Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

spidi777

Fotka do oceny dla kobiet czy jestem przystojny

Polecane posty

Gość gość
U mnie nie miałbyś szans, ale jak widać po wypowiedziach branie masz ;) styl fajny, wygladasz na sympatycznego tylko za chudy i nie ta twarz. Sorry ale pytasz to szczerze odpowiadam ;)

Gość gość
Wyglądasz jak typowy kujon ze studiów...a kiedyś pewnie byłeś ministrantem i grałeś na gitarze w kościele. Wyglądasz mi na księdza!

Dlaczego u Ciebie nie miałbym szans? Sprecyzuj jeśli możesz. Nie byłem ministrantem,tak gram na gitarze,ale w zupełnie innej stylistyce.

Gość gość
tak jest. pierwsze co to przytyć musisz troche :) i zmien oprawki okularow :) koszula bardzo mi sie podoba, uwielbiam takie :)

Gość gość
Precyzuję: po prostu nie mój typ ;) chyba że masz superhiperekstra osobowość. Aha, wg twojej skali dla mnie 5, może 6. Musialabym widzieć więcej zdjęć.

Gość gość
Nie mam konkretnego. Dana osoba podoba mi się albo nie.

Gość gość
Jako kobieta dojrzała, oceniam Ciebie na 4, taki ""szczupaczek chudziutki""", by nie rzec """szczypiorek""....z powodu braku masy, a twarz , cóż..ujdzie, choć nie mój typ urody.Myślę , że przy tych 183 cm , ważysz nie więcej niż 64 kg, masz dużą niedowagę,

Gość gość
Koleś zaczynasz być męczący

Ale dlaczego?Pomyśl o osobach,które Ci się podobają na pewno mają coś wspólnego?Ile masz lat?

Gość gość
Czy mnie? gościa z 11.08 pytasz o wiek?

Gość gość
Owszem, możesz mieć rację, ale starałam się być obiektywną,mam 50 lat.

W całej dyskusji z samej zasady trudno o obiektywizm,dlatego pojawiają się stwierdzenia typu nie mój typ,aczkolwiek są osoby,które się podobają raczej ogółowi lub nie.

Gość gość
Mój mąż jest do Ciebie podobny tylko fajniejszy :D Po pierwsze prosze się nie garbić tylko prosto siedzieć, oprawki powinny być odrobine grubsze, pasowałoby troche przytyc (wcale nie za dużo) i chyba ten uśmiech jakiś nie trafiony na tym zdjęciu. Koszula fajna. Pozdrawiam.

Gość gość
Z uśmiechu i układu ust, wnioskuję, że masz jakis kłopot z zębami....mam rację?

Gość Stara Dupa 83
Dla mnie jestes OK, może nie sikam z wrażenia na Twoj widok ale miło sie na Ciebie patrzy. Widać jesteś zadbany, masz fajne ciuchy, fryzure. Tylko ten usmiech ala Mona Lisa mi nie leży.

Gość starsza niestety
Nie można ocenić czy ktoś jest przystojny nie widząc całej jego postaci. Tak jest tez w Twoim przypadku. O przystojności decyduje przede wszystkim wzrost i proporcjonalna sylwetka. Pozdrawiam :)))