Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o antyaborcyjnej propagandzie w Polsce

Polecane posty

Gość gość
nie chcesz ciąży to nie zachodz a jak zaszlas to ponos konsekwencje a nie morduj morderczynio

Gość gość
To premier też miał skrobankę?

Gość gość
co myslisz o Andersu Breiviku ? Psychol ? Morderca ? Tak samo jak on zamordowałaś niewinnego człowieka

Gość gość
aborcjonisci to Breviki

Gość Lucrezia_Borgia
Nie ma czegos takiego jak 'pro life'. Moze byc conajwyzej 'pro birth'. A ja popieram prawo do aborcji. Kobieta jest wazniejsza niz plód.

Gość gość
każdy człowiek jest wazny morderczynio

Gość gość
ty potworze !!!!

Gość gość
to ty to popierasz bo ty mordujesz ludzi

Gość Lucrezia_Borgia
Ja nie zamordowalam nikogo i w zyciu aborcji nie mialam. Nie musialam. Natomiast GDYBYM zaszla w ciaze, owszem, usunelabym. I nie widze tego jako morderstwo. Gdyby to bylo morderstwo, kobiety dokonujace zabiegu szlyby do wiezienia. To raz. A dwa- bardziej mi zal tych biednych dzieci niz wyskrobanych plodzików.

Gość gość
na jedno wychodzi jesteś morderczynią wielu mordercow chodzi bezkarnych wiec karalność nie swiadczy o ocenie czynu jakby znieśli karalność zabijania osob rudych albo blondynow to nadal byłoby to zabójstwo mimo ze by nie było karane

Gość gość
a "wyskrobane plodziki" to zamordowani przez ciebie ludzie

Gość gość
"Lepiej urodzić i oddać do domu dziecka lub tzw. "okna życia" niż mordować nienarodzone maleństwa. Do kobiet które dokonały "aborcji" (morderstwa) nie zastanawiacie się jak wyglądała by przyszłość waszego uśmierconego maleństwa ? Może miał/a by rodzinę, odnosił/a sukcesy w życiu, wiódł/a szczęśliwe życie ? Pewnie teraz biegało by uśmiechnięte i bawiło się z innymi dziećmi.Odebrałyście mu/jej to za cenę własnej wygody. Lepiej było je urodzić i oddać niż zabijać." :D Hahahahahahaaha A moze "malenstwo", jak juz dorosnie bedzie alkoholikiem, bandziorem, narkomanem, bedzie morodwac, krasc albo g****ic. A moze....zostanie ginekologiem i bedzie ciaze przerywac? :D Hahahaha! Moze nie biegaloby z innymi dzicmi, tylko siedzialo w bidulu, w kacie, smutne, glodne i smutne? :D Co zrobic z malenstwem, ktore zostanie ginekologiem, usuwajacym ciaze? He! :D

Gość gość
stosujemy domniemanie niewinności każde zycie zaczyna od zera i ma czysta karte

Gość gość
to niech te wszystkie biedne babska, które chcą dofinansowania in vitro :D wezmą te wszystkie biedne dzieciątka z domu dziecka, (które szczęśliwie nie zostały wyskrobane :D) . do obrony życia to każda pierwsza, ale żadna nieskalana myślą o przyszłości tego nienarodzonego dziecka :D

Gość gość
nie pogrążaj się morderczynio

do obrony życia to każda pierwsza x mnie szczegolnie bawi fakt wznioslych okrzykow na czesc obrony zycia niepoczetego przez osoby, ktore nie maja i nie beda mialy dzieci (z racji swoich zyciowych wyborow) i zgodnie z wczesniejsza definicja - grzesza bo nie przyczyniaja sie do "dawania nowego zycia" :-)

Gość gość
ot ciemnogród

Gość XPMaximusP
jesteś przede wszystkim głupi, i goowno wiesz o życiu, smarkaczu. Zrób najpierw dziecko i wychowaj, i wtedy się wymądrzaj. A obrończynie czy obrończy życia poczętego, to dostają sraczki jak dzieciak jest w brzuchu, a jak się urodzi nie daj Boże , specjalnej troski, to mają do zaoferowania umieszczenie jakiegoś żebraczego wpisu w gazecie i odmówienie zdrowaśki w kościele. Żałosny pacanie.

Gość gość
Co do aborcji,to owszem jestem przeciw;ale jeśli chodzi o antykoncepcje,to proszę żeby mądralińscy ustosunkowali się do takiego przypadku: małżeństwo,z kilku...,kilkunasto...,lub kilkudziesięcioletnim stażem,dzieci już są-mają się dobrze:)Ona zajmuje się opieką nad Nimi,On w tym czasie daleko stąd zarabia na utrzymanie rodziny;przyjeżdża raz na kilka tygodni,termin przyjazdu nie zależy w żadnym wypadku od Nich,tylko od firmy....Pytanie:jak sprawić,żeby akurat wtedy wypadały dni niepłodne???Bo mierzenie,obserwowanie,nie zmienia faktu ,ze dni płodne/niepłodne wypadają wtedy kiedy wypadają,a nie wtedy kiedy 'byłyby potrzebne":Pa żyć w małżeństwie zupełnie bez sexu...to chyba nie o to chodzi,prawda?:O

Gość XPMaximusP
a najbardziej żałośni są ci co mówią by oddać dziecko do bidula. Moja szwagierka była opiekunką w domu małego dziecka. Wiesz co to jest choroba sieroca????? Dziecko się kiwa na łóżeczku bez kontaktu ze światem. Szwagierka była tak zdołowana tą pracą, że odeszła na emeryturę przed czasem. Rozumiem humanitaryzm, ale w granicach rozsądku, a nie polskiego "jakoś to będzie"

Gość XPMaximusP
no, znasz z widzenia, nie picuj chłopie takich bzdetów, skąd wiesz jakie mają traumy, przeżycia i złe wspomnienia. I żeby nie było mam dwoje dorosłych już dzieci, które jak były malutkie sam wychowywałem, więc trochę znam problem.

Gość gość
No i uciekł Maciuś:O

Gość gość
...a pytanie,pozostało bez odpowiedzi.....

Gość gość
Maciuś to psychopata, cięzko chory psychicznie, nie licz na normalną dyskusje z tym ''kimś'' bo potrafi tylko pisac w stylu ''kopiuj wklej'' ,tanie teksty z frondy i goscia niedzielnego 🖐️ tak jak kiedys tzw Merkaba na Kafe, kolejny psychopata który spamował tu religijnymi tekstami z błędami nie mysląc co pisze. Temat o problemach w pracy a kretyn wklejal gadki ''Bog tak chce'' 🖐️

Gość XPMaximusP
przeczytałem książkę Kory Jackowskiej o jej przeżyciach i wspomnienia z bidula, Polecam dla tych zwolenników oddawania dzieci do bidula