Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Dziwny zapach w nosie jakby spalenizny

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Problemy z zatokami na bank, ja czuje czasem smrod kociej kupy wyschnietej

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 mk
Czy ten omam zapachu dymu z papieros贸w, kt贸ry tylko Wy czuli艣cie znik艂? Od dw贸ch tygodni mam to samo... ten dziwny zapach wyczuwalny tylko przeze mnie jest do艣膰 uporczywy... Mam tak po raz pierwszy, dodatkowo jestem przezi臋biona i katar poszed艂 na zatoki... Czy ten omam mo偶e by膰 spowodowany zapaleniem zatok przynosowych?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestem przerazona, bo od tygodnia czuje w艂a艣nie taki dziwny zapach. Inne dobrze to opisuj膮, ja bym nie wiedzia艂a jak go okresli膰. Mam to pierwszy raz. I tak ma艂o jest informacji w necie na ten temat, w艂a艣ciwie nic konkretnego. To trzeba i艣膰 do laryngologa?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marcin90w
Mam to samo. Dzi臋kuj臋 za wskaz贸wki! Link sobie zapisa艂em, wi臋c jak tylko b臋d臋 co艣 wiedzia艂 od lekarzy napisz臋 tutaj!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam to samo, to nie omam, to naprawd臋 smr贸d. Potwierdzi艂 to m贸j przyjaciel. Zapach spalenizny, kt贸ry intensyfikuje r贸偶ne inne spalenizny, w piekarniku, palonego papierosa. Prawdopodobnie to zatoki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do tej pory jezeli czu艂am zapach to by艂 to "chemiczny " w nosie (zorientowa艂膮m sie po pewnym czasie , 偶e to co艣 z zo艂adkiem i controloc itp pomaga艂y ), ale teraz ten zapach jest jednak nie chemiczny ... obawiam sie ze to raczej zatoki .. ale wiadomo ze zatoki z zo艂adkiem maj膮 zwiazek jakis , ale cos po tylnej scianie gard艂a sp艂ywa i g艂owa ci臋偶ka ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
piek艂o si臋 o ciebie dobija masz go za plecami nabroi艂a艣 moja droga

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kakosmia si臋 to nazywa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mog臋 napisa膰, 偶e te偶 miewam ten zapach spalenizny cz臋sto, z tym, 偶e mam podobno kostniaka w zatoce tak mi powiedzieli lekarze po TK czaszki, jest to nowotw贸r. Kiedy艣 interesowa艂em si臋 tematem i du偶o czyta艂em, takie zapachy s膮 cz臋sto przy guzach m贸zgu :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do go艣膰 2016.11.19 prosze napisz, co z tym kostniakiem ? Niech inni tez napisz膮 czy diagnoza 偶e zapach= guz si臋 u kogo艣 potwierdzi艂a czy wr臋cz przeciwnie, bylo to cos innego i udalo wam sie z tego wyleczy膰 i jak to zrobili艣cie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc 1207
Witam. Mam tak samo jak wiekszasc ludzi tutaj nie czuje prawdziwych zapach贸w tylko ca艂y czas jeden brzydki zapach nie wiadomo do czego por贸wna膰 , nie ma chyba takiego zapachu dos艂ownie 艣mierdzi. Mam pytanie czy jest kto艣 , kto wyleczy艂 to zjawisko ??? Jak chce kto艣 porozmawia膰 na ten temat to prosz臋 napisa膰 na meila krzysiek1207@interia.eu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Radzi艂abym uda膰 si臋 na tomografie m贸zgu. Ci膮g艂y zapach spalenizny jest jednym z objaw贸w t臋tniaka m贸zgu. To tylko Jedno badanie a mo偶e uratowa膰 偶ycie. Nie warto tego lekcewa偶y膰. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Te偶 odczuwam zapach papieros贸w w nosie, by艂am u laryngologa wszystko ok..co robi膰 to jest m臋cz膮ce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dirk Fotzerose
Wczoraj wieczorem id膮c przez ogr贸dki dzialkowe czu艂em zapach spalenizny i nie mytej pi/zdy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

przepraszam ale takie objawy wyst臋puj膮 przy chorobie nowotworowej,s膮 to pierwsze oznaki ,dziwne nagle kr贸tko trwa艂e dusz膮ce zapachy.

Udost臋pnij ten post