Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są tu osoby chore psychicznie pytajnik

Polecane posty

Gość gość

tak obserwuje ostatnie tematy o depresjach, psychiatrykach, lekach i zastanawia mnie ile z kafeterian ma jakąś chorobę psychiczną lub depresję?

Gość Kubus Muchatek
nie ma zdrowych sa tylko niezdiagnozowani... twoim zdaniem baba co mowi: najpierw ja a caly swiat ma sie dostosowac jest zdrowa psychicznie?

Gość gość
jak tak czytam te tematy tu, to dochodzę do wniosku, ze 95% ludzi tu ma niezłego p*****lca.

Gość Kubus Muchatek
posluchalabys niektorych mamusiek w piaskownicy to by ci dopiero kopara opadla

Gość gość
Pani jest z pewnoscia nowa na forum. - Wystarczy poczytac niektore posty. Polecam lekture redaktora pravika, kutasa, przemka, karateki 22.

Gość gość
Tutaj wszyscy są chorzy psychicznie. W tym oczywiście Ja i TY. Nikt normalny nie siedzi na kafe.

Gość gość
no tak mi się wydaje, że większość tutaj ma coś z głową :D, no, ale jak osoba jest chora, izoluje się od otoczenia to nie dziwne, że siedzi w domu, przed kompem, przynajmniej ja tak mam. a i zgadzam się, że "nie ma zdrowych sa tylko niezdiagnozowani..."

Gość gość
chyba najwięcej jest tutaj ludzi z depresją, fobią społeczną, nerwicami i lękami.

Gość gość
Jesli trafi na to forum ktos zdrowy psychicznie to napewno wczesniej czy pozniej zacznie sie psychiczny problem. Przemek 22 z redakcji bardzo intensywnie pracuje aby innym zaszkodzic, I fizycznie I psychicznie.

Gość gość
Jakie leki bierzecie? Ja Olanzapine.

Gość gość
Ja odreagowuję oglądając publiczną Tv

Gość gość
Olanzapine to lek dla ludzi z nerwica którzy chcą na psychiatrze wymusić diagnozę czegoś gorszego.

Gość gość
aspołeczni, bez życia prywatnego :(

Gość gość
Ja biorę Olanzapine od 2 miesięcy na urojenia, natręctwa i głosy.

Gość gość
fobicy, nerwicowcy, ludzie z depresją, lękami, zaburzeniami odżywiania to cały świat kafeterii :) a co mnie śmieszy to jest tutaj kilku użytkowników i gdy ktoś umieszcza temat o tym jak mu smutno w życiu itp. to oni zaraz się zjawiają, udają wykwalifikowanych psychologów i chcą pomagać, żenada..

Gość gość
Midrow zawsze chętny do pomocy :)

Gość gość
Ja dla odmiany mam obsesję. Po 15 września idę na konsultację do psychiatry( dobrowolnie).

Gość gość
gość Olanzapine to lek dla ludzi z nerwica którzy chcą na psychiatrze wymusić diagnozę czegoś gorszego. xx olanzapina jest lekiem antypsychotycznym. świetnym zreszta.

Gość gość
ja mam przepisany inny lek antypsychotyczny - Rispolet, ale nie biorę, bo uważam, żę to spisek i chcą mnie otruć.

Gość gość
Olanzapine to jest lek neuroleptyczny ale nie stosuje się go tylko w schizofreniach, ma też działania przeciwlękowe i dlatego jest z dużym powodzeniem na zachodzie przepisywany w nerwicach tak jak ketrel.I nie jest to dobry lek przeciwpsychotyczny schizofrenicy otrzymują go profilaktycznie po okresie psychoz,na psychozy są inne leki silniejsze i bardzo negatywnie wpływające na organizm. Z uwagi na małe dziania uboczne Olanzapine i Ketrel przepisuje się często neurotykom, którzy dostrzegają u siebie schizofrenie lub manie jako lek Placebo,jest to standardowa metoda postępowania z hipochondrykami,dać głupiego Jasia aby pacjent uwierzył że dzięki niemu zdrowieje .

Gość gość
Za szybko ludzie sięgają po leki, szczególnie młodzi. Nie wiedza, jaka przyszłość ich czeka. A jak chcesie się dowiedziec czym jest uzaleznienie, złózcie komuś wizytę w psychiatryku

Gość gość
przecież neuroleptyki nie uzależniaja

Gość gość
Olanzapine i Ketrel przepisuje się często neurotykom, którzy dostrzegają u siebie schizofrenie lub manie jako lek Placebo,jest to standardowa metoda postępowania z hipochondrykami,dać głupiego Jasia aby pacjent uwierzył że dzięki niemu zdrowieje . x x ja jestem hipochodrykiem i chyba neurotykiem, mam jak wspomniałam wcześniej przepisany Ryspolit (też neuroleptyk), ale nie biorę, bo boję się, że umrę, że to spisek. Ciekawe czy też został mi przepisany jako placebo :D

Gość gość
lęk przed schizofrenią jest dość powszechnym zjawiskiem wśród osób mających nerwice. Niektórzy wręcz wolą mieć taka diagnozę można dzięki niej wytłumaczyć życiowe porażki chorobą,uciec od odpowiedzialności albo zwrócić na siebie uwagę otoczenia.

Gość gość
neuroleptyki uzależniają i są bardzo szkodliwe dla zdrowia

Gość gość
u mnie jakoś w styczniu zaczęły się urojenia, głosy potem kilka miesięcy spokoju i teraz przez wakacje znów, ale leku brać nie będę i też nie podejrzewam u siebie schizofrenii, jakbym to miała to nie mogłabym pewnie funkcjonować normalnie, a w głosy bym wierzyła. No i właśnie dużo czytałam o tych skutkach ubocznych neuroleptyku, masakra;/

Gość gość
Pewnie większość. Kafeteria to jakieś specyficzne miejsce które przyciąga dziwnych ludzi. Ja też robie tu z siebie idiotkę,a w realu nikt by nie pomyślał bo jestem dosyc popularna i lubiana,a gdyby zebrac wszystkie moje posty to poleciałyby najgorsze obelgi :p

Gość gość
tzn nie chodzi mi o to, że inni są idiotami :p po prostu wylewam pomyje i odpierdala mi po calosci, i tak towarzystwo c*****e.