Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rhówka

Jak i kiedy trafiliście na KAFE do praz pierwszy pytajnik

Polecane posty

Gość rhówka

Ja pamiętam, że miałam problemy w liceum. Zrezygnowałam z edukacji. Siedziałam w domu rok. Pewnego dnia gdzieś w internecie wpadłam na kafeterię, szukając wiadomości na temat egzaminu eksternistycznego. Rok 2010. Zaczęłam się wypowiadać z pomarańczy. Potem kolejne forum i następne. Poszłam do pracy, zaliczyłam liceum eksternistycznie, zdałam maturę. Zmieniłam pracę na lepszą. Bywały momenty, że nie zaglądałam tu w ogóle. Wracałam i znów odchodziłam. Teraz zwolniłam się z pracy i czasami tu zajrzę. Tak jak dziś. Chciałam się przywitać:) Miałam inne nicki, pewnie niektórzy mnie znają dobrze, kiedyś mnie tu DUŻO było. Jedyna społeczność internetowa która mnie momentami potrafiła wchłonąć :) Jesteście jacy jesteście. Najważniejsze jest to, że można tu poszukać porady, motywacji. Odkąd tu przyszłam moje życie zmieniło się na lepsze. Poznałam wielu fantastycznych ludzi tutaj:) Miłego dnia;)))

szukalam informacji w necie na temat tabletek anty itp to bylo w 2005 roku na poczatku tylko czytalam tematy pozniej zalozylam nick ada89, przez 3 czy 4 lata najczesciej przesiadywalam na tematach ciazowych, w sensie na zakladce ciaza, macierzynstwo i antykoncepcja - juz wtedy mialam zalozony drugi nick lady love

Gość gość
jest moja piekna Lejdi Low:classic_cool: ps. gdzie masz stare foty ze stopki😠

Gość gość
glupoty opowiadasz, mam Cie batem ocwiczyć?😠:classic_cool:

Gość gość
Gdzieś na jakimś serwisie przeczytałam cytat z wątku "do czego byście się nigd nie przyznały" i już zostałam ;) Nie mam stałego nicka.

Gość gość
szkoda, nie zapisalem, a bede tesknic 😭

Gość gość
ja trafilam zima ubieglego roku .najpierw zaczelam czytac na forum topik Duch..i szukalam podobnych tematow.tutaj jestem krociutko bo dopiero od maja tego roku.Weszlam i zostalam.

Gość gość
jak mnie facet zostawil 6 lat temu...

Gość gość
kilka razy szukałam czegos na necie i wchodziłam na to forum. Raz nacisnęłam button "Spis tematów" i już zostałam. To już czwarty rok tutaj. Miałam wiele nicków.