Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

spidi777

Fotka do oceny dla kobiet czy jestem przystojny

Polecane posty

Gość gość
Lubie facetów w koszuli ale ty to nie mój typ daje ci 2/10 za koszulę

Dzięki za opinię i proszę o jeszcze,ewentualnie doprecyzowanie,jeśli to nie twój typ to jaki jest Twój,co Ci się nie podoba itd.,

Gość gość
ile miales kobiet?

Gość gość
3 albo 4 na dziesięć

Gość gość
wyglądasz na tyowego informatyka:p

Gość gość
3 przypominasz mi Bartka Waśniewskiego, masz takie same usta :o

Gość gość
Jeśli chcesz oceny z uzasadnieniem, to powiem tak: Jakaś ta fota trochę... zniekształcona? Głowa wydaje się nieproporcjonalnie duża i zwężona, albo jakby doklejona z innego zdjęcia- to ujęcie sprawia nienaturalne wrażenie i sprawia, że na pierwszy rzut oka oceniłabym na niższą ocenę. Jednak po przyjrzeniu się, mogę dać ocenę 7. Nie lubię takiego zarostu i to zaniża ocenę. Ale twarz ogólnie przyjemna w odbiorze.

Gość gość
Hah, masło maślane mi wyszło, to już nie ta pora dla mnie :D

Gość gość
Czemu tak ci na tym zależy?

Pewna dziewczyna mi mówi,że jestem przystojny i chciałbym to zweryfikować w szerszym gronie

Gość gość
nie wyglądasz na 29 lat, bardziej jak maturzysta, moim zdaniem jesteś przystojny i możesz podobać się kobietom o określonym guście, jak dla mnie 8

Gość gość
Maturzysta? Bez przesady, może nie wygląda na 29 lat, jak dla mnie na okolo 23-24 ;)

Gość gość
o określonym guście, czyli tym, które wolą facetów o takim typie urody jak twój a nie np pakerów

Gość FuzjaJądrowa
to ja jestem ta od 3 albo 4 :) większość facetów na ulicy to 2, ew. 3, więc właściwie nie jest tak źle a taka punktacja, bo rysy twarzy nie są jakieś masakryczne, chociaż twarz za długa. Poza tym na niekorzyść tego zdjęcie wpływa twoja mina (usta). Wyżej nie, bo mi się nie podobasz (ale ja mam jakieś masakryczne wymagania, więc na to nie patrz ;)) skoro dziewczyna z twojego otoczenia ci tak powiedziala, to bierz pod uwagę jej zdanie, bo co innego jest widziec kogos z roznych stron a co innego z jednego zdjęcia. Ale możliwe, ze w realu wyciagnalbys sie na 5, może 5.5 ;)

Gość FuzjaJądrowa
rajcuję się facetami z lokami :D wstyd się przyznać, bo to nietypowe i perwersyjne :( (chociaż od tych loków też są wyjątki) a ciężko powiedzieć, jaki typ twarzy się podoba, bardziej to widać na przykładzie

Gość FuzjaJądrowa
wiesz, wielu się włosy kręcą, ale nie wszyscy zapuszczają je na tyle (ale nie mówię nawet o długości do ramion), żeby było to widać i faktycznie w sumie ciężko :( ale fetysz fetyszem :) poza tym, co ci przyszło do głowy, żeby pytać ludzi o zdanie na tym najmniej kulturalnym miejscu w polskim internecie?

W sumie każde miejsce jest dobre,a ja mam dystans do siebie spory w końcu kobiety tu jednak zaglądają :)

Gość gość
ale maszz dużego łebsona :D :D :D :D hahahahah!!!

Gość gość
nie jesteś przystojny, pewnie mówisz wolno, bo widać że oczy zmulone. i jakie wielkie usta jam murzyn, feeeeee

Gość FuzjaJądrowa
ech, ale patrząc na powyższe komenatrze, chyba rozumiesz o co mi chodzi :D