Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co robicie z ubrankami po dzieciach

Polecane posty

Gość gość
dom dziecka albo nawet second hand, zawsze mozna podrzec na szmatki do wycierania kurzy

Gość gość
jaaa wiem lepiej mam 2 corki jedna 4 miesiace mam rzeczy dla niej po staszej 4 letniej teraz ale dla 4 latki mam problem bo przedszkole sie zaczyna a nie mam ciuchow rozmiar 116-116

Gość gość
gosc ja wiemm lepiej młodzsza ma 4 miesiace a starsza 4 latka dlatego problem z ciuchami na 110-116

Gość Położna Angelika
Zapraszam do wypełniania ankiety Kobiet, które urodziły dziecko w latach 2011-2013 Po wypełnieniu ankiety na końcu będą mogły Panie zobaczyć wyniki, jak odpowiadały inne kobiety. http://moje-ankiety.pl/respond-51280.html

Gość gość
chetnie przyjme

Gość the new me
oddaję dla chrześniaka lub sprzedaję na allegro(te, ktore wygladaja jak nowe)

Gość gość
Posiadam dużą ilość ciuszków dla dziewczynki tak od 1,5 roku w zwyż.Może ktoś by chciał kupić?pieniążki by sie przydały bo trzeba ubrać również synka:)

Gość JaaaAaAaAaa WiEm LePiEj
no ja mam takie od 3 do 9 mcy...dla starszej mam problem tez z ciuchami

Wyrzucam :) kiedyś bawiłam siew sprzedaż na allegro, ale znudziło mi sie to szybko...nie mam zamiaru oddawać komuś np kurtki kupionej za 400 za 40 zł, a najlepiej w ogóle za 1 zł :D

Gość gość
KingaStefankaFanka mam takie pytanie czyli z tego co wywnioskowałam to kurtkke która kupiłaś za 400 zł wynosisz później na śmieci?

Gość gość
nie masz kogos w rodzinie żeby mógł jeszcze sporzytkować?

W mojej rodzinie jest tak, że osoby którym chciałabym oddać rzeczy po moim dziecku nie potrzebują tego i wolą nowe, a tym Którzy chętnie by wzięli ja nie mam ochoty oddawać. I to tyle :)

Gość gość
ja ze starszego będe maiła dla młodszego, które jest w drodze, a potem dam wszystko bratu jeśli zechce, bo kiedyś planuje dzieci

Gość gość
Wiadomo że to jest Twoja sprawa :) chociaż powiem Tobie tak nie wiem czy teraz bym tak samo nie postąpiła jak Ty(czyli wynieść na śmieci)jak ja nie potrzebowałam rzeczy po mojej córce to siostry brały ode mnie prawie wszystko.Wózek,foteliki samochodowe,zabawki,ubrania,buciki.mimo że miały chłopców.teraz ja mam drugie dziecko i nie stety musiałam wszystko kupować od nowa.Jedna z sióstr posiada również dużą ilośc bucików i ubrań po swoim synko ale jednak mi nie da,chociaż nieplanuje żadnego dziecka.

No wiesz, moja siostra sama jest jeszcze dzieckiem :) gdyby ona miała szansę mieć dziecko niedługo na pewno odkładałabym dla niej, a;e tak mam tylko dalszą rodzinę...

Gość gość
to jest niestety przykre ze czasem w rodzinie gorzej jak obcym.bo wybrzydzaja. Na szczescie u mnie tak nie ma. Wszyscy sie wymieniamy jak możemy. Ja tylko teraz mam problem z ubraniami dla dziewczynki 10+ . Młodsza ma ze starszej a starsza nie mam niestety od kogo bo wszyscy chłopców mają.... Ma moze ktos dla dziewczynki 10+???

Gość gość
geś sprzadalas?bratu w dodatku...ja bratu bym za darmo oddala.on mi tak samo.kiedys oddal mi nowy odkurzacz i komplet garnkow.i do glowy mu nie przyszlo chciec za to kase.tak samo jak mi gdy oddalam mu tv i mikrofale

Gość gość
szkoda że ja nie mam takiej siostry jak Ty :) która by pomogła.

Gość gość
he u nas tez za darmo sie wymieniamy a dodam ze jedna siostra na prawde drogie ciuszki kupuje wiecej juz nie planuje i oddaje drugiej siostrze. One chłopców mają. Tylko ja dziewczynki. Jak były mniejsze to nie było problemu teraz gorzej.

Gość gość
Zazdroszcze Wam że tak się wymieniacie.

Gość lubie luksus
ja mam 2 dzieci i wiecej juz nie planuje ale wiadomo, ze nie am antykoncepcji w 100% skutecznej wiec spakowalam w worki wlozylam do walizek i sa na strychu w razie czego ;)

Gość gość
ja juz tez im zazdroszcze . Meza bratowa tez ma chłopców i tez od znajomej i z rodziny dostaje po chłopcach na prawde super rzeczy ze chłopaki do szkoły wtym chodzą.. A ja niestety jak wspominałem mam problem z dziewczynka. Nigdzie w rodzinię ani u znajomych nie mają starszych dziewczynek...kurcze a te ubrania coraz droższe dla dzieci.

Gość gość
taaa dokładnie za tanie to nie są:)

Gość gość
ja juz tez im zazdroszcze . Meza bratowa tez ma chłopców i tez od znajomej i z rodziny dostaje po chłopcach na prawde super rzeczy ze chłopaki do szkoły wtym chodzą.. A ja niestety jak wspominałem mam problem z dziewczynka. Nigdzie w rodzinię ani u znajomych nie mają starszych dziewczynek...kurcze a te ubrania coraz droższe dla dzieci.

Gość gość
a wyprawka do szkoły to dopiero teraz wyzwanie az sie głowę łapię ile niektóre rzeczy kosztują...

Gość gość
ja teraz kupowałam książki do 4 klasy podstawowej 505 zł

Gość gość
no ja troche mniej bo 400trochę udało mi sie odkupić. Tylko najgorsze co mnie wkurzyło OKROPNIE to ze nie ma zwrotu za podręczniki do czwartek własnie klasy w tym roku.