Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123321123321xyz

KIEDY TESCIOWE ZROZUMIEJA W KONCU

Polecane posty

Gość 123321123321xyz

ze dziecko ich corki bedzie im zawsze blizsze niz dziecko ich syna?bo jesli macie corke to ona bedzie do was dzwonic po porady dot.ciazy,porodu.jesli po porodzie nie da sobie rady to zadzwoni do was.inaczej ma sie sprawa z synowa.ona MA JUZ MATKE,dla synowej zawsze bedziecie obca kobieta!! i moze nie byloby tylu konfliktow gdyby tesciowe to zrozumialy.synowa traktujcie jak´´rodzine´´ale pod wzgledem manier zawsze jak obca!! nie wchodzcie butami w ich zycie,nie usilujcie wychowywac ich dzieci!!

Gość gość
bo dziecko syna to nie wnuk,nie syn rodzil tylko obca kobieta.cos w tym jest.ale przyznaje ci racje.

Gość gość
niedoczekanie nasze:O

Gość miooooiu
nieprawda! Moja mama dużo bardziej interesuje się dzieckiem swojego syna a jej synowa bez przerwy siedzi u niej na kawce. Ale może to dlatego, że moja córcia ma 18 lat a mojego brata tylko 4 :D Kocham ich wszystkich, fajni są ❤️

Gość gość
E tam..ja od mojego ojca dowiedziałam się, że moje dziecko to nie będzie prawdziwy wnuk:))Bo inne nazwisko:) Udany debil no:)

Gość 123321123321xyz
ale ja zakladam,ze jesli corka ma poprawne stosunki z matka to taka naturalna kolej rzeczy.zawsze bedzie biegla z problemami do matki,nie do tesciowej.

Gość 123321123321xyz
ale ja zakladam,ze jesli corka ma poprawne stosunki z matka to taka naturalna kolej rzeczy.zawsze bedzie biegla z problemami do matki,nie do tesciowej.

Gość gość
nigdy nie zrozumieja i malo tego beda chcialy wychowywac wnuka po swojemu:O