Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ana 87787

chce uprawiać seks bez zobowiązań

Polecane posty

Gość ana 87787

chciała bym uprawiać seks bez zobowiązań tal dla czystej przyjemności ale nie wiem jak mam to powiedzieć facetowi żeby nie pomyślał że jestem łatwa nie dawno zerwałam z chłopakiem i nie chcę się pakować w kolejny związek chcę się zabawić byliśmy razem 3 lata ale coś wygasło brakowało mi tego pożądania on przestał się już tak starać był moim pierwszym partnerem seksualnym mam teraz 22 i nie chcę się pakować w związek

Gość gość
Wybierz takiego, który będzie dyskretny i nie rozpowie wszystkim, bo wyjdziesz na sucz. Faceta do bzykania znaleźć łatwo, trudniej znaleźć takiego, który nie pochwali się kolegom. Najlepiej przyjaciel do którego możesz mieć zaufanie i który, naturalnie, również będzie mieć ochotę na taki układ.

Gość gość
Z kobietami? :-D

Gość ana 87787
nie z facetami

Gość gość
Tylko z przyjacielem, dobrym kolegą, wiem co mówię. Nie pakuj się w zabawy z przypadkowymi kolesiami, chodząc po klubach, bo szybko nabędziesz etykietę puszczalskiej i będą ploty, których nic nie zmyje. Dyskrecja najważniejsza, nie afiszuj się tym.

no, ale tak szczerze to "trudna" jesteś? Wystarczy, że facet Ci się spodoba i nic innego nie chcesz. Więc co ma sobie pomyśleć? :P

Gość gość
Chyba nie potraficie zrozumiec, ze kobieta albo mezczyzna potrzebuja po prostu seksu. I ti nie chodzi o tzw. chuc. Czy to musi byc wielkie uczucie? Mnie tez trudno zrozumiec, ale chyba tak jest.

Jasne, że nie musi. Tylko jeżeli facet jest hipokrytą to uzna ją za łatwą niezależnie od tego co powie, więc czym tu się przejmować.

Gość gość
Jeśli zna tego faceta dłuższy czas, są przyjaciółmi, to nie pomyśli że jest łatwa, bo dobrze ją zna. Jedynie relacja zmieni się na ff i tyle :)

Gość deba
Chyba się szukamy Ana nawzajem :) Nurtuje mnie identyczna sytuacja. Też do poważnego związku nie jest mi spieszno, a trudno mi znaleźć kobietę z zaufaniem, która pójdzie również na taki układ :)

Gość gość
chciała bym uprawiać seks bez zobowiązań tal dla czystej przyjemności ale nie wiem jak mam to powiedzieć facetowi żeby nie pomyślał że jestem łatwa x Albo seks bez zobowiązań i jesteś łatwa albo seks w związku i łatwa nie jesteś. Nie można być 100% dziewicą i dziwką jednocześnie