzialnie patrzy na swój dom, nie zwala wszytskiego na swoja kobietę to prawdziwy facet

Gość gość
... widze ze znalazles w koncu roznice miedzy facecikami a mezczyznami! ;)

gośćJedno wiem napewno NIE gotuje, NIE prasuje I NIE sprzata!!!!!!!!!! Kazde odstepstwo od tej zasady to NIE facet!!!!!! no wlasnie a mezczyzni to robia. :)

Gość dagusiaaa
BrunetWieczorowaPora -dokładnie. Związek opiera się na tym, że nie obarcza się jedną stroną wszystkimi obowiązkami. A sprzątnie to nie jest jakaś fizyka molekularna że tylko kobiet to umie.

Gość fajtłapa
Daj sobie spokuj z kobietami.

Test na zdrade partnerki nie dzieki.. ;)