Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest mieć drugie dziecko

Polecane posty

Gość gość

Jak to godzicie z wychowaniem pierwszego dziecka ? Czy drugie dziecko kocha się tak samo ? Co się zmienia gdy rodzina się powiększa ?

Gość wifigdańsk
moze lepiej napisz cos o siebie bo pewnie pryzmierzasz się do drugiego dziecka i się jeszcze wahasz a moze juz jestes w ciaży? Jak to godzicie z wychowaniem pierwszego dziecka ? ja godzę normalnie,starsza corcia bardzo pomaga mi przy młodszej i woli spedzanie z nią czasu od zabawy z kolezankami,nieram jak mlodsza marudzi to starsza ja zabawia a ja mam czas na cos innego tak wiec jest super Czy drugie dziecko kocha się tak samo ? kazde dziecko kocha się tak jak tego chcesz-tego się nie waży w zadnych miarach.kazsde z moich dzieci jest miłoscią mojego zycia. Co się zmienia gdy rodzina się powiększa ? Przybywa wiecej kasy;)

Gość gość
Witaj ! Tak, przymirzamy się do drugiego. ;) Jaka jest roznica wieku pomiędzy Twoimi dziećmi ? Moja córka ma 3 lata, mąż już by bardzo chciał drugie. Ja na razie myślę..

Gość ohoho
Ja mam dwójeczkę. Jedno rocznik 2009, drugie 2013. Dokładnie 3,5 roku różnicy. Kocham oba tak samo mocno. Życie bym za nie oddała :)

Gość wifigdańsk
u mnie jest wlasnie 4 lata.nie planowałam ale tak wyszło i jestem bardzo szczzesliwa i mega dumna-i mysle ze trafiłam przypadkowo w dziesiątkę-starsza coreczka nie jest ani za mała ani za duza na rodzenstwo:)

Gość wifigdańsk
23.08.13 [zgłoś do usunięcia] ohoho Ja mam dwójeczkę. Jedno rocznik 2009, drugie 2013. Dokładnie 3,5 roku różnicy. Kocham oba tak samo mocno. Życie bym za nie oddała no to u mnie identycznie:)

Gość ohoho
wifigdansk moja starsza córcia też mi się wydaje w dobrym wieku na rodzeństwo. Dużo rozumie i naprawdę cieszy się z braciszka. Uwielbiam patrzeć jak go przytula, całuje, "pokazuje" i objaśnia mu świat :)