Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagranica

ciezka ciaza

Polecane posty

Gość zagranica

dziewczyny od mojego stosunku minelo 14tyg. kochalam sie z facetem bez zabezpieczenia 6 dni przed okresem i dostalam w terminie jak powinno byc.. ale po 2 tygod zaczecia tego cyklu dostalam krwawienia a nie nazwalabym tego miesiaczka, i od tego czasu bardzo zle sie czulam zaczelam miec mdlosci bole glowy bole brzucha skurcze macicy siusiu latalam co 1min .. i liczac od tego krwawienia ze zaczal sie nowy cykl to miesiaczka spoznila sie 5 dni ale przyszla.. rowno po 28 dniach dostalam teraz znowu okres z bolem brzucha... teraz nie Bola mnie piersi od czasu do czasu mam mdlosci zle sie czuje. teraz siusinie przeszlo ale mam dretwienie nog straszne.. 29.05. seks 04.06 okres 23.06 okres (krwawienie) 25. 07 okres 22 okres chyba nie poplatalam zadnych dat. u lekarza nie bylam i nie moge narazie isc bo wyjechalam za granice. robilam test jak dostalam miesiaczke ta w lipcu ale wyszedl negatywny. moze podczas krwawienie nie wyszlo? i nie bylo to z porannego moczu. myslicie ze moge byc w ciazy? na piersiach pokazaly mi sie zyly a brzuch jest sporo wiekszy ale nie jest napiety Taki jak w ciazy tylko Taki miekki .. tyle sie naczytalam na forach o kobietach w ciazy... paranoje!

Gość sa tacy to nie zart
miekki to jest luxusowy papier do d**y ja podcieram sie gazeta :classic_cool:

Gość zagranica
no test robilam w osttani dzien okresu tego w lipcu i wyszedl negatywny a miesiac pozniej dostalam ten drugi. te wszystkie okresy trwaly 3 dni nie dluzej.. krew byla jasnoczerwona taka normalna jak swieza. myslicie ze to mozliwe? 4 miesiaczki i byc w ciazy? nie mam bolu piersi w sumie zadnych objawow tylko tego pierwszego miesiaca od stosunku wszystko mialam teraz nie... apetyt moze troche mam ale nie jakes wymysly czasem mi cos zasmierdzi odrzuci ale juz sama nie wiem...

Gość zagranica
okres zawsze mialam gora do 5 dni! a teraz 3 i koniec nie ma ale krew jest normalna czerwona nie sa to plamy bo potrzebuje zmiany podpasek. bol brzucha jest szyjka macicy mieciutka otwarta po okresie twrda i sie zamyka niby wszystko jest ok ale ja czuje ze cos nie tak i mysl o tym moge miec tam dziecko mnie przeraza bo nie wiem czy to jest czy to moje urojenia

Gość gość
Brak słów. :o

Gość zagranica
dla ciebie to brak slow a dla mnie nie do pojecia bo mi tez sie wydaje ze jest to nie mozliwe.. ale wszedzie w internecie pisza ze okres w ciazy niemozliwy a fora przepelnione ze co druga miala okres do ktoregos tam miesiaca i wez czlowieku nie zwariuj? ja zle sie czuje w dzien po pracy musze spac bo jestem zmeczona nogi mi dretwieja jak gdzies usiade a czytalam ze macica rosnie i uciska na zyly dlatego dretwieja.. brzuch Jakis wiekszy sporo sie zrobil

Gość gość
to jest mozliwe oczywiscie ze jesli wystepuje u ciebie objawy ciazowe a masz okres a zwlaszczza Taki krotki jak 3 dni i malo obfity to jest to mozliwe

Gość gość
Co za głupota.R****nie bez zabezpieczenia.

Gość zagranica
a moze ktos napisze cos konkretnego a nie tylko wszedzie glupota i glupota :) skoro jestescie takie madre to podzielcie sie wiedza. po to jest te forum

Gość gość
To forum, te drzwi, te nożyczki, te okulary. Nie jesteś w ciąży.

Gość zagranica
przepraszam za blad, tak masz racje. kurcze strasznie sie martwie bo nie daje mi to spokoju zle sie czuje tak dziwnie slabo malo jem bo mam Jakas niechec. czytalam o tych okres w ciazy moje teraz byly takie krotkie ale z bolami brzuchami to chyba nie mozliwe byc w ciazy? i piersi bolaly na okres a teraz przestaly. ;) pewnie nie mam czym sie martwic a schizuje