Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdezorientowana brunetka

Panowie czy lubicie pieścić cipkę swojej kobiety

Polecane posty

Gość gość
brunetka,ale chyba nie powiesz,że ładny duży penisek Cię nie interesuje :)

Nie nie interesuje mnie. Chce jednego ale on się nie stara 😭

Gość karol_gość
widze, ze zmienilas zdanie w kwestii skontaktowania sie, szkoda... zycze powodzenia i oby ci sie udalo to, na co liczysz :)

Gość gość
Hej brunetko .aż żal że taka słodka c*pka się marnuje.może masz ochotę na nową znajomość? Z jakiego regionu polski jestes?

Gość gość
Ja miałem problem ze swoją dziewczyną, bo ona akurat nie przepadała za tego typu pieszczotami a ja natomiast nie wyobrażam sobie seksu bez minetki. Przez 6 miesięcy czaiłem się aby w jakiś sposób wreszcie dotrzeć tam z językiem, jednak zawsze kończyło się fiaskiem. W końcu z nią zerwałem, bo nie widzę sensu tkwienia w związku, który nie przynosi pełnej satysfakcji.

Gość gość
Ja uwielbiam robić minetki!! jest to mój fetysz. Uwielbiam soczki i zapach, najlepiej mi smakuje jak pani jest w trakcie owulacji lub parę dni po okresie, w sumie to zawsze mi smakuje:)...Faceci co nie lubią robić minetki według mnie są dziwni, jak można nie lubić tego pysznego nektaru?

Z pomorskiego :( Dostałam dziś wiadomość od chłopaka "Że nie wraca dziś na noc"... On jest typem tyrana egoisty, jak czegoś nie dostanie to się mści... Chyba się spakuję i zostawie mu list pożegnalny, bo mam już tego dosyć.

"gość Najwięcej pysznego nektaru w c****h znajdziesz na my nago pl" Zgłaszam Ciebie i twoje ip do blokady na forum za spamowanie durnotami

Gość gość
To po jaką cholerę z kimś takim jesteś???

Gość gość
To po jaką cholerę z kimś takim jesteś??? Lepiej być singlem niż trwać w beznadziejnym związku. A jeśli brakuje Ci pieszczot oralnych, to znajdź sobie faceta który w ten właśnie sposób będzie Cię zaspokajał i tyle.

Gość Niuńka00000
"Mój chłop widzi seks tak: Ja mu zrobię laskę, potem będziemy się kochać, jak dojdę to ok a jak nie to trudno, ważne, że on skończy." Haha jak bym widziała swój związek ;) mam identycznie ;) Jeszcze się obróci du*pą i strasznie zmęczony ;)

Gość karol_gość
Zdezorientowana brunetko napisz do mnie, pogadamy. Facet chory jest strasznie...

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Karolu, fajny chłopak z Ciebie.Nie wiem , czemu ona do Ciebie nie napisała jeszcze.

Gość karol_gość
no ja też nie wiem :) :)

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Przypominasz mi kogoś, kogo poznałam tu kilka lat temu.Tez był dla mnie taki mily jak Ty dla niej.niestety po latach wszystko się rozwiało.:(

Gość karol_gość
Ja nie jestem nim :) też możesz napisać jak chcesz pogadać :) co ci taiego zrobił?

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
W pewnym stopniu uzależnił emocjonalnie od siebie (bo ta znajomość trwała kilka lat) i odszedł z obawy chyba przed zaangażowaniem.Bo związek byłby w naszym przypadku niemożliwy.

Gość karol_gość
mialem kiedys podobnie...nie jest to nic przyjemnego, wiem troche co czujesz.. juz sobie z tym poradzilas?

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Nadal sobie radzę.Brakuje mi go, choć gdyby miał pojawić się znowu na chwilę , nie chciałabym już.Mam pewny etap zapominania za sobą . A Ty?

Gość karol_gość
mysle, ze juz mam to za soba. prawie zapomnialem...choc co jakis czas o niej mysle, probuje napisac/przywitac sie ale staram sie opamietac i tak w kolko... bardzo skomplikowane... milo poznac kogos z podobnym problemem :)

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Dlaczego tak się stało w Twoim przypadku? Czemu znajomość została zerwana?

Gość karol_gość
napiszesz na maila podanego na pierwszej stronie tego tematu? dlugo by opowiadac, tez uzaleznila mnie od kontaktu ze soba, zaczely sie delikatne flirty, pierwsze "buziaki" i gdy zaczalem sie angazowac poznala kogos innego a mnie...to bardzo duzy skrot tej historii

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Nie wiem, czy to dobry pomysł z tym pisaniem.Boję się powtórki.Poza tym to ja jestem tą stroną, która nie może niczego zaproponować..............może rozumiesz.

Gość karol_gość
napisz, napisz...:) ona tez jest zamezna jesli o to ci chodzi? zaraz ide do pracy, wiec bede na mailu, powiedz, ze napiszesz?

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
A jeśli się znowu uzależnimy?

Gość karol_gość
zycie polega na ciaglym probowaniu i sprawdzaniu czegos nowego, nie ryzykujac nigdy nic nie bedziesz miala :) ja sie nauczylem, ze nawet jak bedzie bolec, to trzeba probowac i walczyc o swoje marzenia! :)

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Ale jakie marzenia mogą się spełnić z mężatką? Tym bardiej z taka na miejscu, uporządkowaną, która nie myśli o tzw. skoku w bok.:(

Gość karol_gość
wybacz, ale musze juz isc. na pewno bede na mailu jesli chcesz kontynuowac pisanie... wtedy ci odpowiem na ta wiadaomosc :) teraz uciekam do pracy, licze na odzew z twej strony, milo bylo poznac i milego dnia ci zycze :*