Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile kompletów pościeli z motywem bajkowym mają wasze dzieci

Polecane posty

Gość gość
Moje dziecko nie musi mieć bajkowej pościeli, bo ma kochających rodziców, którzy mają dla niego czas i czytają baki przed snem.

gościu - a czemu myślisz, że nie można mieć i bajkowej pościeli, i miłości?

Gość gość
miało być bajki przed snem

Gość gość
2 x razy my little pony , 2x razy posciel z chłopcem i dziewczynka tak jakby fotografia 2xPościel biało niebieska Planuje jeszcze kupic coś bajkowego ale nie teraz i to wszystko , [rzy dwójce dzieci

Gość gość
Bo gdyby się miało tyle miłość to by się nie chwaliło na jakimś forum jaką pościel się kupuje dziecku, chyba tylko dla tego, żeby podnieść swoją samoocenę

Gość gość
A zapomniałam dodac jeszcze 2 razy posciel z Ikei biało niebieska w kwiatki

Gość gość
My naszych dzieci nie kochamy, nie poświęcamy im czasu i im nie czytamy, i jest to wyłączny powód, dla którego kupujemy im pościel z postaciami z bajek :p

Gość Moxx
Moja 9latka ma jedną pościel z Batmanem i jedną z Wolverinem, reszta to jakieś zwyklaki. Najbardziej rozbawiła mnie wypowiedź którejś z was o tym, że dziecko nie może mieć pościeli ze Spidermanem, bo ona boi się pająków :D

Gość gość
no nie będzie miał i już.. i nie wiem, co w tym smiesznego.. on łazi po pajęczynach.. w tle jakieś pająki.. obrzydlistwo!!! Nie trawię tego robactwa w jakiejkolwiek postaci.. czy na żywo, czy w tv.. zdjęcia w książce, obrazki, zabawki gumowe, narysowane nawet przez kogoś.. W moim domu nie będzie nic, co by to paskudztwo przypominało.. więc wszelkie plecaki czy ubranka z tym spidermanem odpadają

Gość gość
matki-debilki zawsze sobie cos do tępej glowy wbiją:D

Gość gość
Zero, bo nie lubię tandety w domu, a te bajkowe tekstylia są przeważnie strasznie brzydkie. Są ładniejsze pościele na rynku - bez motywów z bajek, kreskówek i filmów.

Gość gość
matka od pająków powinna isc na terapie

Gość gość
matki debilki to te co dają z siebie robić niewolnice bachora mimo własnego gustu i przekonań. to są pewnie te same kobiety, co dają sobie załadować mężowi w d**ę nawet jak je boli i się brzydzą. a później piszą, że ratują tym rodzinę:O:O:O

Gość gość
Dziecko ma prawo wypracować sobie swój gust, mieć swoje zdanie, które też powinniśmy uszanować. Jak ktoś chce mieć wytresowane dziecko bez swojego zdania, to potem ma na głowie takie metroseksualne dziecię do 40 na karku, które płacze bo mu się grzywka źle ułożyła Jego pokój = jego terytorium i może tam mieć co chce.

Gość gość
jak się zesra na środku na "swoim terytorium" też przyklaśniesz?:O

Gość gość
nie wiem jak można być tak ograniczonym i zapatrzonym w siebie by chwalić się, że się kocha dziecko, bo mu się pozwala na coś wbrew sobie, wbrew własnej osobowości.l to dla mnie totalny upadek. matka-inkubator do końca życia - i tylko do tego się nadaje:O

Gość gość
Moje śpi w sienniku i nie ma problemu :D

Gość gość
do wariatek wyzej: jak sie maja wasze wypociny do dzieciecej poscieli???

Gość mamadwóchdziewczynek
Moje mają bajkowe - starsza ma kilka kompletów - the dog, winx, high school musical, kitty; mała wybrała pony chociaż jeszcze nie korzysta bo ma mniejszą pościel w misie itp. dziecięce motywy. Nie widzę w tym nic złego ani niepokojącego, każda fascynacja minie na rzecz innej...

Gość gość
736554143263389003

Gość rafciu
Angry Birds Film (2016) dostępny już do pobrania oraz online >>>http://d8x.pl/r/xzFangry-birds-film >>>http://d8x.pl/r/xzFangry-birds-film >>>http://d8x.pl/r/xzFangry-birds-film Filmowa animowana wersja najpopularniejszej gry ostatnich lat. Do tej pory grę „Angry Birds” ściągnęło ponad dwa miliardy użytkowników na całym świecie, a w każdym miesiącu gra w nią ok. 60 milionów ludzi. Film zabierze nas na egzotyczną wyspę zamieszkaną przez szczęśliwe kolorowe ptaki-nieloty. Na rajskiej wyspie żyją jednak także ptasi outsiderzy - temperamentny Red, szybki jak wiatr Chuck i nieco wybuchowy Bomb. Idylliczny krajobraz wyspy przerywa przybycie tajemniczych zielonych świnek... Angry Birds nadlatują!

Gość gość
Syn ma jedna bajkowa posciel. i jedna pizame z cars do kompletu. Reszte tekstyliow ma normalne.

Gość gość
Moja 7 letnia corka ma w sumie 4 komlplety poscieli : 3 z bajek (Littlest PetShop, Kubus Puchatek i Asterix) i jedna neutralna (takie usmiechniete buzki). Wszystkie zakupy robilam w jej obecnosci. Zawsze pytam ja ktora chce zalozyc, w 99 procentach wybiera LPS albo Kubusia :D To ONA w tej poscieli spi wiec ma prawo wybrac.

Gość gość
Epoka lodowcowa dinozaury i scoobydoo kiedyś miał jeszcze rybki nemo ale praktycznie nieużywane oddałam bratanek owi bo lubi ta bajke