Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POMÓŻCIE mi ocenić ten samochód Bo niedowierzam że aż tak niska cena

Polecane posty

Gość gość
no ale zeby az 12tys te oplaty kosztowaly? bo tak jak patrze na inne z tego rocznika i diesel to idą po 25 tys i więcej...

Gość gość
a po za tym opłaty celne się płaci wlasnie celnikom tak? albo jakimś urzędom a nie temu co sprzedaje auto, więc on i tak by tej kasy do ręki nie wziął

Gość gość
zdjęcia przecież są!

Gość gość
napisz do niego to się dowiesz, co upujesz?

Gość gość
dowiedz się ile kosztuje wymiana filtru cząstek siałych.Tanie to nie jest.

Gość aukcja murzyna z kamerunu
Samochód kupisz, ale obecnie stoi w Anglii i musisz wpłacić zaliczkę. :classic_cool: Nie widzisz, że opis jest ewidentnie przetłumaczony przez translator? :O

Gość gość
ty jestes chyba sam jak jeden wielki TRANSLATOR ciolku! Co ci sie w tym opisie nie podoba, co tam ci niby translator przypomina idioto? to ze jest bez polskich znaków napisane? ja tez tak pisze bo mi szkoda czasu na wciskanie alta, a moze to ze jest jeden malusi malusienki blad czyli "klimatyzacja reczny" a wedlug ciebie powinno byc "klimatyzacja reczna" no super kur wa, faktycznie to wskazuje na translator buahaha :D okna elektryczne, ESP, Filtr czastek stalych, ksiazka serwisowa, wspomaganie kierownicy, centralny zamek z pilotem, klimatyzacja reczny, 6 poduszek powietrznych, ABS, Pierwszy wlasciciel, radio CD, elektrycznie podgrzewane szyby, sportowe fotele, stan bardzo dobry.

Gość gość
Chcesz sprzedać samochod na kafeteri?

Gość gość
NIE! ja chce go kupić, tylko zastanawia mnie tak niska cena

Gość gość
łee 75 koni tylko po co ci takie cos?

Gość gość
po gówno wiesz?! co cie to obchodzi ile on ma koni? ja nim będe jezdzic, a nie ty Królewiczu! leć po swoje wymarzone Ferrari berlinette, może ta ilość koni cię zaspokoi Mnie tylko dziwi czemu on jest za 12 tys jak normalnie takie chodzą po 25tys, tylko ten jest jakimś tańszym wyjątkiem, choć na pierwszy rzut oka jest wszytko ok, ale to jest co najmniej dziwne

Gość gość
To ogloszenie to wabik na jeleni . Jak chcesz stracic 12 kola to masz wymarzona okazje to uczynic !!! ale jak to mowia - jak sie nie przewrocisz to sie nie nauczysz Mowie to Ja , sprzedawca marzen ....

Gość gość
sprzedany , ogloszenie nieaktualne

Gość gość
naciaganie na kase to oszust slyszalem juz o angielskich ogloszeniach nacigacz . daj sobie spokuj z takimi ogloszeniami

Gość gość
Auto nie jest sprzedane. To faktycznie jest wabik i ogłoszenie jest faktycznie tłumaczone translatorem. Standardowo kontakt tylko mailowy, auto w teorii stoi gdzies w niemczech, sprzedajacy chce szybko auto sprzedac ale wplacic musisz zaliczke na auto + transport np 2.000 zl. Dostajesz nr konta, wplacasz i kontakt sie urywa. Na chwile obecna oszukanych w ten sposob w PL jest około 100.000 osob. Poczytaj w googlach o niewiarygodnie niskich cenach na super okazyjne samochody to byc moze uchronisz sie od finansowej straty.