Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie najlepsze kosmetyki z kolagenem rybim

Polecane posty

Gość gość

Chcę kupić mamie na urodziny kremy na dzień na noc itp, Mama jest po 50-tce. Problem w tym, ze w necie az roi się od reklam więc mam prośbę.. może któraś z Was ma jakiś sprawdzony sklep , najlepiej wysyłka za pobraniem, żeby długo nie czekać z zamówieniem. Zależy mi na czasie ,bo mama ma urodziny we środę. Moge wydać 1000 zł.

Gość gość
Kup z czymś, co naprawdę działa (retinol) a nie z czymś, co nie działa, a kosztuje jak za zboże.

Gość gość
Popieram wypowiedź powyzej.

Gość gość pytający
No nie wiem, podsłuchałam rozmowę mamy z jej koleżanka i ta mówiła, że uzywa kosmetyków z kolagenem. Rzeczywiście wyglada o 10 lat młodziej od mamy ma ładną cerę. Mama powiedziała, że jej nie stać, ale tak jakoś smutno więc pomyślałam, że zrobie jej prezent.

Gość gość pytający
Mało tego koleżanka mamy pali papierosy i tak młodziej wygląda .Mama nie pali, wiec może jednak coś w tym jest ?

Gość gość pytający
Mam pytanie. Czy używałyscie kosmetyków z kolagenem skoro twierdzicie, że nie działa ? Bo teraz już nie wiem :o

Gość gość
a co moze zrobić ludzkiej skórze rybi kolagen?! Szkoda, że nauka chemii i biologii jest na takim niskim poziomie w naszych szkołach, bo wtedy autorko nie miałabyś wątpliwości

Gość gość
Nie musze używać i używać nie będę, bo to NIE MA PRAWA działać, kolagen się nie wchłania przez skórę, ma za duże cząsteczki. Jedyny efekt jaki może być to chwilowe napięcie skóry, bo kolagen tworzy powłoczkę na niej. Ale to nie ma nic wspolnego z rzeczywistą poprawą stanu. Jeśli naprawdę chcesz mamie zrobić prezent a nie tylko szukasz jak tu pospamować jakimś kolagenowym wynalazkiem to zrób jak wyżej napisano: kup jej na noc krem z retinolem a na dzień coś z antyoksydantami, będzie 100 razy większy pozytek.

Gość gość
Za tyle kasy możesz jej kupić pakiet zabiegów terapii mikroigłowej z serum peptydowym.

Gość gość pytający
Pytałam jak najbardziej poważnie, bo ta kobieta naprawdę miała ładną cerę i nawet zmarszczek u niej nie widziałam jedynie jak się śmiała. nawet zastanawiałam się czy sobie nie sprawić coś z tej seri:) Dziękuję za podpowiedź i idę "zapoznać" się z retinolem :)

Gość gość
zauwaz ze nie tylko kosmetyki ale takze dieta, genetyka robia swoje.

Gość gość
Ojej, a ja sobie zamówiłam kolagen colway krem na noc . Przesyłka jeszcze nie dotarła ale to co czytam wyrzuciłam kasę w błoto :o