Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona 321

facet mnie zostawil bo jestem z rodziny alkoholikow

Polecane posty

Gość ona 321

Spotykalismy sie pol roku,nic mu nie mowilam o rodzinie,i akurat pare dni temu przyszedl z niezapowiedziana wizyta do mnie,niby mi cos oddac.Ojciec byl po alkoholu i byl agresywny do mojego faceta.Facet sie zmyl po paru minutach i teraz nie chce ze mna gadac.Powiedzial,ze ma dosyc takiej rodziny i nie chce ze mna juz byc.Co robic?

Gość XPMaximusP
najpierw powinien ciebie poznać, ja też jestem DDA i jestem abstynentem całkowitym, a brat nieżyjący już, pił jak ojciec, a może jeszcze lepiej.

Gość gość
Szczerze? To świnia a nie facet

Gość gość
poszukaj w necie DDA i informacji o DDA i mityngach

Gość gość
wcale się facetowi nie dziwię - kto by chciał łączyć swoją porządną rodzinę z bandą alkoholików?

Gość gość
zgadzam sie, ja tez wialabym od chlopaka DDA. to jakby dobrowolnie skazac sie na kare wiezienia/szpitala psychiatrycznego :O

Gość gość
olej dziada jakby mu zalezalo nie postapilby tak,zwykly tchorz i tyle

Gość gość
do goscia z godziny 21.25 z racjii wykonywanej pracy znam wiele porzadnych rodzin i powiem szczerze ze dzieja sie tam o wiele gorsze rzeczy od ktorych nieraz wlos staje na glowie........................................................................................jesli mam wybor wole pracowac z rodzina alkoholikow..........................w zamoznych domach dochodzi do strasznych rzeczy przemocy na tle seksualnym,nioe powiem o biciu i zastraszaniu kobiet przez tzw 'porzadnych ludzi''

Gość gość
wlasnie na kanwie opisanych wyzej wydarzen nagrywane sa odcinki programu 'uktyta prawda'

Gość gość
Postaw sie na jego miejscu,gdybys to ty musiala wejsc w alkolicka rodzine,gdzie non stop tatus jest na gazie,kiedy sie przychodzi w odwiedziny,byloby ci milo?Spierdzielalabys czym predzej.Jedyna rada,to tez poszukac sobie faceta lubiacego wypic i po klopocie:D

Gość gość
miałam identyczną sytuację wierz mi, jak kocha to nie ucieknie

Gość gość
to jest takie prawo, że podobne przyciąga podobne i tak na przykład obecnie mam chłopaka który w domu miał do czynienia z alkoholizmem bo jego ojciec był u mnie też występuje ten problem no i też mogę mieć teraz obawy co z tym moim chłopakiem,,, czy pójdzie w ślady ojca???

Gość DDA 32 lata
idz na terapie DDA- facet nie chce ? przestraszyl sie? coz, ma do tego prawo... zajmij sie soba

Gość gość
Skoro Cię zostawił to tylko i wyłącznie jego strata...