Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia1106

może uda sie w tym miesiącu

Polecane posty

Gość madzia1106

Witam! założyłam ten temat poniewaz na innych podobnych forach nie można się doczekać odpowiedzi. W przyszłym tygodniu (31.08) powinnam dostać @ i mam nadzieje ze nie przyjdzie. Z mężem staramy sie o dziecko 8 miesiecy i dalej nic więc mam nadzieje ze tym razem się uda:) . Mam nadzieję że poznam tutaj dziewczyny, które mają podobny problem.

Gość gość
My o pierwsza ciaze staralismy sie ok 2 lat tak na luzie zaszlam ale poronilam w 6 tyg, o druga staralismy sie poltora roku mimo idealnych wynikow badan zaszlam na drugim cyklu z luteina. Polecam po ok roku niepowodzen zrobic badania hormonow i nasienie zbadac.

Gość gość
witam zgadza sie ze na innych forach ciezko o jakas odpowiedz . tez licze na to ze @ nie przyjdzie

Gość gość
Witam madziu1106 my rownież sie staramy już 6 miesiąc i szczerze mówiąc to straciłam nadzieje, jakoś nie wieże ze sie uda. Cykle mam 25-28 dniowe czyli najpóźniej termin @ mam na 30.08, ale już czuje lekki ból brzucha i już łapie dola . Robiłam badania i wszystko ok teraz M musi zbadać nasienie żebyśmy mieli pewność w czym rzecz. A Wy sie badaliscie?

Gość gość
Dziewczyny moja rada podejdziecie do tego na luzie. Nie myślcie o tym , że w tym miesiącu ma się udać. Ja z mężem od sierpnia 2012 starałam się o dziecko bardzo tego chcieliśmy , co miesiąc byłam załamana bo miałam okres. Od grudnia 2012 powiedziałam tak co będzie to będzie może to jeszcze nie czas , podeszłam to tego tak inaczej nie myślałam o tym. W styczniu okazało się , że jestem w ciąży. Mam 5 tygodni do porodu i jestem szczęśliwa. Też Wam się uda tylko troszkę luzu :)

Gość gość czeka
Ja również czekam do 31.08, szanse że jestem w ciąży są, ale nie liczę na wiele

Gość gość
Witam madziu my również się staramy o pierwszego szkraba, jesteśmy dopiero rok po ślubie ale od pół roku w ogóle się nie udaje:(. Powodzenia

zgadzam sie z osoba ktora pisala ze jesli przez rok nic nie wyjdzie to nalezy udac sie do lekarza, zrobic wazne badania hormonalne i badanie nasienia to podstawa, postawcie na luz, wiem ze to ciezko tak ale my sie staralismy przez trzy lata i dopiero wtedy poszlismy do lekarza, niestety nasz przypadek beznadziejny :( maz bezplodny, ale i tak mamy synka (inseminacja nasieniem dawcy)

Gość gość
Autorko ja czekam prawie 6-lat na dziecko i co mam zrobic?:/mimo odpuszczenia ciazy dalej nie ma na przyszly rok ivf ze wzgledu na zle nasienie meza itd.....wiec spokojnie troche cierpliwosci a jak po roku sie nie da to do lekarza wtedy.....