Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zazdroszcze kobietom ładnych wlosów

Polecane posty

Gość malgorzatkajkmng
Ja od niedawna przeprowadzam zmasowany atak na moją cieniznę. I tak: rezygnacja z silikonowych szamponów, płukanki piwne, drożdże wewnątrz i na zewnątrz, podcięcie i pocieniowanie,a do tego szukam jakiejś dobrej wcierki (najlepiej z czarną rzepą). Zobaczymy, co z tego wyjdzie, na razie cięcie spowodowało to, że się lepiej układają, a reszta... może z czasem:)

Gość gość
zasmuce cie jesli masz z natury cienkie to nic juz ci nie pomoze. zadne czarne rzepy ani tym podobne. ja juz wszystko przerobilam. skrzypy,pokezywyw, drozdze,maseczki piwne ,kupowalam czarna rzepe sama ja tarlam wyciskalam sok i wcieralam w skore glowy. starta rzepe dodawalam tez do surowek. doslownie cuda niewidy i zero efektow:-( nadal sa cienkie. tak cienkie ze nawet nie ma czego cieniowac:-( chce mi sie plakac:-(

Gość malgorzatkajkmng
No u mnie aż tak źle że nie ma co cieniować, chociaż cieniowania za wiele też nie ma;) Poza tym Tobie może nic nie pomogło, ale na blogach włosomaniaczek naprawdę widać efekty, widać jednym pomaga, innym nie:). Wiadomo, nie będziemy miały burzy włosów, ale jak będa mocniejsze, ładniej się układać, może odrobinkę sztywniejsze, to juz i tak będzie duuuużo. Tak czy tak o włosy dbać trzeba, nawet te nasze marne piórka, zawsze to lepiej niż trzy smętne, zaniedbane kosmki na krzyż, źle obcięte i wiecznie związane, bo nie ma czego rozpuszczać. Słyszałam juz wielokrotnie że po dobrej kuracji pojawiaja sie nowe tzw "baby hair"- dla nas nawet lekkie "załatanie" prześwitów to ogromna różnica. Więc głowa do góry, musi być lepiej:)

Gość gość
jesli komus wlosy zcienialy czy przerzedzily sie na skutek bledow w zywieniu cy zlej pielegnaji to owszem akie zabiegi jak podalam wyzwej pomoga.ale jak ktos z natury ma cienkie to nic nie pomoze. ja mam geste bo wlos przy wlosie al tak cienkie i miekkie ze zbijaja sie w takie straczki :-( mam kumpele ktora ma rzadsze wlosy niz ja ale grubsze i sztywniejsze ladnie sie jej ukladaja i lekko faluja. u mnie porazka:-(

Gość gość
do siostr w niedoli z grubym futrem na głowie: wczoraj wysuszylam wlosy zimnym powietrzem, zajelo mi to z 3x wiecej czasu niz normalnie, ale musz epowiedziec ze naprawde jest roznica :D myslalam ze z tym suszeniem zimnym powietrzem tylko tak gadaja jak z ta zimna woda (u mnie nic nie daje :( ), ale musze wam napisac ze to naprawde duzo daje :D wlosy wygladaja prawie zdrowo i nie ma puszu :D polecam :D :D

Gość gość
A ja Ci polece tabletki Calcium Pantotenicum. Kup sobie 5 opakowań ( jedno ok 8 zł- 50 tabletek) I jedz dwie tabletki rano, dwie po poludniu i 2 wieczorem. W skórę głowy wcieraj jantar firmy fatmony ( ok 10 zł za butelkę) . Po takiej kuracji gwarantuję Ci , że będziesz miała masę nowych włosków. Zagęszczą Ci się i Twoje problemy znikną , co jakiś czas zrób sobie taka kurację. Możesz mni nie słuchać i nie zastosować się do tego, ale uwierz, miałam taki sam problem jak Ty. A teraz mam masę włosów.

Gość gość
szczerze to tak do konca nie rozumiem co wy macie z tymi włosami! sama mam ich niewiele na głowie, ale mam to gdzies. Tez nie raz słyszałam teksty typu- jezu, jak ty masz mało włosów! nie wiem po co mi ludzie to mowili, przeciez to tak jakby powiedziec komus kto ma niebieskie oczy- jezu, wiesz ze masz niebieskie oczy?.Dlatego tez udawałam idiotke i mowiłam innym- bo kazdy ma jakies wady :p- np. jezu, jaka ty jestes gruba?masz chyba z 20 kg nadwagi!, albo- jezu, ale masz zęby?to kamien? zrób cos z tym, bo konsekwencje są okrutne!, lub Tomkowi nie przeszkadza twoja łuszczyca?....wyleczyłam z takich tektów wiele koleżanek.Bo tak naprawde po co mi to mowiły? by leczyc swoje kompleksy.proste.A włosami sie nie przejmujcie:)

Gość gość
ja nie mam rzadkich ale mega cienkie wiec nie sadze ze te tabletki mi cos pomoga . wlosy to podstawa kobiecej urody wiec dlatego tak sie tym przejmujemy. wlosy moga dodac urody albo ja odebrac. wiec jesli ktos jest przecietny z urody i na dodatek ma liche wlosy to niestety wyglada nieciekawie i nieatrakcyjnie a wiadomo ze kazdy chce wygladac dobrze

Gość gość
a ja się z Tobą nie zgodzę. Powiedz i po co tłustej brzydkiej dziewczynie piekne włosy? co to zminia? nic. A Ty, jesli masz fajna sylwetkę, ładną twarz to włosy których nie lubisz nie zaszkodza ci, bo faceci tego nie widza.Widzą to tylko laski.Dla faceta wazne jest...sama wiesz co- uwierz ze włosy są na koncu listy pragnien:)

Gość gość
ale ja nie mam ladnej twarzy tylko przecietna. ani ladnej figury tylko przecietna, maly biust . wiem ze grubasowi wlosy nie pomoga ale 2 takie same twarze ale jedna w ladnych wlosach a druga w lichych to wiadomo ze facet wybierze te z ladniejszymi wlosami. widze to po sobie .moj ekumpele sredniej urody ale o ladnych wlosach zawsze mialay wieksze powodzenie niz te o lichych. ja mimo tego ze dbam o wlosy wygladam przez nie na osobe zaniedbana bo nikt nie uwierzy ze dbam o wlosy i mam takie lche posklejne ciagle

Gość gość
Akurat większość facetów chce kobiety z żadnymi DŁUGIMI tak minimum do łopatek włosami

Gość gość
Z łładnymi

Gość gość
przecież to oczywiste ze facet woli kobietę z ładnymi włosami a nie jakimiś siurkami. i dlatego mnie tak to dołuje :-(

Gość gość
Naprawde nie mam pojecia o czym wy mowicie?! nigdy nie spotkalam sie/ a od lat przebywam w męskim towarzystwie i zawodowo i nie tylko/ by jakikowliek facet powiedział- ale fajna laska, ma super włosy.Nigdy.W ogole nigdy nic nie słyszałam zeby mowili cokolwiek na temat włosów-a uwierzcie temat dziewczyn, kobiet jest przez nich wałkowany non stop.

Gość gość
to ze nie mowia to nie znaczy ze nie zwracaja na to uwagi. po prostu jakos tak instynktownie wybiora te kobiete co ma ladniejsze wlosy.oczywiscie mowie tu jesli obie kobiety beda mniej wiecej na tym samym poziomie urodowym. nie mowia o wlosach ale mowia ze lubia kobiety zadbane a taka z licymi cienkimi wlosami na zadbana nie wyglada niestety :-(

Gość gość
Mojemu meżowi bardzo podobają się moje włosy. Są bardzo długie i blyszczące. Właściwie nie znam nikogo kto miałbu ładniejsze włosy ode mnie, no moze w reklamach czasem takie widuję. Ale wiadomo, w reklamach mogą być sztuczne, doczepiane itp. Powiem wam jaki jest sekret pięknych włosów - prawidłowe odzywianie, przede wszystkim dużo ryb. Zobaczcie jakie piękne włosy mają kobiety w Japonii. Ja np. uwielbiam lososia, mogę go jesć prawie codziennie. Oprócz tego odkąd pamiętam używam do włosów tylko profesjonalne odżywki kupuję co jakis czas przez internet.

Gość gość
tez jem duzo ryb,zdrowo sie odzywiam,kupuje dobre kosmetyki, robie duzo naturalnych i co ???guzik.to sprawka genow. japonczycy tak jak niski wzrost, skosne oczy tak i geste wlosy maja wpisane w geny.

Gość gość
Dokładnie, to sprawka genów. Moja przyjaciółka pali, nie dojada, żyje w stresie, chudnie i tyje na przemian, odżywki stosuje jak się jej przypomni- a włosy ma do pasa, piękne, grube, gęste i do tego śliczne fale (nie loki- sprężynki, tylko takie, jakby na grube wałki nakręciła). Ja dbam jak mogę o swoje, nie palę, odzywiam się zdrowo, stosuję naturalne kosmetyki- i od dziecka, dbam czy nie, mam 5 włosów na krzyż. Są błyszczące i zdrowe, ale cienkie, rzadkie. Proszę więc posiadaczki pięknych włosów o niedołowanie nas i chwalenie się jakie to świetne czupryny mają- my to widzimy i zazdrościmy, naprawdę.

Gość gość
dokładnie. teksty ze jak się zadba to się będzie miało ładne włosy dołują bardzo. mi aż się chce wyć z żalu :-(

Gość gość
Proste, cienkie włosy ładnie wyglądają z prostą grzywką, ścięte do ramion. Najlepiej suszyć na dużej okrągłej szczotce i nie obciążać odżywkami, jakieś lekkie, bez silikonów. Ewentualnie suszyć z głową w dół. Można wspomagać się suplementami, pić pokrzywę, drożdże, skrzyp, stosować wcierki do włosów np. Jantar.

Gość gość
wszystko juz przerobilam. o dlugosci do ramion to moge pomarzyc bo wygladaja wtedy zle wisza smetnie takie siurki. grzywka tez zle wyglada bo tez sie tak wlosy sklejaja w takie siurki i wyglada to jakby byly tluste a nie sa

Gość gość
A taka fryzura http://styl.fm/item/2159055 plus pianka na objętość. Kombinuj z fryzurami i stylizacją. Dużo osób z cienkimi włosami ładnie wygląda z taką fryzurą.