Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwny zapach w nosie jakby spalenizny

Polecane posty

Gość gość
Problemy z zatokami na bank, ja czuje czasem smrod kociej kupy wyschnietej

Gość gość mk
Czy ten omam zapachu dymu z papierosów, który tylko Wy czuliście znikł? Od dwóch tygodni mam to samo... ten dziwny zapach wyczuwalny tylko przeze mnie jest dość uporczywy... Mam tak po raz pierwszy, dodatkowo jestem przeziębiona i katar poszedł na zatoki... Czy ten omam może być spowodowany zapaleniem zatok przynosowych?

Gość gość
Jestem przerazona, bo od tygodnia czuje właśnie taki dziwny zapach. Inne dobrze to opisują, ja bym nie wiedziała jak go okreslić. Mam to pierwszy raz. I tak mało jest informacji w necie na ten temat, właściwie nic konkretnego. To trzeba iść do laryngologa?

Gość marcin90w
Mam to samo. Dziękuję za wskazówki! Link sobie zapisałem, więc jak tylko będę coś wiedział od lekarzy napiszę tutaj!

Gość gość
Mam to samo, to nie omam, to naprawdę smród. Potwierdził to mój przyjaciel. Zapach spalenizny, który intensyfikuje różne inne spalenizny, w piekarniku, palonego papierosa. Prawdopodobnie to zatoki.

Gość gość
do tej pory jezeli czułam zapach to był to "chemiczny " w nosie (zorientowałąm sie po pewnym czasie , że to coś z zoładkiem i controloc itp pomagały ), ale teraz ten zapach jest jednak nie chemiczny ... obawiam sie ze to raczej zatoki .. ale wiadomo ze zatoki z zoładkiem mają zwiazek jakis , ale cos po tylnej scianie gardła spływa i głowa ciężka ...

Gość gość
piekło się o ciebie dobija masz go za plecami nabroiłaś moja droga

Gość gość
Kakosmia się to nazywa.

Gość gość
Ja mogę napisać, że też miewam ten zapach spalenizny często, z tym, że mam podobno kostniaka w zatoce tak mi powiedzieli lekarze po TK czaszki, jest to nowotwór. Kiedyś interesowałem się tematem i dużo czytałem, takie zapachy są często przy guzach mózgu :(

Gość gość
Do gość 2016.11.19 prosze napisz, co z tym kostniakiem ? Niech inni tez napiszą czy diagnoza że zapach= guz się u kogoś potwierdziła czy wręcz przeciwnie, bylo to cos innego i udalo wam sie z tego wyleczyć i jak to zrobiliście.

Gość gosc 1207
Witam. Mam tak samo jak wiekszasc ludzi tutaj nie czuje prawdziwych zapachów tylko cały czas jeden brzydki zapach nie wiadomo do czego porównać , nie ma chyba takiego zapachu dosłownie śmierdzi. Mam pytanie czy jest ktoś , kto wyleczył to zjawisko ??? Jak chce ktoś porozmawiać na ten temat to proszę napisać na meila krzysiek1207@interia.eu

Gość gość
Radziłabym udać się na tomografie mózgu. Ciągły zapach spalenizny jest jednym z objawów tętniaka mózgu. To tylko Jedno badanie a może uratować życie. Nie warto tego lekceważyć. Pozdrawiam

Gość gość
Też odczuwam zapach papierosów w nosie, byłam u laryngologa wszystko ok..co robić to jest męczące.

Gość Dirk Fotzerose
Wczoraj wieczorem idąc przez ogródki dzialkowe czułem zapach spalenizny i nie mytej pi/zdy.

Gość Gość

przepraszam ale takie objawy występują przy chorobie nowotworowej,są to pierwsze oznaki ,dziwne nagle krótko trwałe duszące zapachy.