Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem w ciązy a wesele

Ciąża szybki ślub nie chęć teściów

Polecane posty

Gość gość
Zrób ten ślub,tylko najwyżej nie wynajmuj sali a w domu i coś ugotuj :P Albo po cichu zrób,albo cywilny tańszy hehe :D

Gość gość
Wesele to nie obowiazek finasowy rodzicow/tesciow tylko ich dobra wola. Tyrali cale zycie to cos sie im od tego zycia nalezy w sesnie nowe auto czy wakcje zagranica. Ty pewnie nie pracujesz i nie znasz wartosci pieniadza ale oczekujesz ze maja Ci dac i koniec. Jak ropieszczony bachor sie zachowujesz. Chcesz wesele to sobie na nie zarob. Cieawe czy wtedy tak lekka reka wydalabys na 2 dni zabawy 60tys zl.

Gość gość
Jak czytam takie puste lale to az mi sie niedobrze robi, wez sobie na te pieniadze zapracuj a nie tylko d**y dajesz a potem masz pretensje do calego swiata.

Gość gość
Jesteś popieprzona, kredyt?!!!! chyba cię p*****ło i ich też! kasę masz niby na bachora a resztę mają ci rodzice dawać???!!!! jesteś nienormalna

Gość Położna Angelika
Zapraszam do wypełniania ankiety Kobiet, które urodziły dziecko w latach 2011-2013. Po wypełnieniu ankiety na końcu będą mogły Panie zobaczyć wyniki, jak odpowiadały inne kobiety. http://moje-ankiety.pl/respond-51280.html Ankieta dotyczy przestrzegania praw kobiet w ciąży.

Gość Jestem w ciązy a wesle
Dziecku trzeba wyprawkę kupić itp.

Ty wez sie abortuj i nie skazuj dziecka na posiadanie takiej wsiurskiej matki. Zalosna jestes

Gość gość
Nie chciałabym mieć takiej chciej synowej.

Ale prawda jest taka, że my jesteśmy dłużej zaręczeni, dłużem jeseśmy razem, a oni rok chodzenia rok narzeczeństwa i już slub. Mogl sie domyslec.

Gość gość
ja bym się ze wstydu spaliła, jakby moi lub męża rodzice mieliby brać kredyt na nasze wesele. nasze wesele - nasza sprawa finansowa. to niedojrzałe brać kasę od rodziców na swoje zachcianki -kiedy jest się dorosłym i się zarabia

Widocznie jego rodzice sadzac ze ich syn nie jest tak do konca pewnien czy chce sie z toba zenic. Przedluzaja to jak moga i licza ze cie zostawi (swoja droga dobrze by zrobil). No nie jestes ich wymarzona synowa przykro mi. Żona starszego brata nią jest ;P 🖐️

Gość gość
Przeciez ona jest idealnym przyladem wyrachowanej rozszczeniowej synowej. Pewnie tescie juz wiedza co z Ciebie za ziolko. Podlozylas sie facetowi udalo sie a teraz szybki slub bo a nuz cos by sie stalo i byscie sie rozstali i wzenienie sie w bogata rodzine nie byloby mozliwe. Swoja droga wedlug tradycji to na wesele kase wyladaj rodzice panny mlodej. Dziwne od nich niczego nie oczekujeszZALOSNE. Widac sloma z butow Ci wystaje rodzice biedacy to poszukals losia z bogatej rodziny.

Teście kochają ją jak córkę z tego co obserwuje. Oni też zamiast zrobić wesele jeśli ich stać to rodzice musiel placic a oni auto nowe mieszkanie kupili miesiąc wczasów zagranicą.

Po pół a nie rodzice młodej. Ty chyba nie znasz tradycji.

Gość gość
no i co z tego,ze sa krotko razem.Ja chodzilam troche ponad rok i w narzeczenstwie pare miesiecy i potem slub :)

Gość gość
sama nie znasz tradycji :) faktycznie rodzice młodej tradycyjnie płacą za wesele. a ty już d****o przestań wyliczać kto ile ma kasy tylko sama sobie zarób na wesele.albo lepiej nie bo lepiej dla faceta jak sie z toba NIE ozeni...

Nawet pewnie dobrze się nie znają. I nie kochają się tak jak powinno.

Gość gość
Mozna zdecydowac sie na cywilny ,skromnie tylko dla rodziny i bez imprezy :) A za rok czy dwa koscielny i wesele :) Narazie trzeba skupic sie na dziecku ,wyprawce i zastanowic sie gdzie bedziecie mieszkac,zaoszczedzic pieniadze.

Żal ci d*pe ściska ze oni tak szybko sie zdecydowali. A twój chłop gdyby i sie z tym tak kokosi. Zostaniesz samotna matka.

Gość gość
jak długo jestes z chłopakiem?

Szybko to też nie dobrze.

Jesteśmy razem 5 lat a od 2 lat zareczeni.

Gość gość
Smieszy mnie ta autorka postu swoja glupota. Nie wazne ze nie maja mieksznia ani na mieksznie, wazne zeby wesele bylo z pompa. Z dzieciem pod most pojda ale weselisa beda mieli ja ta lala.

Gość gość
Ale zazdrosna

Gość gość
Ale zazdrosna

Gość gość
Ja zazdrosna w zyciu. Mialam wesele i nie popelnilabym tego bledu 2 raz. Pieniadze w bloto wyrzucone. Wolabym za to pojechac z mezem w z***bista podroz poslubna po Azji.

Gość malinowy budyn
żal ci d*p* ściska, że teść kupił sobie nowe auto ? żal ci d*p* sćiska że szwagier kupił sobie mieszkanie ? ZAPRACOWALI to kupili ! A ty skoro chcesz ślub to sobie sama za niego zapłać.. Kto pierwszy ten lepszy.. Skoro byliście zaręczeni 2 lata i nikt nic nie wspominał o ślubie to czemu ktoś miał się domyślać, że Ty coś sobie planujesz ? Mogłaś być narzeczoną jeszcze kolejne 2 lata.. A teraz dziecko sobie zrobiła i na szybkiego ślub.. Żenada.. A najbardziej żenujące jest to, że Twoi rodzice mają brać kredyt na TWÓJ ślub !