Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdezorientowana brunetka

Panowie czy lubicie pieścić cipkę swojej kobiety

Polecane posty

Gość gość
To co tu jeszcze robisz ? Wypad !

Gość jezyczek lunatyczek
Uwielbiam dawać rozkosz i czerpać z tego przyjemność dla siebie Wiec pieszczoty jęzorkiem nie tylko jednego otworka uwazam za bardzo podniecające i dla partnerki i dla mnie Uwielbiam to a kńczę taką zabawę na wyrażny znak kobiety

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Młody, jesteś niezłym bajerantem. :D Zdaje się, że mimo swego wieku wiesz już, co kobiety chciałyby usłyszeć.Ta starsza Cię tak już wyedukowała?:P

jestem dobrym słuchaczem i obserwatorem ;) umiem też wyciągać wnioski :) ta starsza mnie wprowadziła w świat seksu tylko :) tylko....malutkie słowo :) wprowadziła mnie w świat dawania kobietom rozkoszy :) a potem w nagrodę dostawania jej od nich :D

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Zaraz muszę kończyć.Życzę w takim razie udanego wieczoru.Życzyć Ci już wieczoru z konsekwencjami czy jednak jeszcze nie?

Oj na razie żadnych konsekwencji :) Tego mi nie życz :) Lepiej napisz mi maila i się ładnie przedstaw :) Bo chyba już czas bym nie pisał z "nią" a z konkretną z imienia kobietą. :) Na forum mogę tego imienia nie używać. Pomyśl o tym.:)

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Ok, w takim razie udanego wieczoru ale bez konsekwencji. Młodo sie ożeniłeś, ale dzięki temu na wszystko przyjdzie czas.To jednak dobra decyzja.Teraz większość czeka do 30-stki i dalej a potem nawet sobą się nie nacieszą , bo trzeba na g***t płodzić potomka-zegar biologiczny tyka. Pomyślę.Pa :)

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
I jak tam wieczór? Udał się zgodnie z planami? :P

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
:D :D :D Chyba udał, stąd taka cisza teraz.Widzisz, nie to, co starsze panie, które już od 6 nie śpią. :P

no widzisz, ja młody też nie śpię ale od 7.. :) wieczór się udał choć kolacja nam nie wyszła :) długo by opowiadać :D dziś od rana była kontynuacja a teraz sobotnie sprzątanie..ech jak ja to kocham :/ miłej soboty :) staruszko ty moja :D

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Ueeeeeee nie lubię takiej kontynuacji z rana, to takie czysto samcze. :P Ja posprzątałam już w czwartek..............dziś byłam na szale zakupowym.Tego z kolei nie lubią faceci.:P

Gość gosc_owa
Sex z rana jak śmietana :-)

Gość 40 tka
Karolu tylko pozazdrościć Twojej kobiecie , sex wieczorem i rano.....kiedyś i w moim związku tak było, teraz jak wyżebram raz w tygodniu szybki numererek to cieszę się jak murzyn blaszką ;)))

Gość gość
lubię ją pieścić c*pkę pod warunkiem że nie jest świeżo umyta bo czuć smak mydła , powinno się czuć smak i zapach kobiety :)))

40stka...to nie jest tak, że kochamy się codziennie itp. zdarzają się przerwy tygodniowe, dwu...ale staramy się ich unikać Dla mnie najważniejsze jest, by ona czuła się spełniona i często odczuwała rozkosz. W nagrodę dostaję od niej dużo więcej...:) Ale nie ma o czym mówić :)

Gość gosc_owa
Nie liczy sie ilosc a jakosc. Zazdroszcze.. chcialabym to tez w koncu poznac

Gość 40 tka
Karolu inaczej jest gdy oboje nie macie czasu lub ochoty na sex a inaczej gdy spada libido u partnera i zaczyna sie problem. Od kilku lat dopiero poznaję pełnię sexu, czuje potrzebę, mam fantazję, czuję sie seksowna i wiem czego chce. Niestety kiedyś to mąż mnie namawiał na sex a teraz role sie odmieniły .....

Gość gosc_owa
Wiadomo,trening czyni mistrza. Jak dwie osoby kochaja sie a nie za przeproszeniem pieprza to chyba zawsze powinno byc fajnie.

Gość gosc_owa
Zazdroszcze wam tego sexu.ja ciagle czekam na milosc i chyba sie nie doczekam

Gość miły pan
musi być mokra :)) i słodka :))

40stka..my z zona pracujemy nad tym ciagle. z reguly to ja proponuje i rozpoczynam "zabawe" ale czesto wymuszam to tez na niej. sciska mnie w srodku ale ona tez musi czasem pokazac ze chce :) a jaki lubisz seks? jesli moge spytac oczywiscie.... gosciowa znajdziesz na pewno, troche wiary w sukces. widac, ze glupia nie jestes i mozna z toba po prostu porozmawiac.. a to jest podstawa :) teoria, ze do zwiazku potrzebny wyglad to bzdura :)

Gość gosc_owa
Dzieki Karolu :-) fakt wyglad to nie wszystko ale ja chyba jestem zbyt "wyzwolona" i chyba tego sie boja.nie umiem grac tzw slodkiej idiotki.a jak mam isc do lozka z pierwszym lepszym baranem to wole byc dziewica do konca zycia

Gość 40 tka
Właściwie to nie mam żadnych zahamowań , mam ochotę spróbować wszystkiego co jest dla mnie nowe i podnieca a kiedyś nigdy bym sie na to nie zdecydowała. Stałam sie bardziej otwarta na tematy erotyczne ale jak to mówi mój mąż "szkoda, że dopiero teraz"......

40 tka Uświadom męża, że lepiej późno niż wcale:) z narzekania nic mu ani nie ubędzie ani tym bardziej nie przybędzie. Szkoda czasu na dywagacje co było a nie jest:)

Gość gosc_owa
Ciesze sie :-) a ja lubie inteligentnych mezczyzn i ty pasujesz idealnie ;-)