Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgorzattaxx

WIZYTA u psychiatry kiedy jak

Polecane posty

Gość mi psychiatra nie dał testu
"często zastanawiam się czy to prawda czy sen," też tak miałam, dzień i noc się jakoś dziwnie zlewały ze sobą. nie chcę o wszystkim pisać ale było xle w mojej głowie i odchodziłam od zmysłów. niewykluczone że się u ciebie jakieś inne niż tylko depresja zaburzenia zaczęły więc moiim zdaniem idź jak najszybciej póki jesteś w stanie funkcjonować, i kontaktujesz.

u każdego jest inaczej, niektórzy mają urojenia przy silnych depresjach a niektórzy nie. tylko się cieszyć. a skoro u ciebie to wraca po leczeniu, to weź się zbadaj u ogólnego bo być może to nie depresja jako główna choroba a skutek jakiejś innej choroby bo tak też się zdarza czesto.

Gość Małgorzattaxx
jestem juz umówiona, tylko się zastanawiałam, no ale lepiej pójdę, mam nadzieje, że nie uzna mnie lekarz za wariata;/ tylko też ostatnio odkąd umówiłam się na wizytę, słysze jakiś głos w głowie (swój, ale taki bardzo wyraźny, który mówi, żebym nie szła,b os tracę tą wyjątkowość i będę jak reszta ludzi). I mi się to nawet podoba ten mój świat, zreszta innego boję się, jedyne co mi przeszkadza to lęki i bezsenność i taki smutek

idź idź koniecznie. nie będę tu diagnozować bo to bez sensu ale dobrze to nie wygląda.