Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak ja nie znosze swojej tesciowej

Polecane posty

Gość Gosca
Teściowo, teściowo, ty stary rowerze, jak spojrzę na ciebie, cholera mnie bierze! Jak spojrzę na ciebie, cholera mnie bierze! U mojej teściowej wszystko po francusku, zegarek na ścianie, piesek na łańcuszku, zegarek na ścianie, piesek na łańcuszku. Zegarek na ścianie godziny wskazuje, piesek na łańcuszku teściowej pilnuje, piesek na łańcuszku teściowej pilnuje. Szła teściowa przez las, pogryzły ją żmije, żmije wyzdychały, a teściowa żyje, żmije wyzdychały, a teściowa żyje. Teściowo, teściowo, a niech cię szlag trafi, to, co ty wyczyniosz, diabeł nie potrafi, to, co ty wyczyniosz, diabeł nie potrafi. Teściowo, jo ni mom od ciebie korzyści, dom ci rycynusu, może cię przeczyści, dom ci rycynusu, może cię przeczyści.

Gość takt
Co to jest :30 zab+ropucha? Tesciowa wieszajaca firany

Gość chlop z lasu
Do wszystkich dla ktorych tesciowa to wrog: JESTESCIE NORMALNI. Sympatyzowanie z tesciowa to zboczenie :-)

Gość gość
świetny wierszyk ktoś napisał:-D

Kiedyś pewnie będziecie teściowymi zobaczycie jak wam będzie "miło" gdy o was bedą wypowiadać sie złosliwie wasze synowe o ile będziecie takie mieć😠Nie mam takch problemów ponieważ mam wspaniałych teściów, moja małżonka również swietnie się dogaduje sie z moja mamą.U mnie nie ma czegoś takiego jak tu czytam. Dobre wychowanie wynosi się z domu.