Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bellarosa

Pomocy Zaskórniaki

Polecane posty

Gość bellarosa

Od jakiegos czasu robia mi sie chyba zaskorniaki.Nie jestem pewna,ale to takie napuchniete kulki ktorych sie nie da wycisnac ani nic.Najbardziej w okolicach szczeki i tuz na zalamaniu z szyja. Przysusze jednego robi mi sie drugi i nie moge nadarzy ! Co robic jak temu zaradzic i czym to moze byc spowodowane. Prosze o porade!

Gość gość
Oddaj mi te ZASKÓRNIAKI, pieniędzy nigdy za dużo :P

Gość bellarosa
chciałabym,żeby to było to :) tak poważnie czytałam wieeeele o tym i chyba bardziej to sie nazywa podskórniaki :P przyczyną może być stres,hormony,osłabienie organizmu lub też gronkowiec,ale w moim przypadku to ostatnie chyba jest mało możliwe,gdzie miałabym złapać gronkowca :o w każdym razie nikt nie ma idealnego sposobu na te wypryski i nawet kosmetyczka nie pomaga,ludzie pisali że nie widzieli poprawy lub mieli przez tydzień całą czerwoną twarz. Ja stosuję wysyszające maście,żele,kiedyś peeling ale słyszałam,że to może się roznosić więc wstrzymuję się póki co. Zwalczę jedną kulkę i powstaje nowa,nie wiem co mam zrobić ;/ ma ktoś coś na ten temat do powiedzenia? :)

Gość gość
zaskórniki

Gość gość
wszystko jedno,znam ten problem i proszę o rade