Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o antyaborcyjnej propagandzie w Polsce

Polecane posty

Gość gość
skoro ktos ma odwage uprawiac seks to i niech ma odwage dac nowe zycie STOP ABORCJI

Gość gość
kto chce to i tak usunie ciąże, sama usunełam 2 miesiace temu i jest to bardzo proste i mimo ze była to najgorsza decyzja w zyciu to nie załuje i mam gdzies propagandy antyaborcyjne

Gość gość
skoro potrafisz uprawiac seks to znaczy ze jestes gotowy dac nowe zycie... i cieszyc sie z Łaski Bożej nie kazdy ma szczescie dotac Aniola z nieba=dzieciatko

Gość gość
Powinny byc surowe kary za aborcje. Dla lekarza odebranie prawa do wykonywania zawodu i dotkliwa kara finansowa a dla takiej kobiety więzienie.

Gość gość
robmy dzieci usuwahmy robmy usuwajmy robmy usuwajmy i tak w kolko co bedziemy sobie zalowac... oczywiscie to ironia z mojej strony... aborcja to zabojstwo przeciez to czlowiek a Ty go zabijasz

Gość gość
żadna antykoncepcja nie daje 100% pewności, mozecie sobie tutaj wklejac te filmiki i pisac teksty o "morderstwie" to nie robi wrazeniach na kobietach zdecydowanych na aborcje

Gość gość
antykoncepcja to grzech--->TAK! to jest obrona przed daniem nowego zycia... ABOrcja--->dlaczego chcesz zniszczyc zycie czyjes?? nie czyjes tylko swojego dziecka

Gość gość
mam 3 planowanych dzieci, mimo zabezpieczenia zaszłam w ciaze, nie było mowy zebym urodziłakolejne dziecko i usunełam i jesli nie daj Boze przytrafi mi sie to kolejny raz to znowu usune. Nikt mi nie bedzie mówił ile mam dzieci urodzic, to moje zycie,moje ciało i moja decyzja i smiesza mnie osoby chcace decydowac o innych. Nie wazne kobieto ze nie masz na zycie, musisz rodzic na potege bo tak chca inni :D nikt z Was tu krzyczacych nie pomógłby zyc kobiecie która zdecydowałaby sie urodzic, żenada

Gość gość
lepiej sie w ogóle nie urodzic niz trafic do domu dziecka

Gość gość
Gdyby mnie ktos zmusil do urodzenia niechcianego bachora to oddalabym do DD (niech utrzymuja szczeniaka ci, ktorym na jego urodzeniu zalezalo). Nie zrzeklabym sie jednak praw do bachora i zadna bezplodna dziwa nie ciedzylaby sie "dzieciatkiem" a bachor po wychowaniu w DD moze by noz w plecy wsadzil kiedys jakiemus "obroncy zycia poczetego". Hahahaha!!!

Gość gość
no to po co uprawiasz seks?nie wiesz ze z seksu sa dzieci? jezli jestes na tyle dojrzala to powinnas znac swoje cialo iw iedziec kiedy masz plodne kiedy nie... kiedy moze dojsc do zblizenia kiedy nie,,, to taki trudne? lepiej nazrec sie tabletek...przeciez po to sa...:/ ironia z mojej strony

Gość gość
Sama jesteś żenadą, trzy urodziłaś, czwarte zabiłaś i niczego cielicho się nie nauczyłaś poza rozkładaniem racic 😠

Gość gość
Maciek B- pamiętam Cię. Ty uważasz, że dziecko kocha sie bardziej od męża/zony i nie wierzysz w miłość. tak myślałam, że to tego typu ludzie tak uważają. dzięki.

Gość gość
dajcie spokój z tym, że żadna antykoncepcja nie daje 100% gwarancji. Najczęściej te co wpadły i się skrobią niczego nie stosowały a aborcję traktują właśnie jak antykoncepcję.

Gość gość
zawsze szczery masz racje choc znajac swoje cialo temp i inne parametry moza czerpac ztego przyjemnosc ale jak sa ciemmogrody kobiety to nic nie wiedza nie potrafia oprocz zrobic swietna pozycje nogi 2,45 za pietnascie trzecia

żadna antykoncepcja nie daje 100% gwarancji x kalendarzyk daje 120%, reszta jest grzechem wiec nie nalezy tychy sposob analizowac :-)

Gość gość
no wybacz kretynie tam wyzej ze smiem uprawiac sex z mężem, nie wiedziałam ze sex słuzy tylko do rozmnażania :D

Gość gość
ciekawe co za bezmózgi wierza w kalendarzyk :D wystarczy stres, przeziebienie i cała metode szlag trafia, aż dziw ze sa zacofani co to stosuja :D

Gość gość
kiedyś był artykuł o lekarzach, którzy nie poinformowali o uszkodzeniu płodu, bo im sumienie nie pozwalało w razie, gdyby pacjentka poszła na aborcję. myślały, że jest ok, a potem dziecko im się rodziło z trwałą szkodą na płucach, takie, które nie ma rąk i nóg, za to ma problemy z podstawowymi funkcjami organizmu. K***A położyłabym temu lekarzowi na wycieraczce. Taki z niego bohater>? To niech teraz wychowuje, skoro sumienie mu nie pozwalało. I co? wzruszenie ramion. to nie jego sprawa. Pewnie, że nie. On, lekarz, pojedzie na błękitne plaże na urlop pijąc kolorowe drinki i czując sie z***bisty, podczas, gdy tam gdzieś jest kobieta, z której zrobiono inkubator, nie poinformowano jej co w niej się dzieje i jej marzenia o macierzyństwie zakończyły się koniecznością obsługiwania do końca życia jakiejś drogiej aparatury, gdzie pieniędzy brak na zmiennika pileęgniarkę, by mogła odpocząć. Bo w sytuacji gdy dziecko chore, to ledwie człowiek sie doprosi o kasę na to dziecko,a gdzie tu mowa o tym, by ta matka mogła poodpoczywać. czasem, żyć jeszcze jak normalna kobieta.

Gość gość
pewnie ze mozna... pozycjometr dowolny a co ma pozycja z aborcja.. nic..wiec nie ironizuj tylko sie skrob skoro lubisz Twoja sprawa Twoje zycie.. tylko ja pytam tak po ludzku no dlaczego chcesz usunac dziecko ze swojego zycia? lepiej usunac dziecko z zycia niz pena z d*p ki super:)

wystarczy stres, przeziebienie i cała metode szlag trafia x co za herezje wyglaszasz, prawdziwa, katolicka i patriotyczna kobieta, taka pawlowicz daleko nie szukajac, zna swoje cialo tak doskonale, ze potrafi wziac na wszystko poprawki, jak strzelec wyborowy na wiatr :-)

Gość gość
szczescie ze jest bardzo łatwy dostep do aborcji i ze sa organizacje które wspieraja te kobiety