Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc1113

Mononukleoza a Wątroba

Polecane posty

Gość Gosc1113

Witam, mam 21 lat, napoczatku lipca mialem kontakt z osoba ktora przechodzila mononukleoze (powiedziala mi o tym dzien po pocalunku ;) ) ogolnie nigdy nie mialem problemu ze zdrowiem... w polowie lipca 5 dni duzo piłem alkoholu malo spalem, i duzo trenowalem... w tym czasie zaczelo mnie mocno bolec gardlo i watrobe zaczalem czuc oraz sledzione, 20.07 - 23.07 najbardziej mnie rozlozylo, nie mialem goraczki, ale skrecalo mnie i prawie nic nie jadlem, teraz jest 25.08 od tamtego momentu caly czas czuje dyskomfort w watrobie, bylem na morfologi wszystko wyszlo ze ok, watroba tez niby jest w normalnym stanie, nie jest powiekszona, ani nic, staram sie 3mac diete nie jem miesa smazonego, malo slodyczy, duzo sokow z warzyw sam wyciskam... jednak caly czas czuje sie oslabiony, oraz ta watroba caly czas ja czuje, czasem kuje z tylu obok zeber z przodu, roznie, dlaczego tak jest?? czy to po chorobie i potem przejdzie czy jak??...duzo czytalem na ten temat i teraz mam takie pytanko, tylko prosze o szczere opinie ludzi ktorzy naprawde sie na tym znaja, bardzo zalezy mi na tym, poniewaz jestem sportowcem i chcialbym cos osiagnac jeszcze w swojej dziedzinie, czy z ta watroba juz bede mial cale zycie problem?? czy moze przejdzie mi za miesiac, dwa, trzy?? i juz bedzie spokoj?? jaka diete powinienem teraz miec, czy jakies ziolowe leki moge brac np. slyszalem ze ostropest plamisty jest swietny na regeneracje watroby?, jakie badania mam robic aby dokladnie zbadac moja watrobke??? bardzo prosze o fachowe i szczere opinie, bardzo zalezy mi na tym, bede bardzo wdzieczny... z gory dziekuje, pozdrawiam:)

Gość Gosc1113
Czy jest w stanie ktos mi doradzic???

Gość Gosc1113
na tym forum, chyba nikt mi nie pomoze, w zwiazku z tym tematem... xd