Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdezorientowana brunetka

Panowie czy lubicie pieścić cipkę swojej kobiety

Polecane posty

Gość gosc z gdanska
Rzeczywiście:-) ale ze mnie burak. Bardziej karola zapamiętałem niż autorkę :-)

Gość naiwna_26
A ile Ty masz lat??? Czyli rozumiem że jesteś w jakimś związku? A czy Twoja Pani wie że bajerujesz naiwne panny na forum?

Gość gość121
Trochę odbiegamy od tematu. ONA_ONA coś musiało Cię zainteresować w tym temacie skoro tu jesteś ;) Lubisz takie zabawy ?

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
O rany, Karolu czemu interesuje Cię tylko kontakt wirtualny? No wiesz...ja odpadam, wiadomo dlaczego, ale myśłałam, że chciałbyś w końcu ja poznać w realu.Cierpisz na fobię społeczną czy jak?

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Gościu , nie napalaj się.Absolutnie nie kręcą mnie takie klimaty.

Gość gosc z gdanska
Jest i karol . To lepiej znikam. Geba mnie piecze przez tego buraka:-)

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Do tego z Gdańska................trochę to podejrzane, że bardziej skupiłeś się na Karolu :P Ale faktycznie , teraz w modzie robią się związki jednopłciowe.:D

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Gdańsk, nie uciekaj.....możesz sobie z nim trochę pogr****ć.Mnie tam to nie przeszkadza.:P

Gość karol_gość
gość z gdanska, jako, że jestem facetem zignoruję uwagę, że to mnie zapamiętałeś najbardziej haha A tak na poważnie, dlaczego miałbym cierpieć na jakieś fobie? Nie chcieć poznać w realu miałem na myśli co najmniej tyle, że nie interesują mnie skoki w bok itp. Mam nadzieję, że dobrze to wyjaśniłem.

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
No wiesz, wydawało mi się,że jednak szukasz kogoś.Nie sądziłam, że tylko wirtualnie.Ale nie masz jeszcze żony?

Gość gość121
na takich forach to raczej wszystko zakańcza się na skype..

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Myślę, że nie masz racji.Można czasem na kogoś fajnego trafić...Fakt, zdarza się to sporadycznie.

Gość gosc z gdanska
Związki homoniewiadomo to mnie nigdy nie interesowaly nawet jak ktoś lubi. Karol zwraca swoją uwagę bo nieźle wam kobitki makaron na uszy nawija:-)

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Gdańsk, a Ty też mógłbyś tak? Chętnie bym Cię takiego poczytała.A Karol miąłby konkurencję.:P

Gość karol_gość
gosciu z gdanska tego "buraka" to sobie wypraszam.

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Karolu, to jesteś w związku czy w końcu nie?

Gość karol_gość
Jestem w realnym, szczęśliwym związku i oficjalnie mówię nie szukam żadnego romansu. Szukam fajnych ludzi(kobiet) do rozmów, po prostu.

Gość gosc z gdanska
Ach nie przeczytałem dokładnie wszystkich postow karola ale wydaje się że wysoko podniósł poprzeczkę.trudno rywalizować z liderem :-)

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Karolu, to wszystko zmienia.Można powiedzieć, że bardziej mi to pasuje.Tamten był singlem. Gdańsk, nie poddawaj się..bądż mężczyzną.:)

Gość gosc z gdanska
Karolu źle mnie zrozumiałes.buraka to ja walnalem pisząc o ona ona ona jak o autorce tego tematu.

Gość gość
to zwracam honor, gościu z gdanska Ona_Ona, co to zmienia? Z tym liderem to jednak lekkie przegiecie ;)

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Zmienia to, że będę Cię traktować inaczej............jako kogoś, kto będzie powiedzmy neutralny.Masz co prawda trochę mniej lat, ale będziesz miał podobne problemy do mnie.Inaczej pisze się z samotnym singlem..przecież wiesz.

Gość gość z kawą i łaciatym
a tak w ogóle, to o co chodzi, bo nie chce mi się czytać?

Gość karol_gość
pewnie, że inaczej się rozmawia z singlem ;) pytanie jest tylko jak ci się rozmawia ze mną.. :) swoją drogą myślę, że wiek nie ma tu większego znaczenia.

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Wiesz, wiek ma trochę znaczenie, bo ja jestem już na innym etapie.Okres narzeczeństwa mam dawno za sobą, a i jakieś tam pierwsze kryzysy małżeńskie chyba też. A pisze się całkiem ok...mam wrażenie, że jesteś chyba wykształcony...Ja jestem :P Nie chwalę się, tylko stwierdzam fakty.

dzięki za odpowiedź :O serio się pytam o czym rozprawiacie, bo wygląda to na w miarę sensowną dysputę, ale clu jej jest mi neiznane, a nie za bardzo mam chęć na brnięcie przez 3 strony tekstu

Gość karol_gość
no ja kryzysu małżeńskiego na szczęście jeszcze nie miałem :) jeśli uważasz mnie za osobę wykształconą po tym jak piszę, to pozostaje mi podziękować za komplement. :) :) :)

Gość karol_gość
gosc z kawa ogolnie chodzi o to, ze pisala tu dziewczyna, ktorej facet codziennie dowolywal sie o seks oralny itp ale sam do minetki sie nie garnal i wymyslal jej rozne powody. ostatecznie dziewczyna napisala ze dala mu szlaban na seks i nie wrocil do domu. ja jej zaproponowalem kontakt by o tym i o innych sprawach podyskutowac, ona jednak tego nie zrobila. odezwala sie ona_ona, ze sie dziwi czemu i sie okazalo ze mamy wspolny "problem" z przeszlosci to i o tym chcialem pogadac tym razem z nia. finalnie zostalem oskarzony o szukanie panienki na kafe na sex, ale sie wybronilem i reszte rozmowy znasz bo to w zasadzie ostatnia strona. ONA_ONA mam nadzieje, ze nic nie pominalem(poza polskimi znakami)? :)

eee, to w sumie nic ciekawego jednak

Gość karol_gość
rozmowa jak rozmowa "na każdy temat" :)