Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdezorientowana brunetka

Panowie czy lubicie pieścić cipkę swojej kobiety

Polecane posty

Gość gość
Zostaw tego j****ego egoistę nie zasługuję na ciebie tylko marnujesz się kobieto

Tego to ja nierozumiem. Dla mnie wazna jest wtedy kobieta a nie ja i wiem ze jak bedzie jej dobrze to sie odwdzieczy . I to k...wa jak !!! :-)

Gość gość
A potem jakiś chłop zakłada temat ze żona mu nie daje a sam do tego doprowadzil

Gość karol_gość
dla mnie tez najwazniejszy jest najpierw kobiecy orgazm... tak powinno byc :)

Gość - coś w tym jest. Kiedyś mogłam uprawiać seks cały czas, uwielbiałam to, na samą propozycję robiłam się mokra... A teraz? Rutyna, obciągnij, wypnij się i spadaj. Nie chce już takiego seksu, może go już w cale nie być. 😭

Gość karol_gość
zdezorientowana napisz koniecznie :) pogadamy od serca sobie :)

Powiem ci ze ja tez sie niedogadywalem...w zasadzie ciagle jest tak sobie ale mam kogos jeszcze Spotkalem kobiete z ktora jest bosko

Gość karol_gość
to potwierdza tylko jak ta sfera jest wazna w zyciu...

Pacowity - czyli masz kochankę? A twoja stała partnerka? Co z nią nie tak? :(

Gość karol_gość
zgadza się pracowity. brunetko i co, przetrzymasz go z zabawami? :)

No nic, nie będę naciskać. Sex to 50% związku, nie ma co się okłamywać taka prawda. :(

Gość karol_gość
moze nawet wiecej niz 50 procent...

Gość karol_gość
zdezorientowana musze niestety leciec na troche... bedziesz pamietac by napisac? zycze milego dnia i jeszcze na pewno porozmawiamy.. :)

Dziewczyno posluchaj. Tak naprawde nie chodzi ci tylko o te pieszczoty konkretne. Prawda ? Zaczynasz sie czuc w lozku jak dmuchana lalka. K***a zastanow sie jak bardzo on jest wazny dla ciebie. Jesli jest to koniecznie pogadajcie. To trudne wiem ale innej rady niema. Jesli nie jest to ktos z kim chcesz spedzic reszte zycia to daj sobie z nim spokoj

Gość gość
Tylko można współczuć takiego sexu. Albo jest oral obustronny albo go nie ma wogóle,co to kurfa jest ?

Gość marcinkowski
On chyba jest z innej planety ja uwielbiam to robic szkoda ze moja zona tego za bardzo nie lubi ale jakos musi byc ja to bym chetnie co dziennie robil minetke uwielbiam tez pozycje 69 ale jak juz pisalem mojej zony to jakos nie rusza moze jeszem malo doswiadczony mam 31lat i tylko jedna partnerke od zawsze....

Ja mam 21 lat i to mój drugi partner ale w porównaniu do byłego to jest... Gorzej niż fatalnie. :( Tak, zaczynam sie czuć jak wileofunkcyjna seks lalka... Ale poza łóżkiem wszystko jest w porządku, tylko ten seks beznadziejny. 😭

Niechcmd ci doradzac. Nawet sie nieznamy ale wiem jak to jest wiec mowie. Seks jest dla mnie cholernie wazny dla ciebie chyba tez i uwierz mi ze jesli sie niedogadacie to predzej czy pozniej bedzie wielka lipa

Gość gosc11
ja lubie zawsze jak tylko mamy warunki to robie tak ze az moja narzeczona jest cala mokra i ma taki orgazm ze prosi zebym przestal

Hmmm... Lubie to malo powiedziane ;) stanowczo za malo... UWIELBIAM ;D UBUSTWIAM i wprost niemoge sie od niej odkleic ;p moja Ksiezniczka ma bez watpienia, Najpyszniejsza c*pke na swiecie ;> Mmmmm... ;) az mi slinka pociekla ;p Jak czuje jej zapach, doslownie jak by mnie diabel opetal ;) nie potrafie sie oprzec rozlozonym nozkom mojej suni ;> potrafie za to zapomniec sie w pieszczotach na ladnych pare godzin ;) he ;) i moja mnie nie odgania ;p chociaz dochodzi co chwilke ;> Mmmmmmniami ;D

Gość gość
Chciałabym byś mi takie lizanko strzelił sama myśl a juz jestem mokra

Gość Żigolak
Ach pieścić z każdej strony to marzenie. Tylko dlaczego wy kobiety macie z tym jakieś problemy i frustracje

Gość karol_gość
brunetko jestes tu jeszcze? odezwij sie

Tak jestem. Odmówiłam wczoraj swojemu seksu, wpadł w szał, krzyczał, że co ja sobie wyobrażam, że już mi się w d***e przewraca, że pewnie siedze z nim dla pieniędzy (sama na siebie zarabiam) jestem i że będę tego żałowała. Rano się nie odzywał tylko wyszedł do pracy.

Gość gość
"Zdezorientowana brunetka" to nie kobieta tylko ten cfel JUKEN, zaraz będzie od was wyłudzał foty kutasów :O

Wypraszam sobie aż tak źle ze mną nie jest żeby prosić innych o zdjęcię penisa. Ja tu mam problem 😭

Gość karol_gość
brunetko pisz na maila :) bardzo dobrzez robilas przy okazji, niech poczuje troche goryczy, ze tez nie ma wszystkiego na wyciagniecie reki..