Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałGosia24l

infekcja albo odparzenie mega ból

Polecane posty

Gość MałGosia24l

Witam! Jestem sobie na wakacjach w niemczech. tydz temu uprawialiśmy seks (niezbyt delikatny) troche mnie bolało ale zignorowałam. Na nastepny dzien wybralismy sie na rower bo to tu nasz jedyny środek pojazdu. Znowu bolało ale znowu musiałam zignorować i tak kolejne dni, było coraz gorzej aż do poniedziałku-totalna masakra, dostałam chyba gorączki, zobaczyłam w lusterku ze miejsce między "jedną a druga dziurką" jest zaczerwienione, no i zaczęło piec boleć coraz bardziej. Na dodatek dostałam okres... wykluczyłam tampony no i doszły podpaski. Potem podgladałam codziennie to miejsce i jest coraz gorzej...hmm czuje ze mam powiększone węzły w pachwinach. boli tak ze nie moge siedziec chodzić, sikać ani nic. Są tam tak jakby jakieś małe przyszczyki czy coś jakieś gulki czuje, jakby to było odarzone ale to chyba coś innego. Najgorsze ze wracamy dopiero w poniedziałek, a jedyne co mam to krem nivea i ibuprom sad POMOCY bo odechciewa się zyc!! Jakie są środki dostępne bez recepty, ktoś mówił penaten taki krem ale wątpie zeby pomogło chcę jakąś maść leczniczą która jest ogólnie dostępna w niemczech..boże Pomocy:/ *oszczedźcie sobie głupie komentarze ja na prawde cierpię.

Gość gość
może to grzybica..

Gość MałGosia24l
boze swiety moze ale co ja na to mam brac.. jak mam żyć jeszcze przez te pare dni.. lezec caly dzien na brzuchU?? ja juz nie wiem jak ja juz nawet chodzic nie moge wszystko coraz bardziej czerwone coraz bardziej bolace coraz wiecej tego:( ja chce umrzec, siedze i rycze caaly dzien...:(