Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie to zglosic pomozcie

Polecane posty

Gość gość

Sasiad otworzyl sobie w garazu warsztat i nie idzie wytrzymac taki smrod robi. Same duszace lakiery i kleje az drze w gardle jak okno sie otworzy wieczorem. Zwracalismy mu uwage ale kompletnie to olal. Ja mam astme zaraz mnie po takim smrodzie lapia dusznosci. Oczywiscie warsztat jest lewy urzeduje tam wieczorami i w nocy. Ze okien nie mozna otworzyc. Gdzie to zglosic ze tak smrodzi?

Gość wyslij mu jakies potwierdzenie
jak na lewo dziala to do Skarbowego:)

Gość gość
Urzad skarbowy :)

Gość gość
A gdzies do ochrony srodowiska? Naprawde jest to uciazliwe nie mozna ppd wieczor wyjsc na dwor bo chwila i boli glowa od tego smrodu. Okien nie mozna otworzyc bo zaraz do domu wlatuje dusznosci po tym lapia drze w gardle.

Gość gość
Ekolodzy nie maja takiej sily jak skarbowka. Jak mu sie na kontrole zwala dnia nastepnego po zgloszeniu to w tydzien zwinie zaklad.

Gość gość
Na pewno się nie domyśli, kto go podkablował :P Poza tym mógł sam dla siebie go otworzyć, coś sobie majstruje. Możesz gdzieś chodzić i zgłaszać, ale najpierw pogadaj, nie zwracaj uwagi, pogadaj i wytłumacz swoją sytuację i dopiero jak nie wykarze dobrej woli, powiedź że to gdzieś zgłosisz.

Gość gość
Dla siebie tego nie robi bo podjezdzaja do niego klienci i mu rzeczy dostarczaja lub odbieraja juz zrobione. Zwracalismy mu uwage zeby przeniosl to dalej do obiektow gospodarczych bo od tego smrodu mam ataki dusznosci itp to zlal to zebym silniejsze leki brala albo okien nie otwierala jak mi przeszkadza a wieczorem sie w domu siedzi a nie spaceruje.