Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są tu osoby chore psychicznie pytajnik

Polecane posty

Gość gość
od nadmiaru modlitwy tez mozna zwariować, oboje potrzebujecie detoxu.

Gość zaglowka6
zaglowka6 Problemem dzisiejszych psychologów jest brak klientów i kasy, nie mamy co robić i dlatego wymyslamy projekty na forum, sami zresztą wariujemy od tego wszystkiego smutas.gif Każdy wie, że na psychologię i psychiatrię się idzie jak się samemu ma problemy psychiczne! x x to podszyw, nie jestem zadnych psychologiem. x x ok to później wejdę na to forum, mam nadzieję, że popiszemy:) x może też prawda, że mało się modlę, ostatnio prawie w ogóle, wczoraj w nocy też miałam coś dziwnego, jak sie obudziłam koło 3 to nie wiedziałam po której stronie łóżka jestem i jakby to łóżko tak lekko się unosiło, a wokół była mgła, bardzo się wystraszyłam, dostałam lęk, jakoś trafiłam na światło, zapaliłam i tak już leżałam sztywno do rana z zapalonym światłem.

Gość gość
dostałaś lęk? :D

Gość gość
Też miałam jazdy na tle religijnym ale do takiego wariactwa nie doszłam.

Gość gość
Poza tym naucz sie kobieto żagłówko czy jak ci tam, poprawnie formułować mysli.

Gość gość
Żaglówka to jakas prostaczka co tu rozkręca kafeterię, pisze projekty i podszywy i takie tam. Nie można wymagać od niej zbyt wiele.

Gość zaglowka6
nie wiem jak to określić, ja zawsze mówię "dostałam lęk, lęki", nie umiem tego wszystkiego wyrazić słowami. zdaje sobie sprawę, że czasem ciężko jest mnie zrozumieć :D

Gość gość
"Poczułam lęk." Nie ma za co.

Gość gość
Większość osób ma tu niezłego p*****lca, zdiagnozowani lub nie.

Gość zaglowka6
dziękuję, panie Miodku, zaczynają się powoli hejty, więc spadam

Gość gość
zwłaszcza ci co tak piszą.

Gość gość
pani jesli już.

Gość gość
ja mam nerwicę, depresję i jestem nimfomanką leków nie biorę ale od przebywania na kafe wszystko się pogorszyło :O

Gość fdgfh
dobre :D:D:D w nocy do pozna pisali kolo co pisze pod nikiem gość :D:Di tamta coma schizy a od rana już napierdalają na kafe :O jak ktoś jest depresyjny albo napawdę chory to nie ma siły napieprzać w klawisze od rana :O

Gość almondxx
ja kiedyś zakładałam tutaj temat (o tym, że nie wychodzę z domu od dwóch miesięcy), też mam różne schizy, byłam u psychiatry, ale mnie wyśmiał... w sumie jedyne moje zajęcie to przesiadywanie przed komputerem, nic nie ma sensu.

Gość gość
też mam lęki, kiedyś zdiagnozowana nerwica ale pracowałam nad tym także całkiem możliwe że siedzą tutaj osoby chore psychiczne :)

Gość rzodkiewka prosto z ogródka
no bo przecież to jest Oddział Psychiatryczno - Kafeteryjny (dzienny) to wszystko ustawka rządu!

Gość gość
nie mogę napisać dłuższego posta bo mi wyskakuje że spam ale chciałem napisać że też mam lęki w nocy koło 3 w nocy zaczęły się po tym jak obejrzałem egozrcyzmy emili rose, ponoć 3 to godzina szatana, napiszę potem może dłużej, mi schizofrenia nie przeszkadza w pisaniu na forum więc mogę pisać od rana i nie rozumiem takich twierdzeń że jak ktoś chory to nie ma siły pisać na forum

Gość gość
co do demonów to polecam Boskie objawienie piekła - Kathryn Mary Baxter do poczytania o wizji piekła, zaglowka6 jak się zarejestrujesz na forum to mozesz do mnie napisac wiadomosc jak chcesz, tu nie mozna długich postów pisać bo wyskakuje ze spam

Gość gość
mi glosy podpowiadały żebym się nie modlił po 12 bo to pora demonów ale teraz myślę że chciały mnie tylko odciągnąć od modlitwy, więc może rzeczywiście te głosy to demony powodują

Gość gość
ja kiedyś byłem zafascynowany demonami, lubiłem oglądać horrory może od tego teraz mam te lęki i może od tego ta schizofrenia mi się zrobiła po części, skoro lubiłem demony to może w końcu do mnie przyszły i powodują głosy a wcześniej i halucynacje

Gość gość
gosciu... nie rozkminiaj za bardzo, nie mysl o demonach, codziennie 1 część różańca i wszystko sie samo ułoży.

Gość rzodkiewka prosto z ogródka
modlitwy nie pomagają, pomagają jedynie tym moherom, które "modlą się pod figurą, a diabła mają za skórą" taka prawda!

Gość topik jak podpisać pakt z diab
dwoje schizofrenikow to dobre połączenie :P najlepiej tam się przenieście

Gość gość
bez urazy, ale przy was to ja jestem całkowicie normalna :P a kiedy pierwszy raz wybieralam sie do psychiatry myslalam ze jestem mega swirem :P ale moze dlatego ze nie wierze w opetania, demony itp. :P uwazam ze nawet jesli bog istnieje na pewno nie pozwolilby na takie jazdy :O a jesli nie istenieje to zadnych demonow tez nie ma :D

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość a z jakiego powodu byłaś u psychiatry, skoro piszesz, że jesteś taka normalna? :]

Gość gość
Ile lat masz, zaglowka?

Gość zaglowka6
33

Gość zaglowka6
nie mam 33, tutaj pisać nie chcę.

Gość gość
moje stany depresyjne i nerwica to przy waszych jazdach nic :D