Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

siadam na rogu zaciskam uda i jest mi dobrze

Polecane posty

Gość gość

Jest mi bardzo wstyd o tym mówić, bo to jest taki jakby mój sekret o którym nie wie nawet mój chłopak. Szukałam różnych informacji na ten temat i nic nie znalazłam. Wygląda to tak Siadam na rogu fotela, łóżka czy krzesła tak, żeby dobrze stykało się z moją poc.hwą zaciskam uda i wchodze w taki jakby trans. Jest mi dobrze coraz bardziej aż w końcu jakbym doszła i koniec to tra ok minuty nawet nie. Zrobie tak raz i dalej czuję potrzebe.Jak zrobie to ok 6razy to już mi się nie chce. Nie wiem co to jest. Nauczycielka od wdż mówiła o tym całej klasie, ale wstyd mi było wypytywać, podobno to przez to, że byłam bita w dzieciństwie. Mam to od małego najwcześniej jak to robiłam co pamiętam to miałam 3latka. Co to może być ? Pomóżcie.... Mam 16lat

Gość gość
masturbujesz się bo byłaś bita?:D radzę Ci zmienić szkołę:D

Gość gość
kur... mówię serio. Za masturbacje bym raczej tego nie uznała. Robie to w ubraniach mam to raczej od ok. 13lat

Gość gość
To jest masturbacja, doprowadzasz się do orgazmu,nie ważne czym i czy w gaciach czy nie ;-) Słyszałaś o takim zjawisku jak masturbacja dziecięca ? Powiem ci więcej będziesz mieć problem z dojściem przy normalnym sexie,bo masz już wyrobiony,wyuczony ten a nie inny sposób na osiągnięcie orgazmu:)

Gość gość
nikt ci tu nie moze pomoc ale psycholog Jakis tak nie pozostaje ci nic innego jak rozmowa z Kims fachowym

Gość gość
ja radzę ci wejść na mynago, tam znajdziesz wiele osób z takimi problemami jak ty, które chętnie ci pomogą, a także partnerów, którzy chętnie zastąpią róg krzesła